• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle mıyım ?

Canim naptın sesin Sedan çıkmıyor inşallah hayırlı haberlerle yazarsın benimki hala net değil :/

Az evvel yaptım .ikinci cizgi hiç yoktu
Yarın adet günüm. Umudum kesmelimiyim bilmiyorum. Üzgünüm

Merhaba kızlar normalde her ayın 25inde çok düzenli hasta olurum 27 kasımda klomene başladım 5 gün sürdu.klomeni kullandığım ay kanamam 4 gün erken geldi yani 21 aralikda. doktor kullanma klomen bu ay yine etkisini gosterir dedi.bu ay eski adetim gibi 25inde mi olurum yoksa 21inde mi eğer 21indeyse hala hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif ne olur cevap bekliyorum insallah hamileymdir.

Sabah yapayım bakalım ne olck belki vardir

Inşallah pozitif çıkar canım eşim yarın test alacak ancak salı sabah yapıcam ama bu sabah yaptığımda 10 dakikada çizgi belirdi 15.dakikada pembe çizgi vardı tabi derinsularinkinden Hafif silik hala regl olmadim

Hu sabah tekrar test yaptim kızlar sonuç negatif malesef

Az evvel yaptım .ikinci cizgi hiç yoktu
Yarın adet günüm. Umudum kesmelimiyim bilmiyorum. Üzgünüm
Canm hiç moralini bozma benim ilk kanda 100 cıktı poztf dediler idrar testi yaptm yok cıkmadı bikaç gun gecti erken gebelik testi yaptm yok yine cıkmadı kan verdim degerim artmıştı bikaç gun gecikince cıkmaya basladı yani gec dollenme olablr sakın bozma moralini

Hu sabah tekrar test yaptim kızlar sonuç negatif malesef

Allah allah regl bekle bakalım canım şaşırdım :/ ve korktum acaba yarın sabah benimde mi negatif cikacak :(
Senin 1 tane mi test silik cikti

Günüm bugün. Nedense hiç uzulmedjm sanırım umudumu kaybetmedim.

Back