Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüslerim hassas kirpiklerinin kaslar karışık gece uykudan açıkıp kalıyorum 2 gecedir bide ara mide bulantısı. Aşırı üşüme .ayaklar hep demir gibi soba başında bileMERHABA BELİRTİLERİN VAR MI ACABA
Evet1 TANE KIZINIZ VARDI DİMİ
Ki akinti kişiden kişiye degisiyorBENİM 27 si ADET GÜNÜM GEÇEN HAFTADAN BERİ Bİ AKINTIM VAR ARADA SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYODU FAKAT 3 4 GÜNDÜR ODA YOK OLDU TESET YAPMAYA KORKUYORUM ÇOK İSTİYORUM BENDEE YOKTUR AMA DİMİİ NORMALDE BENİM HİÇ AKINTIM OLMAZZ
İyice evire çevire bakınca bi cizgi var. Eni konu döndüre döndüre baktimdaha baksam delirtecek tm attım sobaya☺☺☺
Aynı aynı . Ama gercekten ordabi cizgi vardı. Günüm geldi belkide ondn bilrmiyorumTest aynı marka mi bazen testlerin hassasiyeti değişiyor tatlım ondan olabilir belkide ?
Aynı aynı . Ama gercekten ordabi cizgi vardı. Günüm geldi belkide ondn bilrmiyorum
AklNE GÜZEL ALLAH BAĞIŞLASINN DARISI BANA İNŞALLAH BENDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI SONUÇ
Olmaz günün gelince öğle bişi olmasa çizgi çıkmaz seninde benim gibi 15.dakikadan sonra çıkmıştır gormemissindir