Tam emin değilim fakat, gebelik ihtimalim oldugu zamanlarda ılac kullanmamaya ozen gosterıyorum, çok basınız agrıyorsa kahve vs. en azından bır deneyın derım. ya da netten dogal agrı kesıcı neler var onlara bakın derım.Benim de basım agrıdıkca sert kahve ıcıyorum,ilaç almaktan ıyıdır :)
Sonra zarar vermesin
gecmıyor canım benım.doğal yolla kahweyle gecmıyor.denedım bı cok seyler.illa hap istıyor.sanırım mıgrene donuyor bas agrım yaa offfnasıb olurda hamıle kalırsam bas agrısıyla ne yapıcamı bılmıorum uzuluyorum
hadı ya gecmıs olsun, malesef bilgi sahıbı degılım
mecbur o zaman gebelık oncesı dr.la goruseceksınız, hamıleysenız de vardır mutlaka bır caresı..
aynen doktoruma sormalı o zaman...hatta suan bıle hap almamak ıcın zor duruyorum
Canım değerin öyle çıktıysa hamilesindir. Nasıl gebelik yok dedi sanagece dr.a gittik kan verdim, sonucu cıkmıs, dr.la degıl danısmadaki kişi söyledi sonucumu, gebelik yok dedı oyle yazıyormus.
sonra degerımı sordum 9.127 3-4 haftalık yazıyor dedı.
dr.la gorusemedıgımden halıyle konustugum kısı de test sonucunda ne goruyorsa onu soyledı.
ama ben muallakta kaldım.
gebelık var mı yok mu? meraktan catlıyorum, dr.un dogumdan cıkmasını beklıyorum merakla :)
neden bu degerler varken gebelık yok yazar ki?
Canım değerin öyle çıktıysa hamilesindir. Nasıl gebelik yok dedi sana
Allah Allah demek yan kısımdaki Değerler ve karşılığına baktı söyledi dün. Çünkü bende yaptırdım yan tarafta Açıklamaları ve Değerler var. Üzme kendini canım herşeyin hayırlısı inş isteyen herkeze allahım nasip ederof of sorma canım ya, dayanamadım tekrar aradım yıne dr.la gorusemedım, danısmadaki diğer kız okudu testı (maıl ıstememe ragmen gondermedıler, halbukı dıgerlerınden maılle alıyordum ıcım rahat edıyordu.) 0.01 gıbı bır sey soyledı, 9 dedıgı deger ne dedım, ''o baska bırsey'' dedı.
mailde gondermedı, dr.a da ulasamadım sanırım deger 0.01 ve gebelik yok.
Allah Allah demek yan kısımdaki Değerler ve karşılığına baktı söyledi dün. Çünkü bende yaptırdım yan tarafta Açıklamaları ve Değerler var. Üzme kendini canım herşeyin hayırlısı inş isteyen herkeze allahım nasip eder
Canım hala öğrenmediysn sonucu hastanenin kendi sayfasına gr internetten otda laboratuvar sonuçlarına gir bak orda çıkıyor ben hep internetten takip ediyorum sağlık Ocağı'na verdiklerimi de il sağlık müdürlüğünün sayfasından takip ediyorum ki ama inş. Hamilesindiroyle hayırlısı hepimiz için..... ben eskilerini hatırlamıyorum, muayeneye gıdeceğim adetın 3. gunu o zaman bakarım nerede ne yazıyor:)
Canım hala öğrenmediysn sonucu hastanenin kendi sayfasına gr internetten otda laboratuvar sonuçlarına gir bak orda çıkıyor ben hep internetten takip ediyorum sağlık Ocağı'na verdiklerimi de il sağlık müdürlüğünün sayfasından takip ediyorum ki ama inş. Hamilesindir
Rica ederim canım ama hamile deilsin mi oluyo şimdi o sonuçlaHay aklınla bin yaşa canım :) inan hiç aklıma gelmedi, sagolsun personelde ısrarla maıl ıstememe ragmen akıllarına gelmedı herhalde :)
baktım sımdı en azından net oldum, 0.100 gebelik yok... Çok teşekkür ederim.
Bi daha ki aya inş. ArtıkHay aklınla bin yaşa canım :) inan hiç aklıma gelmedi, sagolsun personelde ısrarla maıl ıstememe ragmen akıllarına gelmedı herhalde :)
baktım sımdı en azından net oldum, 0.100 gebelik yok... Çok teşekkür ederim.
Hayırlı canım bnim nasipevet değilim, önümüzdeki aylara bakıcaz artık :)
kızlar adet günüm bgun ama zaten düzensizlik var günü hr ay tutmuyo sağ kasığım da 1 haftadır ağrı var ama şu bi kaç gündür sert ve şişlik de var biraz ani hareketlerimde de kasılıp kalıyorum batmadan dolayı göğüslerîm de daha bugün acı hissetmeye başladım acaba hamile olabilir miyim ki dha önce kimyasal gebelik gecrdim ama kasıklarım hiç böle olmamıştı
Senin adına sevindim bizde daha henüz düşünmüyoruz ama sha öncde düşünmezken hamile kalınca acaba yine mî öle ki die aklımdan çıkmıyor bi kaç gün beklîyim olmazsa B'nde bir test yapayım
Her bünyede muhakkak ki değişir ama ben kendimi anlatırsam anlamamışım gebe kaldığımı.. Adetim de çok düzenliydi.. Adet olacağım gün yatakta sağ kasığıma acaip bi ağrı saplanmıştı dedim herhalde üşüttüm ağrılı adet olucam dedim.. Bekledim göğüslerim de hızlı hareket ettikçe bile acırdı hassasiyet vardı anlam veremiyordum.. 3-4 gün geçince resmen şaka diye bi gebelik testi aldım yaptığımda şok olmuştum.. Düşünmüyorduk hemen çünkü ama Rabbim nasip etmişti... Benim böyleydi ilk başlarda... Dilerim Allah gönlünüze göre verir..
Tesrkkurler inssallah sizin icinde dua ediyorum kendim icinde tqbi hersey hamile kalmakta degilmis riskler var tabi hala agrilarimda var buda beni korkutuyorTebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inş darısı bize
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirir sağlıkla bebeğine kavuşursun cnmTesrkkurler inssallah sizin icinde dua ediyorum kendim icinde tqbi hersey hamile kalmakta degilmis riskler var tabi hala agrilarimda var buda beni korkutuyor