• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

canım hakkımızda hayırlısı olsun.sana da şimdiden tebrikler...benim de içime doğdu denizcim bencede sen hamilesin.ama kendimden hala şüphe ediyorum:)

Canım suphelenme 2 gun de bır bı kere daha yaptır testını arttıysa ve kanama yoksa masallah hamılesın:49: tesekkur ederım ınsallah hamıleyımdır cok ıstıyoruz esımle:)

Slm arkadaşlar bende regli olanlar kervanına katıldım sabah.. Rabbim inşallah bize önümüzdeki ay bir yol açar ve dileğimize kavuşuruz..

kızlar merhaba ocak ayı umudu olanlar içindeyim adetime 4-5 gün kaldı sabahtan beri kasığımda adet olucak gibi ağrım var bu ay çok ümitliydim incir kürü yaptım bu ay ama galiba adet olucam adetlerim çok sancılı oluyo doktor bana gününe 5 gün kala başla dedi parol verdi bugün eşim hemen al bitane dedi hamileysem içim hiç rahat değil ama içmezde adet olursam acile her ay bıktım neyapsam bilemedim

kızlar beta hcg 71.89 çıktı geçen ay adetim ayın 24 de olmuştu sonucu alınca gebesiniz dedi ama normal degermi acaba ben eşimle 6-7 ocakta birlikte olduk eşim askerdede:))

ipekım hamılesın merak etme degerın güzel adetının gecıkmesını bekle tekrar test yaptır bulut sende hamılesın 9 ay boyunca sorunsuz gecer ınsallah

deniiizzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesın gıttınmı dra ses ver:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bugun gıttım ve kesın hamıle gozuyle :( sonucum negatif 0,01 çıktı:( ama kanama da yok deli olucam doktorla konusmak bıle ıstemedı canım sınırden nette arastırdım gec dollenmeyse ve 1 bucuk hafta daha kırmızılar gelmezse hamıle oldugumu ogrenebılırmısım bılmıyorum boyle bırsey yasayanınız var mı?

Kızlar bugun gıttım ve kesın hamıle gozuyle :( sonucum negatif 0,01 çıktı:( ama kanama da yok deli olucam doktorla konusmak bıle ıstemedı canım sınırden nette arastırdım gec dollenmeyse ve 1 bucuk hafta daha kırmızılar gelmezse hamıle oldugumu ogrenebılırmısım bılmıyorum boyle bırsey yasayanınız var mı?

canım yaaa gelmezse reglin bi test daha yaptır bakalım bende sen hamilesindir diyordum ama kısmet sen genede yılma haftaya kadar kanama olmazsa iyi haberler alırız inşallah

Mrb arkadaşlar benim bu ikinci ayım gecen ay olmadı bu ay yumurtlama günüde dahıl hemen hemen 2 günde bir bazen gün aşırı denemelerdeyiz artık adetime mi desem batıma mı desem hayırlısı 5 gün kaldı. RABBİM isteyen herkeze bebiş versin inşallah... Bide ben birbucuk sene d.kontrol kullandım ve rahmim ters inş. olur umudum var gibi ama hayırlısı.

kızlaaar. bugün test yaptım. ve o güzel ikinci çizgiyi gördüm. çok mutluyum. ALLAH'TAN bütün kadınların hamiş olmasını diliyorum. :49: :49: :49:

kızlar beta hcg 71.89 çıktı geçen ay adetim ayın 24 de olmuştu sonucu alınca gebesiniz dedi ama normal degermi acaba ben eşimle 6-7 ocakta birlikte olduk eşim askerdede:))

Mrhba cnm sen adetin geçmeden mi test yaptırdın?

selam bayanlar;) bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle :D:D psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..

selam bayanlar;) bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle :D:D psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..

Cnm mrh öncelikle inş. hamilesindir. sanırım ikimizde hemen hemen aynı günlerde batı beklıyoruz bahsettıgın belırtıler psikolojıkte olabılır benım de gecen ay olmustu ama kırmızı kart yedım. Neyse moralını bozmak gıbı olmasın. ama tekrar söyluyorum inş. hamilesindir.

göçmenkuslar tebrık ederim
denzıcım ya bugün aklıma gelmedı degıl hanı ıdrar testlerın hep negatıf cıktıya ordan süphelendım benımde bırkez öyle olmustu adetım gecıktı ıdrar testı yaptırdım negatıf cıktı adet olmadım ama kan tetsı yaptırdım negatıf cıktı yıne sonra dra gıttım ultrasona soktu kıst falanmı var dıye oda yoktu sonra farlutal verdı ıctım ve öyle adet oldum gecen ay bır arakadasında böyle ckm gecıkmıstı oda dra gıttı farlutal aldı ama kullanamdı ya hamıleysem dıye bırsüre daah bekledı ve adet oldu hamıle olsan okdar düşük deger cıkmazdı yanı gec döllenme bıle olsa cıkmazdı bence streste gecıktırır nedıyım hayırlısı fazla beklemeden hamıle aklırısn ınsallah

canım çok istedik ama olmadı anlaşılan lütfen üzülme her işin bir hayrı olduğuna inanmak gerek asla bilemeyeceğimiz bir nedeni vardır mutlaka, dua edelim en kısa zamanda nasip etsin rabbim hepimize..

Kızlar desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım cok nazıksınız ınsallah bır daha kı aya :) ne yapalım kısmet bu arada yenı bır arkadasımızda hamıle oldugunu belırtmıs tebrıkler cok sevındım senın adına canım.

ben de aranıza yeni katıldım çok heyecanlıyım buay klomen kullanmaya başladım ayın28de dr gidicem yumurtalarım büyümüşmü diye bakıcak gerekli olursada çatlatma iğnesi vurucak çok heyecanlıyım

Back