Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

evet cok sabırsızım test almamak ıcın zor tutuyorum kendımı 30 gunde bır oluyorum aralık 31 cektı bu da demek oluyo kı ayın bat.im:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: 9 u

cnm benim gecen ay en buyuk belirtim ayaklarım hiç ısınmadı varmı senndede

ah cnm bende aynıyım gecen ay kimyasal gebelik yaşadım tek umudum bu ay hamile kalmak ama olmassa çok yuıkılırım tek tesellim o

Geçmiş olsun olsun içinizi ferah tuttun arkadaşlar. Herkeze Allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin. :emir_bebek:

Geçmiş olsun olsun içinizi ferah tuttun arkadaşlar. Herkeze Allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin. :emir_bebek:

AMİN CNM BENİM BENİMDE Bİ KIZIM VAR 5 YAŞINDA bizde kızıma kardeş bizede bi bebiş iztiyoruz

yok cnm gecen ay kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım bu ay çalışmalara devm inşalla hamile olurum bu ayyyyy

yaa ben cok unutkanım yazmıstın kusura bakma hatırlatmak ıstemezdım ıstemeden oldu:17::17:insallah bebıs vardır bu ay sende de bende de ısteyen herkezde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:de

yaa ben cok unutkanım yazmıstın kusura bakma hatırlatmak ıstemezdım ıstemeden oldu:17::17:insallah bebıs vardır bu ay sende de bende de ısteyen herkezde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:de

evet cnmm gecen ay adet olmam gun yumurtladım sakın çalışmaları nbırakma adet olana kadar

AMİN CNM BENİM BENİMDE Bİ KIZIM VAR 5 YAŞINDA bizde kızıma kardeş bizede bi bebiş iztiyoruz

İşallah canım bakalım kardeşler nasıl karşılanacak :) Bizimki kardeş istiyor ama bakalım gelince ne olacak :9: işallah gece uykumuz düzelir kardeşi oluncaya kadar :( Allah bağışlasın maşallah kızlar sanki biraz daha uslu oluyorlar :emir_bebek:

İşallah canım bakalım kardeşler nasıl karşılanacak :) Bizimki kardeş istiyor ama bakalım gelince ne olacak :9: işallah gece uykumuz düzelir kardeşi oluncaya kadar :( Allah bağışlasın maşallah kızlar sanki biraz daha uslu oluyorlar :emir_bebek:

kaç yaşında tatlım sennki uyku duzene girmedine göre küçükmü acaba biz ilk 40 gun uğraştık 2.ayındna itibaren çok uykucu 10.30 11 den aşgı uyanmaz gecede 10.30 11 gibi yatar kardeş çok istiyoruz ama bakalım

Merhaba soğan kürü yerine ayaklarınızı sıcak tutup bildiğiniz bitki kuru papatyayı ıcmenızı onerırı her aksam sıcak suyla demleyin ve için.

bitki kürü papatya iç derken nasıl olduğunu anlayamadım biraz açıklar mısın? aktardan mı alacağız?

kaç yaşında tatlım sennki uyku duzene girmedine göre küçükmü acaba biz ilk 40 gun uğraştık 2.ayındna itibaren çok uykucu 10.30 11 den aşgı uyanmaz gecede 10.30 11 gibi yatar kardeş çok istiyoruz ama bakalım

Sorma benimki küçük değil 3 yaşında kasımda doğum günü vardı.Ama hala deliksiz uykumuz yok malesef. Ben artık umudumu kaybettim. Bu hafta ilk defa 5gün arka arkaya deliksiz uyudu tam ümitlendim 2 gündür yine uyanmaya başladııı :43: öğlen uykumuz da yok. sabah 11 gibi uyanıyor gece 11 de uyuyor gece 3 en geç 6 ta uyanıyor. yanına yatınca uyuyor. Kısacası odadan odaya mekik dokuyorum. :( Sizinki uykucuymu :nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun.

slm kızlar benim adet günüm de bu gündü. gelmedi. ama sık sık böyle yaramazlıklar yapıyor. sonra bir bakıyorum kırmızılar gelmiş üzülüyorum. herkes hakkında hayırlısı olsun.

slm kızlar benim adet günüm de bu gündü. gelmedi. ama sık sık böyle yaramazlıklar yapıyor. sonra bir bakıyorum kırmızılar gelmiş üzülüyorum. herkes hakkında hayırlısı olsun.

Anatolya benim de genelde yaşadığım bir durum merak etme 3 gün geçince test yaparsan çıkar:)dikkat ettiğin şey kasıklarında yere egılırken agrı oluyor mu kendini dinle:) ıkı kıez hamılelık yaşadım artık anlıyorum ma ıkısı de kımyasal gebelıktı ozellıkle goguslerım mavı cızgılerle doluyor :)

bitki kürü papatya iç derken nasıl olduğunu anlayamadım biraz açıklar mısın? aktardan mı alacağız?

Tabi ki bu bildğimiz papatyanın kurutulmusu her aksam 1 bardak ıcın 1 tatlı kasığı koyup sıcak suda demleyip içiyoruz adet donemımız gelene kadar doktorum onermıstı ve kesınlıkle cayı ıcerken ayaklarımızı sıcak tutuyoruz:)

arkadaşlar papatya kürü ne işe yarıyor anlamadım. Bu arada soğan kürü dediğiniz ne için? Soğanı eskiden çocuk düşürmek için yaparlarmış hatta uzun bir süre önce bir sitedede okumuştum soğan kürünü çocuk istemeyenler uyguluyordu. Siz ne için yapıyorsunuz bu soğan kürünü?????? Acaba bahsettiğimiz aynı şeymi ?

Back