Hamile miyim

Benimde umudum gitti şuanda siz böyle diyince hakkımızda hayırlısı artık beklemeye devam yinede bu kadar psikolojik şeyi nasıl yaşıyoruz hala anlayamadım kendimden şüphe duyup belirti çıkartmadım psikolojik belirti oluşsun belirtiler kendi kendine çoğalınca bende ozaman şüphe uyandırdı vücudumuzun bir oyunumu bu bize ya

moralımız bozuluyor düşünmekten onu bıle hamılelık depresyonu mu acaba dıyebılırız yanı.hersey bu kadar mı ustuste gelır

Ğöğüslerdeki damarların çıkması mor mor oldu benimki resmen bu nasıl psikolojik olabilir beni en çok şaşırtan bu zaten.

Adet gunun gecmiydi kan testi yaptirdiginda benimde olumsuz cikacak diye yaptiramiyorum istr

Benimde iki gun gecti adet agrimda cok ama psikolojik diye korkuyorum iki gun gecti iki gundurde agri cekiyorum ne olacak bilmiyorum

Inş hamilesindir canım ozaman bekle ozaman bi kaç gün daha olmazsan kan testi yaptır. Ama dayanamam diyorsan yarında verebilirsin kafanda kurup kaldırmaktansa kafanın rahatlaması en iyisi aslında
Yarinda hasta olmazsam test yapacam ondan olumsuz cikarsa umidi keserim artik birdahaki aya siz kac aydir dusunuyorsunuz

Yarinda hasta olmazsam test yapacam ondan olumsuz cikarsa umidi keserim artik birdahaki aya siz kac aydir dusunuyorsunuz
Bu 4. Ayımız. Ama idrar testine çok güvenme yinede bende silik çizgi çıktı 3. Tanesinde ama sonuç negatif oldu eczacı bozuk çıkmış olabilirler dedi. En iyi sonuç kan testi. Sizin kaçıncı ayınız

Bizim bu ay yumurtlama donemini takip ederek ilk ayimiz aslinda dort aydirda korunmuyoduk ama ozenlide degildik gunleri takip etmiyorduk

Bizim bu ay yumurtlama donemini takip ederek ilk ayimiz aslinda dort aydirda korunmuyoduk ama ozenlide degildik gunleri takip etmiyorduk
Bizde yumurtlama günü sadece 2 yada 3 kere olurduk ama bu ay adet bitiminden başlayarak düzenli bi şekilde birlikte olduk ama işte herşey etkiliyor sabır isteyen bi dönem oda bende pek yok

Bizde yumurtlama günü sadece 2 yada 3 kere olurduk ama bu ay adet bitiminden başlayarak düzenli bi şekilde birlikte olduk ama işte herşey etkiliyor sabır isteyen bi dönem oda bende pek yok
Al bendende okadar kafaya takinca olmuyor iste streste etkili tabi dusunmeyenlerde hemen oluyo ya bende bu sansi anlamiyorum biz gece gunduz istiyoruz yok adamlar kazayla hamile kaliyorlar:)

Al bendende okadar kafaya takinca olmuyor iste streste etkili tabi dusunmeyenlerde hemen oluyo ya bende bu sansi anlamiyorum biz gece gunduz istiyoruz yok adamlar kazayla hamile kaliyorlar:)
Aynen öyle ben öyle vakalar okudum ki çocuk yuvasında tamamen cinsel ilişki olmadan bile hamile kalınmış. Biz sürekli yumurtlama Günlerini takibe alalım ama işte kısmet hayırlısı böyle diyip bekliycez

Biz istediğimiz zaman olmuyor herşey allahtandır boşuna demiyorlar çocuk rızkıyla bereketiyle gelir diye bizim için ne zaman hayırlısıysa ozaman olur vardır herşeyde bir hayır içimizi rahat tutalım canımızı sıkıp kendi kendimizi üzmeyelim canlarım hayırlı haberlerinizi bekliyorum son 4 gün dua edin lütfen :)

dün de yazmıstım 5 gun kala test yaptım negatıftı, 4 gun kala yaptım yanı bu aksam coook sılık gördüm çizgiyi......
şimdi bir tane daha yaptım, negatif
neden cıkıyor bu cıft cızgıler...
çok moralim bozuldu gece gece.....

Canım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin geçen hafta arkadşımda senin gibi öğrendi testte silikti tekrardan yapıldığında da çıkmıyor sabahları ilk idrarınla denemelisin

Canım ümitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin geçen hafta arkadşımda senin gibi öğrendi testte silikti tekrardan yapıldığında da çıkmıyor sabahları ilk idrarınla denemelisin

bana mı yazdınız mesajı? gecmıs yorumları okuyamadım da dırekt uzerıme alındım :)
sabaha karsı bır tane daha yaptım yıne cıft cıktı ama 2 saat sonra kayboldu cızgı ve tabıkı benım gozume hıc uyku grmedı, birazdan kan testıne gıdecegım sanırım, netten bakıyorum civarımda nereler yakın dıye :)
çok teşekkür ederim umarım oyledır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…