• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamıle mıyım ?

Çok dikkatli bakmadim ca görünmeyen çoook silik bi cizgi var ama evirip cevirince görülüyor o derece hayret. . 5 gün varken ne güzeldi şimdi hayalet gibi

İyice evire çevire bakınca bi cizgi var. Eni konu döndüre döndüre baktimdaha baksam delirtecek tm attım sobaya☺☺☺

MERHABA BELİRTİLERİN VAR MI ACABA :KK64:
Göğüslerim hassas kirpiklerinin kaslar karışık gece uykudan açıkıp kalıyorum 2 gecedir bide ara mide bulantısı. Aşırı üşüme .ayaklar hep demir gibi soba başında bile

BENDE İSTİYORUMM BENİMDE OLUR İNŞALLAHH YAA :KK61: BANADA DUA EDİN LÜTFENN :KK61::KK61:

BENİM 27 si ADET GÜNÜM GEÇEN HAFTADAN BERİ Bİ AKINTIM VAR ARADA SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYODU FAKAT 3 4 GÜNDÜR ODA YOK OLDU :KK61: TESET YAPMAYA KORKUYORUM ÇOK İSTİYORUM BENDEE YOKTUR AMA DİMİİ NORMALDE BENİM HİÇ AKINTIM OLMAZZ

Bilmem
BENİM 27 si ADET GÜNÜM GEÇEN HAFTADAN BERİ Bİ AKINTIM VAR ARADA SOL KASIĞIMA SANCI GİRİYODU FAKAT 3 4 GÜNDÜR ODA YOK OLDU :KK61: TESET YAPMAYA KORKUYORUM ÇOK İSTİYORUM BENDEE YOKTUR AMA DİMİİ NORMALDE BENİM HİÇ AKINTIM OLMAZZ
Ki akinti kişiden kişiye degisiyor

NE GÜZEL ALLAH BAĞIŞLASINN DARISI BANA İNŞALLAH BENDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI SONUÇ

İyice evire çevire bakınca bi cizgi var. Eni konu döndüre döndüre baktimdaha baksam delirtecek tm attım sobaya☺☺☺

Test aynı marka mi bazen testlerin hassasiyeti değişiyor tatlım ondan olabilir belkide ?

Aynı aynı . Ama gercekten ordabi cizgi vardı. Günüm geldi belkide ondn bilrmiyorum

Olmaz günün gelince öğle bişi olmasa çizgi çıkmaz seninde benim gibi 15.dakikadan sonra çıkmıştır gormemissindir

Gelen giden yok henuz☺aman hafif baş ağrısı var

Bende şimdi yaptım negatif canjm çok Şaskinim 4 silik teste bu böyle çıkması :(

Canim bence hamilesindir hayırlı olsun hemen kan ver geç döllenme olabilir

Back