- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.281
- 298
Gelen giden olmadı . Göğüslerim patlayacak gibi şiş. Hayrolsun
Aynı dertten muzdaribim benimde göğüslerim patliycak sanki dokunamiyorm sudyen takmiyorum Hayır olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen giden olmadı . Göğüslerim patlayacak gibi şiş. Hayrolsun
Hayır olsun. Umudum kalmadı ama bakalim
Benm bugün gecikme bir gün oluyor bu arada hala yok
Yarın bir kan testi yaptır belki onda çıkar idrarda çıkmayan kanda kanda çıkmayan bazen idrar testinde çıkabiliyor inşaallah hamilesindir canimAz evvel yine test yaptim. İliskiden 5 gün sonra bile kesin sonucu yazan bir testti.
Ama ikinci cizgi çıkmadı
Gelen giden de yok
Adını hatırlamıyorum da pembe bir kutu . Productor değildi. .. attım hemen kâğıtlarını. ..
Sabah da test yaptim yine negatif. Adet olmadim .bugün olmam gereken günle birlikte 3 gun gecikmiş oluyor
kızlar adet oldunuz mu. bende hala bısey yok
kelin merhemı olsa bnmde4 gun gecıktı bugun ama testler negatif dıyoMerhaba benim adetim gecikti 4.gun test yaptim negatif cikti ikinci cizgi silik di bugun 6.gunum hala adet olmadm ve inanilmaz kasik agrim oluo ara ara sizce nezaman test yapsam daha net sonuc cikar birde ben adetimden once akinti sorunu icin fitil kullanmstim acaba fitilmi gecikmesinin sebebi yada hamilemiyim
heyecnlanıyorum ama hep yarım . olsa pozıtıf cıkardı. 6 testın altısıda negatif cıktı
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebis istiyorum daha öncede bazi konularda msjlar attım bu konuyu gordum size birşey sormak istiyorum adetim düzenli sadece her ay 3gün önceden gelir bu ay da öyle bekiyordum ama 24 unde çok fena kaşık ve karın ağrısı çektim hatta agridan bayilmak uzereydim sanırım adet oluyorum dedim ama olmadım bugün sabah kahverengi akıntı olmuş akşama kadar sadece tuvalette bu rengi gordum ama oda her girdiğinde değil hiç agrim yok hep ağrıyla beraber olurdu adetim suandafarkli bu hamilelik belirtisbelirtisi olabolablir mi yoksa adet mıdır bilginiz var mi