benımde5 yaşnda bır kızım var.allah bağışlasnBende pazar tekrar edicem evet aynı normalde hiç böyle olmazdı bembeyazdi ilk 5 dk çok çok silikti 10 dk sonra baya belli oldu benim olursa ikinci olucak kızım 6.5 aylik Daha :)
benımde5 yaşnda bır kızım var.allah bağışlasn
kocayı ıkna etsem şehre gıdıp kana baktırcm . denıycem akşam .burası ılce ldugu ıcın burdada ımkanlar zorAmin canım seninkininde inşallah :) bakalım çok merak ediyorum evde test olsa yarında bakardm ama yok dışarısi soğuk yanlızim bakalım anca pazar dışarı cikicak nobetci eczaneden alicam sen yarın dene varsa elinde test bebiş varsa dahada belirgin cikar
kocayı ıkna etsem şehre gıdıp kana baktırcm . denıycem akşam .burası ılce ldugu ıcın burdada ımkanlar zor
var mı sence .ne hısseıyosun :)kocayı ıkna etsem şehre gıdıp kana baktırcm . denıycem akşam .burası ılce ldugu ıcın burdada ımkanlar zor
var mı sence .ne hısseıyosun :)
ben ıstıyorumm .sen de ıste bak allah ne guzel vermıs umudunu bebegını de verır inşallah :))Bence var canım :) ben kendimden de şüphe ediyorum istiyorsun herhalde ben ıstemıyorum gibi istiyorum gibi Şaskinim biraz :)
buıkac arkadas baktı yanmda. hepsı kedn var dıyo umut verıyo ama bılmem artık
ben ıstıyorumm .sen de ıste bak allah ne guzel vermıs umudunu bebegını de verır inşallah :))
Ben yapamadım test hala. Çok heyecanlandim beklemek zorundayim yoksa 50 kere test yapardım. Eczaneye gidemiyorum
Bence hamilesn. Hayırlı olsun. Benm için de dua et
Cnm %90 hamilesin bende de aynı bu şekilde çıkmıştı hatta adetin geçtikten hemen 1 gun sonra test yaptım bisey çıkmadı yarım saat sonra baktım belli belirsiz bi çizgi çıktı 3 gun sonra tekrar yaptım senin testle aynı çıktı hayal mayal gorunuodu ve ertesi gün kan verdim sonuç pozitif cikti :) suan 9+1 hamileyimakşam test yaptım . gunume 4 gun varken yaptım .sonuc fotoda. ıkıncı sılık czgı. hep yaparm sılık de cıkmaz .bu kez cıktı. hamıl mıyım degılmıyim ben(
İnan artık ☺Ederim canım benim ben hala şaşkın ve düşünceli kaldım sorma sanırım net pozitif görmeden inanmiycam
Peki ya bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?