Hamile miyim

Bi arkadaşım vardı hamile kalmayı cok isdiyodu ve her ay bunu beklediği için psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyordu ve süt hormonları yüksek çıkıyordu doktoro gttiğinde psikolojik tedavi gördü dktor bu şekilde devam edrse hamile klamıcnı söledi dha sakn olması grekriğini ve psikolojik tdavidn snra şimdi hamile 6 aylık Rabbim herkze hayırlısını versin inş.

Arkadaşlar şimdi test yaptım çift çizgiyi gördüm mutluluktan uçtum sonra kayboldu ikinci çizgi anlamadım ben şimdi hamilemiyim değilmiyim

Duştan sonra baktın mı ayrıca damarlarına nasıldı
ya baktım da aynı gibi sanki bi değişiklik yok gibi geldi bana. şimdi kendimi tutuyorum erken gebelik testi var evde dolabın en alt ücra köşesine koydum ki görüp cezbetmesin diye =) en azından bat cuma cumaya kadar tutcam kendimi =)

dustan sonra goguslerdeki damarlarami bakiyosunuz kizlar.

Geçmedi günüm daha adetime 2 gün var. Ama ğöğüslerim ilk kez böyle o yüzden çok şüphe duyuyorum.
sen kan ver kesin.ben dayanamadim verdim.yarin cikcak ama saglik ocagi.dollenme olduysa rahime yerlestikten sonra beta hcg artmaya basliyo.2nin uzerinde goreyim yeter su an.

sen kan ver kesin.ben dayanamadim verdim.yarin cikcak ama saglik ocagi.dollenme olduysa rahime yerlestikten sonra beta hcg artmaya basliyo.2nin uzerinde goreyim yeter su an.
Bende dayanamıycam vericem galiba yoksa her ağrıyı ona yoruyorum. Inş güzel haberlerini alırız seninde. Hastahnede 1 saat sonra alıyorsun galiba sonucu birazdan gidicem bakalım

benim yumurtlamamdan beri hassasiyet ve dolgunluk var esmerim fakat damarlari gorebiliyorum.kasigim ve belimdeki agrilar da artti.psikolojik mi diye emin olamiyorum .

benim yumurtlamamdan beri hassasiyet ve dolgunluk var esmerim fakat damarlari gorebiliyorum.kasigim ve belimdeki agrilar da artti.psikolojik mi diye emin olamiyorum .
Benimde aynı senin gibi bu kadarı psikolojikmi ya kaç gün var regline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…