ya baktım da aynı gibi sanki bi değişiklik yok gibi geldi bana. şimdi kendimi tutuyorum erken gebelik testi var evde dolabın en alt ücra köşesine koydum ki görüp cezbetmesin diye =) en azından bat cuma cumaya kadar tutcam kendimi =)Duştan sonra baktın mı ayrıca damarlarına nasıldı
Evet ya içim içimi yiyor böyle veriyim kurtulayım bariver bence.
haber ver bize de merak ediyoruz.adetin kac gun gecmisti.Evet ya içim içimi yiyor böyle veriyim kurtulayım bari
Kaç gün kaldı adetinekizlar belimin agrisi artti.kasigim da batiyo sık sık.
Geçmedi günüm daha adetime 2 gün var. Ama ğöğüslerim ilk kez böyle o yüzden çok şüphe duyuyorum.haber ver bize de merak ediyoruz.adetin kac gun gecmisti.
dustan sonra goguslerdeki damarlarami bakiyosunuz kizlar.ya baktım da aynı gibi sanki bi değişiklik yok gibi geldi bana. şimdi kendimi tutuyorum erken gebelik testi var evde dolabın en alt ücra köşesine koydum ki görüp cezbetmesin diye =) en azından bat cuma cumaya kadar tutcam kendimi =)
sen kan ver kesin.ben dayanamadim verdim.yarin cikcak ama saglik ocagi.dollenme olduysa rahime yerlestikten sonra beta hcg artmaya basliyo.2nin uzerinde goreyim yeter su an.Geçmedi günüm daha adetime 2 gün var. Ama ğöğüslerim ilk kez böyle o yüzden çok şüphe duyuyorum.
Bende dayanamıycam vericem galiba yoksa her ağrıyı ona yoruyorum. Inş güzel haberlerini alırız seninde. Hastahnede 1 saat sonra alıyorsun galiba sonucu birazdan gidicem bakalımsen kan ver kesin.ben dayanamadim verdim.yarin cikcak ama saglik ocagi.dollenme olduysa rahime yerlestikten sonra beta hcg artmaya basliyo.2nin uzerinde goreyim yeter su an.
hemen yaz oldu mu bence hamilesin...Bende dayanamıycam vericem galiba yoksa her ağrıyı ona yoruyorum. Inş güzel haberlerini alırız seninde. Hastahnede 1 saat sonra alıyorsun galiba sonucu birazdan gidicem bakalım
Amin inş isteyen herkeze yaşatsın allahım. Gebelik testinde bembeyaz görünce ikinci çizgi yerini moralim bozuluyor. Çok sabır gerektiren bi süreçhemen yaz oldu mu bence hamilesin...
aynen öyle bir farklılık var mı diye çözmeye çalışıyorum =) ama bunda bir farklılık göremedim henüz =(dustan sonra goguslerdeki damarlarami bakiyosunuz kizlar.
Benimde aynı senin gibi bu kadarı psikolojikmi yabenim yumurtlamamdan beri hassasiyet ve dolgunluk var esmerim fakat damarlari gorebiliyorum.kasigim ve belimdeki agrilar da artti.psikolojik mi diye emin olamiyorum .