Hamile miyimdir?

Inanir misin bende simdi konu acacaktim.
Adetime 1 gun var ve test yaptim ikinci cizgi hafif gözüküyor ve suan sancim var. Korkudan ilacta icemedim agrim icin.

Sen kaç ayda hamile kaldın canım nasıl oldu bana yardımcı olsan böyle duydukça banada umut oluyor senin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
10 ayı buldu canım. Geçen ay kimyasaldı bu ay arkasından kaldım hemen benmde bugün değerim yüksek olmasına ragmen kese daha görünmedi cuma gitçem bidaha valla kalsan bile doğana kadar hep stres bunu anladım

Ya hiç üzülme Rabbim sağlıkla ilerletip kucağına almayı nasip etsin ne güzel hamilesin öyle güzel bişey ki
Bende ilkinde 7 ayda hamile kalmıştım ama aylıkken kaybettim şimdi neredeyse 9 ay olacak hala gebelik olmadı
Öyle korkuyorum ki

Sağol canım Allah herkese versin isteyenlere İçini ferah tut stres yapma olmazsa adet olursan ovülasyon testi al onla dene bi de ben onla kaldım

Sağol canım Allah herkese versin isteyenlere İçini ferah tut stres yapma olmazsa adet olursan ovülasyon testi al onla dene bi de ben onla kaldım
Bende ilkinde ovülasyonla denediğim ilk seferde kalmıştım
Ama şimdi kaç kere ovülasyon denedim yinede olmadı ama bakalım bu ay yine ovülasyon denerim ne yapayım

Yani kızlar durup durup bakıyorum ama işte bir umut bana dua edin Rabbim hayırlısıyla herkese kolaylıkla gebe kalıp sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Eklentiler

• 1A8A91C7-CDA5-4161-97AE-8D237888CB1F.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 87235F87-02C4-4BBE-8A99-18DD184E9173.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 54
1 aylıktı zaten dış gebelik çabuk anlaşılıyor kese görünmüyor ama betam 3000 lerde olmuştu iyi artmıştı

Bu sabah test yaptınız mı?

Banada 9 ay oldu artık umudum kalmadı çok korkuyorum
Benim 3 aydır denemem oldu hep yumurtalama günlerini takip ettim olmadı bu ay çok ümitliydim olmadı vardır bi zamanı Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur belkide yani inşallah öyledir bende çok istiyorum artık adet olduğumda eşimde bende çok üzülüyoruz stres düşünce etkiliyor evet ama insan düşünmeden edemiyor… dış gebelik deki hamileliği planlamadan olmuştu garip Dua edelim birbirimize allahım en kısa zamanda kucağımızı doldursun

Amin inşAllah ama ne güzel bir anda gebe kalabilmişsin çok güzel bişey inşAllah yine olur bu kez sonuda güzel olur inşAllah
Benim ilkindede zaten 7.ayda olmuştu o yüzden yine en fazla öyle olur sanıyordum ama 9 ay olacak ne yapacağımı şaşırdım artık

yumurtalikların zayiftir bendede aynisi oldu çatlatma iğnesi bile yapildi en son kendi memleketimde tedavi oldum Türkiye’de bir türlü tedavi edemediler para almak için çok oyaladilar doktorlar 6 ay ilaç kullandım hemen ardindan hamle kaldım 6 ay doğum kontrol ilaci içtim dostiniks ilacida var onunla beraber bi doktorla konuş baktır o ilaci söyle araştır turkiyede var o ilaçtan çoğu kadın var hamle kalan bu kuluba yaz her kez yazmiş kulanallar

Geç döllenme olduğunda gölge gibi çıkar ikinci çizgi ama suan ben göremedim. Erken oldugu için olabılır bence riske atma lam tahlili yaptır muhakkak cıkar sonuc zaten. Vende gebeliğimde silik çıkmıştı gölge gibiydi ıkı gün sonra tekrar yaptım bu sefer daha belrgın oldu. Tabi bebeğimi kaybettim ama sen inşallah hamılesindir. Rabbim yüzünü güldürsün

Allah bebeğini sana bağışlasın senin adına sevindim sonunda olmuş ne güzel

Ama doğum kontrol hapı kullanınca nasıl olacak 6 ay ertelecek bebek planı öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…