• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle mıyım ?

bılemıyorum . test yaptım . hemde çok yaptm . hep negatıf cktı. hala da bısey yok bugun 4. gun

Beklemeye al kendini yapma canım belki geç döllenme olmuştur sabır edip beklemek lazım bende hala bekliyorum göğüslerim canımı yakıyor okadar :(

Biraz evvel affola kanlı şu gibi bişey gördüm. Adet başlayacak sanırım umutlar veda zamanı geldi bnm için .inş siz hamile kalırsınız bu ay benden Hayır yok ☺

Kan testim negatif ve hala regl olmadim inşallah sokulurum :KK43:

Benim de adet olacağım gün kasığımda şiddetli bir ağrıyla uyanmıştık..
Dedim üşüttüm herhalde yine ağrım çok olacak bu regl dönemimde dedim çünkü fena bir ağrıydı ama o ay gebe olduğumu öğrendim...
İnşallah öyledir..
Güzel dileklerin ve cevabın için tesekkur ederim ama adet oldum ilk iki gün yok denecek kadar az kan vardı 3 ve şuan 4 girdim normal adet görüyorum bu ayda hayaller suya düştü :(

Büyük ihtimal değilsin bacim. Banada aynı çıkmıştı çünkü ikinci çizgi silik çıkmıştı bendede.

Merhaba benim adetim gecikti 4.gun test yaptim negatif cikti ikinci cizgi silik di bugun 6.gunum hala adet olmadm ve inanilmaz kasik agrim oluo ara ara sizce nezaman test yapsam daha net sonuc cikar birde ben adetimden once akinti sorunu icin fitil kullanmstim acaba fitilmi gecikmesinin sebebi yada hamilemiyim

Yerinde olsam hemen kan testi yapardım 6 gun iyi sabretmissin ben edemezdim kan vermeden :) inşallah gönlüne göre olsun

Benim ilk yaptığım test negatifti ikincisini bir hafta sonra yaptm çok çok silikti negatif diye atacaktım ki resmini çekip ebe olan arkadaşa gönderdim hayırlı olsun hamilesin dedi Gerçekten de hamileymişim hiç beklenmedik bir anda oldu bebek istemiyorduk ama hayırlısı olsun demek ki bebiş şimdi gelmek istemiş... Allah isteyen herkese verir inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 yıllın evliyim 20 yaşındayım hiç bebeğim yok suan eşimle Korunmasız ilişkiye girdik yumurtalanma dönemimdi sizce bende hamilemiyim? ??? Yardımcı olursanız sevinirim sadece kasigimda ağrı var o kadar

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 yıllın evliyim 20 yaşındayım hiç bebeğim yok suan eşimle Korunmasız ilişkiye girdik yumurtalanma dönemimdi sizce bende hamilemiyim? ??? Yardımcı olursanız sevinirim sadece kasigimda ağrı var o kadar
Üzerinden kaç gün geçti yumurtlamanın

Arkadaşlar adetinin 8 . günü ovulasyon testi yaptım ikicicizgi silik çıktı yumurtlama geliyor mu demek bitti mi demek bilen var mi

Back