• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle mıyım ?

benımde5 yaşnda bır kızım var.allah bağışlasn

Amin canım seninkininde inşallah :) bakalım çok merak ediyorum evde test olsa yarında bakardm ama yok dışarısi soğuk yanlızim bakalım anca pazar dışarı cikicak nobetci eczaneden alicam sen yarın dene varsa elinde test bebiş varsa dahada belirgin cikar

Amin canım seninkininde inşallah :) bakalım çok merak ediyorum evde test olsa yarında bakardm ama yok dışarısi soğuk yanlızim bakalım anca pazar dışarı cikicak nobetci eczaneden alicam sen yarın dene varsa elinde test bebiş varsa dahada belirgin cikar
kocayı ıkna etsem şehre gıdıp kana baktırcm . denıycem akşam .burası ılce ldugu ıcın burdada ımkanlar zor

kocayı ıkna etsem şehre gıdıp kana baktırcm . denıycem akşam .burası ılce ldugu ıcın burdada ımkanlar zor

Anladım şekerim elinde test varsa sabah dene hcg varsa testte daha belli olur ondan dedim bende çıkamıyorum kızım ufak yanlızim hastane 30 dk mesafede arabayla gitmek lazım eşim işte o yüzden gidemiyorum anca pazar test alır eşim nobetci eczaneden bende ozaman yapıcam

buıkac arkadas baktı yanmda. hepsı kedn var dıyo umut verıyo ama bılmem artık
Bence var canım :) ben kendimden de şüphe ediyorum istiyorsun herhalde ben ıstemıyorum gibi istiyorum gibi Şaskinim biraz :)
ben ıstıyorumm .sen de ıste bak allah ne guzel vermıs umudunu bebegını de verır inşallah :))

buıkac arkadas baktı yanmda. hepsı kedn var dıyo umut verıyo ama bılmem artık

ben ıstıyorumm .sen de ıste bak allah ne guzel vermıs umudunu bebegını de verır inşallah :))

Varsa severek isteyerek dogururum oda evladim esimde razi.
Ay testlerimiz aynı ya bir heyecan bastı beni :) keşke elimde test olsaydı yarında baksaydim

Naptın canım varmı bişi sabah mı yapacaksın ?
Merak ediyorum testlerimiz aynı ya :)

Kuzum sabah test yaptim 15 dakikada böyle oldu bakalım hala aydinlanmadim testi bat günü geçince yapıcam daha 2 gün var inşallah senin net çıkar benim hala şüpheli :/

Eklentiler

• 2016-01-23 05.50.18.jpg
    2016-01-23 05.50.18.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben yapamadım test hala. Çok heyecanlandim beklemek zorundayim yoksa 50 kere test yapardım. Eczaneye gidemiyorum

akşam test yaptım . gunume 4 gun varken yaptım .sonuc fotoda. ıkıncı sılık czgı. hep yaparm sılık de cıkmaz .bu kez cıktı. hamıl mıyım degılmıyim ben :KK43:(
Cnm %90 hamilesin bende de aynı bu şekilde çıkmıştı hatta adetin geçtikten hemen 1 gun sonra test yaptım bisey çıkmadı yarım saat sonra baktım belli belirsiz bi çizgi çıktı 3 gun sonra tekrar yaptım senin testle aynı çıktı hayal mayal gorunuodu ve ertesi gün kan verdim sonuç pozitif cikti :) suan 9+1 hamileyim

Allah kucağına almayi nasip eylesin. İnşallah vardır. Yanilmaktan korkar oldum. 3 yıldır uğraş veriyorum. Hamile kaldım ama hemen düştü o yüzden acele ediyorum bakalım ne olacak

Back