9 ya seninBenimde aynı senin gibi bu kadarı psikolojikmi ya kaç gün var regline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 ya seninBenimde aynı senin gibi bu kadarı psikolojikmi ya kaç gün var regline
yapsana nasıl dayanıyonMerhabalar ben korktum testtde yaptiramadim oyle agrili agrili duruyorum adette olmadim
verdım sağlık ocağında yarın ogleden sonra cagırdı.lab dışarı gonderyolar.döllenme olup olmadığını anlasam yetersu an.Bakalim yarinda adet olmazsam yapicam siz kan tahlili verecektiniz verdiniz mi
insallahhhInsallah olur Allah kalbine gore vrrsin yarin insallah ümitli haberler veririz birbirimize
4 gün kaldı beklemek çok zor zamanla savaşıyoruz inşallah dualarımız kabul olur9 ya senin
inşallah arkadaşım ya bu düşünceyle yatıp bununla kalkıyorum.belım de sızım sızım sızlıyor.4 gün kaldı beklemek çok zor zamanla savaşıyoruz inşallah dualarımız kabul olur
Aynen öyle hiç aklımdan çıkmıyor seninde ağrıların yumurtlama döneminden itibaren başladı değil mi ?inşallah arkadaşım ya bu düşünceyle yatıp bununla kalkıyorum.belım de sızım sızım sızlıyor.
Inş senin güzel haberlerini alırız. Bu ay aslında adet bitiminden itibaren başlamıştık ve düzenli şekilde ilişkimİz oldu öyle olunca ve bu kdr belirti yaşıyınca çok umutluydumbenım de negatıf çıkar o zaman benzer seylerı yasadık psıkolojık olarak etkıledık demekkı vücudu.uzuldum cok.
Hiç öyle deme iyi düşün iyi olsun canım. Hayırlısı olur inş.ben snın kesın çıkar demıstım ya.kendımden hıc umudum kalmadı.