- 14 Aralık 2021
- 22
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi sevinsevinelim
-
Ben hiç çizgi göremedim t yerinde Canım bazen adet geçse bile testte çıkmıyor inşallah hamilesindirMerhabalar 8 aydır ovülasyon günlerini değerlendirmemize rağmen gebelik oluşmadı.
Regle 3 gün var bugün akşam dayanamayıp bir test yaptım bir karartı var gibi ama 3 gün kala çok daha belirgin bir çizgi çıkardı olsaydı değil mi. Size testin fotoğrafını atacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an ki hali böyle bir karartı var gibi gelmişti ama kuruma çizgisi sanırım.Ben hiç çizgi göremedim t yerinde Canım bazen adet geçse bile testte çıkmıyor inşallah hamilesindir
Çok silik var gibi inşallah hamilesndrŞu an ki hali böyle bir karartı var gibi gelmişti ama kuruma çizgisi sanırım.
Dua edin bana ne olur Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla inşAllah
Öyle mi dersin yani bir karartı var gibi ama saat akşam 11de yaptım sabah değilÇok silik var gibi inşallah hamilesndrilk idrr önemli olan ne zmn yaptnz
Malesef canım ben birsey göremedMerhabalar 8 aydır ovülasyon günlerini değerlendirmemize rağmen gebelik oluşmadı.
Regle 3 gün var bugün akşam dayanamayıp bir test yaptım bir karartı var gibi ama 3 gün kala çok daha belirgin bir çizgi çıkardı olsaydı değil mi. Size testin fotoğrafını atacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Canım bende çok istiyorum bugün yaptım bu şekil çıktı kuruma çizgisi gibi yok yani adetime de 6 gün kaldı çok istiyorum allahım inşallah dualarımız kabul olur hepimizinŞu an ki hali böyle bir karartı var gibi gelmişti ama kuruma çizgisi sanırım.
Dua edin bana ne olur Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla inşAllah
Ya Rabbim inşAllah hemen tez zamanda hayırlısıyla versin senin 6 gün varmış belki daha erkendir belkide olur bu kez inşAllah yaCanım bende çok istiyorum bugün yaptım bu şekil çıktı kuruma çizgisi gibi yok yani adetime de 6 gün kaldı çok istiyorum allahım inşallah dualarımız kabul olur hepimizin
Aç karna önemli varsa yarın sabah yapsana yine daha belli olur ilk idrarlaÖyle mi dersin yani bir karartı var gibi ama saat akşam 11de yaptım sabah değil
Ya böyle karartı gibi mi çıkmıştı Allahım inşAllah ne kadar çok istiyorum Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsinben silik cizgi gordum benimde hamileligimde ilk testim boyleydi. Umarim gonlunuze gore olur
Sanah tekrar mı yapayım yani öyle korkuyorum ki yine tek çizgi görmektenAç karna önemli varsa yarın sabah yapsana yine daha belli olur ilk idrarla
Varsa yap olcKla ölcege çaremz yok canım malesef bende çok tek çizgi gördüm şimdi hamileym şükür olmazsa diğer aya nasipSanah tekrar mı yapayım yani öyle korkuyorum ki yine tek çizgi görmekten
İnşallah canım ilki dış gebelik oldı bir tüpüp kaldı zor olur gibş olsun da tek isteğim insan daha çok stres yapıyor böyleYa Rabbim inşAllah hemen tez zamanda hayırlısıyla versin senin 6 gün varmış belki daha erkendir belkide olur bu kez inşAllah ya
cok belli belirsizdi boyle hatta gunes isigina falan tutup bakmistim var mi diyeYa böyle karartı gibi mi çıkmıştı Allahım inşAllah ne kadar çok istiyorum Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin
Senin regle kaç gün kala böyle çıkmıştı
Sen kaç ayda hamile kaldın canım nasıl oldu bana yardımcı olsan böyle duydukça banada umut oluyor senin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVarsa yap olcKla ölcege çaremz yok canım malesef bende çok tek çizgi gördüm şimdi hamileym şükür olmazsa diğer aya nasip
Benim 3 gün var olsa daha belirgin çıkmaz mıydı ya ?cok belli belirsizdi boyle hatta gunes isigina falan tutup bakmistim var mi diye5 gun falan vardi adetime ilk test yaptigimda
Ya canım benim nasıl anlıyorum seni ilk gebeliklerin olumsuz sonuçlanması öyle zor ki aylarca bekle acaba hamile kalabilecek miyim diye tam oldu derken kaybetmek Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor ama buna şükürİnşallah canım ilki dış gebelik oldı bir tüpüp kaldı zor olur gibş olsun da tek isteğim insan daha çok stres yapıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?