• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle mıyım ?

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebis istiyorum daha öncede bazi konularda msjlar attım bu konuyu gordum size birşey sormak istiyorum adetim düzenli sadece her ay 3gün önceden gelir bu ay da öyle bekiyordum ama 24 unde çok fena kaşık ve karın ağrısı çektim hatta agridan bayilmak uzereydim sanırım adet oluyorum dedim ama olmadım bugün sabah kahverengi akıntı olmuş akşama kadar sadece tuvalette bu rengi gordum ama oda her girdiğinde değil hiç agrim yok hep ağrıyla beraber olurdu adetim suandafarkli bu hamilelik belirtisbelirtisi olabolablir mi yoksa adet mıdır bilginiz var mi

Az evvel yine test yaptim. İliskiden 5 gün sonra bile kesin sonucu yazan bir testti.
Ama ikinci cizgi çıkmadı
Gelen giden de yok

Az evvel yine test yaptim. İliskiden 5 gün sonra bile kesin sonucu yazan bir testti.
Ama ikinci cizgi çıkmadı
Gelen giden de yok
Yarın bir kan testi yaptır belki onda çıkar idrarda çıkmayan kanda kanda çıkmayan bazen idrar testinde çıkabiliyor inşaallah hamilesindir canim

Testin adı ne yanlış anlamazsin yarın benim sokmezse bende hafta sonuna kadar bekleyip bi test yapayım diyorum ama benim ki daha az bi ihtimal tabi

Adını hatırlamıyorum da pembe bir kutu . Productor değildi. .. attım hemen kâğıtlarını. ..
Sabah da test yaptim yine negatif. Adet olmadim .bugün olmam gereken günle birlikte 3 gun gecikmiş oluyor

Adını hatırlamıyorum da pembe bir kutu . Productor değildi. .. attım hemen kâğıtlarını. ..
Sabah da test yaptim yine negatif. Adet olmadim .bugün olmam gereken günle birlikte 3 gun gecikmiş oluyor

Benimde geçti en son p.tesi test yaptım beklemedeyim bakalım
Rüyamda kendimi hep hamile görüyorum :/

Bende rüyamda bebek gördüm akşam çıplak yüzüne güneş vuruyordu kipirdaniyodu yatakta☺

Merhaba benim adetim gecikti 4.gun test yaptim negatif cikti ikinci cizgi silik di bugun 6.gunum hala adet olmadm ve inanilmaz kasik agrim oluo ara ara sizce nezaman test yapsam daha net sonuc cikar birde ben adetimden once akinti sorunu icin fitil kullanmstim acaba fitilmi gecikmesinin sebebi yada hamilemiyim

heyecnlanıyorum ama hep yarım . olsa pozıtıf cıkardı. 6 testın altısıda negatif cıktı

Merhaba benim adetim gecikti 4.gun test yaptim negatif cikti ikinci cizgi silik di bugun 6.gunum hala adet olmadm ve inanilmaz kasik agrim oluo ara ara sizce nezaman test yapsam daha net sonuc cikar birde ben adetimden once akinti sorunu icin fitil kullanmstim acaba fitilmi gecikmesinin sebebi yada hamilemiyim
kelin merhemı olsa :D bnmde4 gun gecıktı bugun ama testler negatif dıyo

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebis istiyorum daha öncede bazi konularda msjlar attım bu konuyu gordum size birşey sormak istiyorum adetim düzenli sadece her ay 3gün önceden gelir bu ay da öyle bekiyordum ama 24 unde çok fena kaşık ve karın ağrısı çektim hatta agridan bayilmak uzereydim sanırım adet oluyorum dedim ama olmadım bugün sabah kahverengi akıntı olmuş akşama kadar sadece tuvalette bu rengi gordum ama oda her girdiğinde değil hiç agrim yok hep ağrıyla beraber olurdu adetim suandafarkli bu hamilelik belirtisbelirtisi olabolablir mi yoksa adet mıdır bilginiz var mi

Benim de adet olacağım gün kasığımda şiddetli bir ağrıyla uyanmıştık..
Dedim üşüttüm herhalde yine ağrım çok olacak bu regl dönemimde dedim çünkü fena bir ağrıydı ama o ay gebe olduğumu öğrendim...
İnşallah öyledir..

bılemıyorum . test yaptım . hemde çok yaptm . hep negatıf cktı. hala da bısey yok bugun 4. gun

Back