- 18 Aralık 2021
- 26
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi sevinsevinelim
-
Ayy inşAllah hamilesindir ya test nasıl çıktı atsana bakalımInanir misin bende simdi konu acacaktim.
Adetime 1 gun var ve test yaptim ikinci cizgi hafif gözüküyor ve suan sancim var. Korkudan ilacta icemedim agrim icin.
İçme hiç bşy çizgin varsa nolur ne olmz canımInanir misin bende simdi konu acacaktim.
Adetime 1 gun var ve test yaptim ikinci cizgi hafif gözüküyor ve suan sancim var. Korkudan ilacta icemedim agrim icin.
10 ayı buldu canım. Geçen ay kimyasaldı bu ay arkasından kaldım hemen benmde bugün değerim yüksek olmasına ragmen kese daha görünmedi cuma gitçem bidaha valla kalsan bile doğana kadar hep stres bunu anladımSen kaç ayda hamile kaldın canım nasıl oldu bana yardımcı olsan böyle duydukça banada umut oluyor senin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya hiç üzülme Rabbim sağlıkla ilerletip kucağına almayı nasip etsin ne güzel hamilesin öyle güzel bişey ki10 ayı buldu canım. Geçen ay kimyasaldı bu ay arkasından kaldım hemen benmde bugün değerim yüksek olmasına ragmen kese daha görünmedi cuma gitçem bidaha valla kalsan bile doğana kadar hep stres bunu anladım
Sağol canım Allah herkese versin isteyenlereYa hiç üzülme Rabbim sağlıkla ilerletip kucağına almayı nasip etsin ne güzel hamilesin öyle güzel bişey ki
Bende ilkinde 7 ayda hamile kalmıştım ama aylıkken kaybettim şimdi neredeyse 9 ay olacak hala gebelik olmadı
Öyle korkuyorum ki
Bende ilkinde ovülasyonla denediğim ilk seferde kalmıştımSağol canım Allah herkese versin isteyenlereİçini ferah tut stres yapma olmazsa adet olursan ovülasyon testi al onla dene bi de ben onla kaldım
Hadi ya hayırlısı olsun canımBende ilkinde ovülasyonla denediğim ilk seferde kalmıştım
Ama şimdi kaç kere ovülasyon denedim yinede olmadı ama bakalım bu ay yine ovülasyon denerim ne yapayım
1 aylıktı zaten dış gebelik çabuk anlaşılıyor kese görünmüyor ama betam 3000 lerde olmuştu iyi artmıştıYa canım benim nasıl anlıyorum seni ilk gebeliklerin olumsuz sonuçlanması öyle zor ki aylarca bekle acaba hamile kalabilecek miyim diye tam oldu derken kaybetmek Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ama buna şükür
İlkinde kaç ayda olmuştu peki
İnşAllah hayırlısıyla hemen yeniden sağlıkla gebe kalırsın ya Rabbim büyüktür.1 aylıktı zaten dış gebelik çabuk anlaşılıyor kese görünmüyor ama betam 3000 lerde olmuştu iyi artmıştı
Tam geçen sene bu zamanlarda olmuştu 1 yıl oluyorİnşAllah hayırlısıyla hemen yeniden sağlıkla gebe kalırsın ya Rabbim büyüktür.
Kaç ay oldu dış gebelikten sonra
Yaptım ama bişey çıkmadı dün gece yaptığım ise durdukça resmen biraz daha belli çizgi vardı silikte olsaBu sabah test yaptınız mı?
Banada 9 ay oldu artık umudum kalmadı çok korkuyorumTam geçen sene bu zamanlarda olmuştu 1 yıl oluyor
Benim 3 aydır denemem oldu hep yumurtalama günlerini takip ettim olmadı bu ay çok ümitliydim olmadı vardır bi zamanı Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur belkide yani inşallah öyledir bende çok istiyorum artık adet olduğumda eşimde bende çok üzülüyoruz stres düşünce etkiliyor evet ama insan düşünmeden edemiyor… dış gebelik deki hamileliği planlamadan olmuştu garipBanada 9 ay oldu artık umudum kalmadı çok korkuyorum
Amin inşAllahBenim 3 aydır denemem oldu hep yumurtalama günlerini takip ettim olmadı bu ay çok ümitliydim olmadı vardır bi zamanı Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur belkide yani inşallah öyledir bende çok istiyorum artık adet olduğumda eşimde bende çok üzülüyoruz stres düşünce etkiliyor evet ama insan düşünmeden edemiyor… dış gebelik deki hamileliği planlamadan olmuştu garipDua edelim birbirimize allahım en kısa zamanda kucağımızı doldursun
Geç döllenme olduğunda gölge gibi çıkar ikinci çizgi ama suan ben göremedim. Erken oldugu için olabılır bence riske atma lam tahlili yaptır muhakkak cıkar sonuc zaten. Vende gebeliğimde silik çıkmıştı gölge gibiydi ıkı gün sonra tekrar yaptım bu sefer daha belrgın oldu. Tabi bebeğimi kaybettim ama sen inşallah hamılesindir. Rabbim yüzünü güldürsünMerhabalar 8 aydır ovülasyon günlerini değerlendirmemize rağmen gebelik oluşmadı.
Regle 3 gün var bugün akşam dayanamayıp bir test yaptım bir karartı var gibi ama 3 gün kala çok daha belirgin bir çizgi çıkardı olsaydı değil mi. Size testin fotoğrafını atacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Allah bebeğini sana bağışlasın senin adına sevindim sonunda olmuş ne güzelyumurtalikların zayiftir bendede aynisi oldu çatlatma iğnesi bile yapildi en son kendi memleketimde tedavi oldum Türkiye’de bir türlü tedavi edemediler para almak için çok oyaladilar doktorlar 6 ay ilaç kullandım hemen ardindan hamle kaldım 6 ay doğum kontrol ilaci içtim dostiniks ilacida var onunla beraber bi doktorla konuş baktır o ilaci söyle araştır turkiyede var o ilaçtan çoğu kadın var hamle kalan bu kuluba yaz her kez yazmiş kulanallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?