• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimdir?

İlk gebeliğimde regle 5 gün kala silikte olsa daha belirgin bir çizgi çıkmıştı. 5 aylıkken kalbi durdu kaybettim.
Bu kez regle 3 gün kala böyle bir karartı var gibi gelmişti ama ne bileyim Allah hayırlısını versin
Her hamilelik kendine özgüdür kıyaslama regl günü olmazsan tekrar yap 3 günde belirginlesmesi gerek

Kızlar bende yaptım tek çizgi olunca sinirden attım uyudum bir uyandım çizgi var ama kuruma çizgisi mı ne bilmiyorum sabah namazından önce yaptım testi.. bakar mısınız sizce nedir bu. Bide testi yıkayın eğer üzerindeki kırmızılık silinirse yalancı çizgidir demişlerdi onu da yaptım. Suya tuttum çizgi kaybolmadi.
IMG-20220119-WA0017.jpg

Kızlar bende yaptım tek çizgi olunca sinirden attım uyudum bir uyandım çizgi var ama kuruma çizgisi mı ne bilmiyorum sabah namazından önce yaptım testi.. bakar mısınız sizce nedir bu. Bide testi yıkayın eğer üzerindeki kırmızılık silinirse yalancı çizgidir demişlerdi onu da yaptım. Suya tuttum çizgi kaybolmadi. Eki Görüntüle 2992061
Kuruma çizgisni anlamıyorum inşallah hamilesindr 🙏 bidaha yapsaydn bugün yaptın mu

Merhabalar 8 aydır ovülasyon günlerini değerlendirmemize rağmen gebelik oluşmadı.
Regle 3 gün var bugün akşam dayanamayıp bir test yaptım bir karartı var gibi ama 3 gün kala çok daha belirgin bir çizgi çıkardı olsaydı değil mi. Size testin fotoğrafını atacağım yardımlarınızı bekliyorum.
Benim de 4 gün var adetime bugün aynı böyle kaset testle yaptım hiç bi şekilde silik bile olsa ikinci çizgi çıkmadı sonra iki tane de erken gebelik testiyle yaptım ikisin de 6-7 dk sonra ikinci çizgiler silik çıktı 3 gün önce de aynı erken gebelik testleriyle yapmıştım sadece tek çizgi vardı şimdi ise böyle :)) ama emin değilim pazartesi kan testi yaptırcam bence sen de kaset değil erken gebelik testiyle test yap adet gecikmesini bekleyemem diyosan:) kaset testler adet gecikmesinden sonra genelde net sonuç veriyor, erken gebelik testleri ise daha duyarlı. Ama konuyu açalı zaman geçmiş üstünden ne yaptın kan tahlili yaptırdın mı

Eklentiler

• E4682189-6C97-4822-A7BA-190B67CFD2E4.jpeg
    E4682189-6C97-4822-A7BA-190B67CFD2E4.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 40
ben silik cizgi gordum benimde hamileligimde ilk testim boyleydi. Umarim gonlunuze gore olur🌸
Sizce bende de gebelik var Mıdır iki testimde de silik çizgiler oluştu gibi geliyo bana 6-7 dk sonra ikinciler çıktı farklı zamanlarda yaptım aynı idrarla değil yani

Eklentiler

• 20162879-FF8F-4FE2-89FE-9EE9E77D1C0C.jpeg
    20162879-FF8F-4FE2-89FE-9EE9E77D1C0C.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 42
Ya kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kan değerim en son bir hafta önce 4 tü doktor korunmamıza gerek olmadığını söyledi adetime de 4 gün var az önce ilişkiden sonra kalktığımda peçeteyle silerken pembe akıntım vardı ilk defa böyle bir şey yaşadım işin içinden çıkamıyorum yardımcı olur musunuz bu durumu yaşayan varmı ?

Inanir misin bende simdi konu acacaktim.
Adetime 1 gun var ve test yaptim ikinci cizgi hafif gözüküyor ve suan sancim var. Korkudan ilacta icemedim agrim icin.
Karında şişlik ve sertlik var mi sizin ve daha önce test yaptınız mı onlar da da çizgi çıkmış miydi

Allah bebeğini sana bağışlasın senin adına sevindim sonunda olmuş ne güzel 🤲🏻

Ama doğum kontrol hapı kullanınca nasıl olacak 6 ay ertelecek bebek planı öyle mi
Teşekkür ederim
Evet ertelemek lazim tedavi dastınıks yumutalıkları dedavi ediyor hamle kalmamam lazim o arada doğum konturol hem düzenli gelmesini sağlar regılı buranin doğum konturol ilaci nasil bilmiyorum ama doktora sorarak en iyisini kilo aldirmayanini yazdirman lazim

Back