Yok canım adet en geç Çarşamba olmam lazım daha gecikmedi 2 gün varAdet gunun gecmiydi kan testi yaptirdiginda benimde olumsuz cikacak diye yaptiramiyorum istr
Daha önce gecikmen olmuşmuyduBenimde iki gun gecti adet agrimda cok ama psikolojik diye korkuyorum iki gun gecti iki gundurde agri cekiyorum ne olacak bilmiyorum
Hayir hic olmamistiDaha önce gecikmen olmuşmuydu
Inş hamilesindir canım ozaman bekle ozaman bi kaç gün daha olmazsan kan testi yaptır. Ama dayanamam diyorsan yarında verebilirsin kafanda kurup kaldırmaktansa kafanın rahatlaması en iyisi aslındaHayir hic olmamisti
Yarinda hasta olmazsam test yapacam ondan olumsuz cikarsa umidi keserim artik birdahaki aya siz kac aydir dusunuyorsunuzInş hamilesindir canım ozaman bekle ozaman bi kaç gün daha olmazsan kan testi yaptır. Ama dayanamam diyorsan yarında verebilirsin kafanda kurup kaldırmaktansa kafanın rahatlaması en iyisi aslında
Bu 4. Ayımız. Ama idrar testine çok güvenme yinede bende silik çizgi çıktı 3. Tanesinde ama sonuç negatif oldu eczacı bozuk çıkmış olabilirler dedi. En iyi sonuç kan testi. Sizin kaçıncı ayınızYarinda hasta olmazsam test yapacam ondan olumsuz cikarsa umidi keserim artik birdahaki aya siz kac aydir dusunuyorsunuz
Bizim bu ay yumurtlama donemini takip ederek ilk ayimiz aslinda dort aydirda korunmuyoduk ama ozenlide degildik gunleri takip etmiyordukBu 4. Ayımız. Ama idrar testine çok güvenme yinede bende silik çizgi çıktı 3. Tanesinde ama sonuç negatif oldu eczacı bozuk çıkmış olabilirler dedi. En iyi sonuç kan testi. Sizin kaçıncı ayınız
Bizde yumurtlama günü sadece 2 yada 3 kere olurduk ama bu ay adet bitiminden başlayarak düzenli bi şekilde birlikte olduk ama işte herşey etkiliyor sabır isteyen bi dönem oda bende pek yokBizim bu ay yumurtlama donemini takip ederek ilk ayimiz aslinda dort aydirda korunmuyoduk ama ozenlide degildik gunleri takip etmiyorduk
Al bendende okadar kafaya takinca olmuyor iste streste etkili tabi dusunmeyenlerde hemen oluyo ya bende bu sansi anlamiyorum biz gece gunduz istiyoruz yok adamlar kazayla hamile kaliyorlar:)Bizde yumurtlama günü sadece 2 yada 3 kere olurduk ama bu ay adet bitiminden başlayarak düzenli bi şekilde birlikte olduk ama işte herşey etkiliyor sabır isteyen bi dönem oda bende pek yok
Aynen öyle ben öyle vakalar okudum ki çocuk yuvasında tamamen cinsel ilişki olmadan bile hamile kalınmış. Biz sürekli yumurtlama Günlerini takibe alalım ama işte kısmet hayırlısı böyle diyip bekliycezAl bendende okadar kafaya takinca olmuyor iste streste etkili tabi dusunmeyenlerde hemen oluyo ya bende bu sansi anlamiyorum biz gece gunduz istiyoruz yok adamlar kazayla hamile kaliyorlar:)
Canım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin geçen hafta arkadşımda senin gibi öğrendi testte silikti tekrardan yapıldığında da çıkmıyor sabahları ilk idrarınla denemelisin