Hamile miyim

dün de yazmıstım 5 gun kala test yaptım negatıftı, 4 gun kala yaptım yanı bu aksam coook sılık gördüm çizgiyi......
şimdi bir tane daha yaptım, negatif:KK43:
neden cıkıyor bu cıft cızgıler...
çok moralim bozuldu gece gece.....
Canım en iyisi kan testi B'nmde 3 testim silik çizgi çıktı bitanesi kayboldu sonradan ama kan sonucum negatif çıktı. Testler Hatalı olabilirmiş eczacı öyle söyledi

Canım en iyisi kan testi B'nmde 3 testim silik çizgi çıktı bitanesi kayboldu sonradan ama kan sonucum negatif çıktı. Testler Hatalı olabilirmiş eczacı öyle söyledi

2 saattır test ıcın dısardaydım malesef yaptıramadım, aksam esımle özel hastaneye gıdıcez 1 saate sonuc cıkıyormus orada, bakalım sonucu yazarım... çokta umutlanmak ıstemıyorum, umarım pozıtıf çıkar... yanı umarım hepimizin sonucu pozıtıf cıkar :)

2 saattır test ıcın dısardaydım malesef yaptıramadım, aksam esımle özel hastaneye gıdıcez 1 saate sonuc cıkıyormus orada, bakalım sonucu yazarım... çokta umutlanmak ıstemıyorum, umarım pozıtıf çıkar... yanı umarım hepimizin sonucu pozıtıf cıkar :)
Bende özel bi hastahnede yaptırdım 1.5 saat sonra aldım sonucu canım umarım pozitif çıkar. Stres yapma kendine herşey olucağına varır

Bende özel bi hastahnede yaptırdım 1.5 saat sonra aldım sonucu canım umarım pozitif çıkar. Stres yapma kendine herşey olucağına varır

oyle zaten ama elımde degıl :) cıft cızgıyı gorunce sevınımı gormelıydınız, e tabı sonra da kayboluncaki yüz ifademi :) ne gunlere kaldık, günü gectim saat sayıyorum artık :)
senin yenı mı sonuc pozıtıf cıktı, gecen aylar mı?
bu ay ne durumdasın, yaptın mı hıc?

oyle zaten ama elımde degıl :) cıft cızgıyı gorunce sevınımı gormelıydınız, e tabı sonra da kayboluncaki yüz ifademi :) ne gunlere kaldık, günü gectim saat sayıyorum artık :)
senin yenı mı sonuc pozıtıf cıktı, gecen aylar mı?
bu ay ne durumdasın, yaptın mı hıc?
Yok canım benim bu ay belirtilerim değişince hamile olduğumu çok düşündüm 4 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik testiydi onlarda silik çizgi çıktı bitanesi kayboldu senin ki gibi normal testin bitanesi negatif bitanesi silik çizgi çıktı. Dün kan verdim negatif çıktı. Adetimde bugun yarın günü bakalım bekliyorum şimdi. Hayırlısı olur inş senin için inş güzel haberler alırsın

Yok canım benim bu ay belirtilerim değişince hamile olduğumu çok düşündüm 4 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik testiydi onlarda silik çizgi çıktı bitanesi kayboldu senin ki gibi normal testin bitanesi negatif bitanesi silik çizgi çıktı. Dün kan verdim negatif çıktı. Adetimde bugun yarın günü bakalım bekliyorum şimdi. Hayırlısı olur inş senin için inş güzel haberler alırsın

Hadi ya,üzüldüm, değer kaç çıktı?
aynen benım de oyle ılkı sılık 2.negatıf, 3. once sılık, sonra kayboldu.

Hadi ya,üzüldüm, değer kaç çıktı?
aynen benım de oyle ılkı sılık 2.negatıf, 3. once sılık, sonra kayboldu.
0.100 çıktı canım. Umutluyduk baya hayal kırıklığı oldu ama hayırlısı deyip geçmekten başka yapacak bişey de yok malesef. Benimde öyle oldu senin gibi ama ezcacı testler bozuk olabilir dedi bende bütün bozuk testler bana mi denk geldi dedim ama ne çare

0.100 çıktı canım. Umutluyduk baya hayal kırıklığı oldu ama hayırlısı deyip geçmekten başka yapacak bişey de yok malesef. Benimde öyle oldu senin gibi ama ezcacı testler bozuk olabilir dedi bende bütün bozuk testler bana mi denk geldi dedim ama ne çare

ben bu sekilde kimyasal gebelık yasadım ama, hepsının de bozuk olması tesaduf muymus?ilginç.
gercı benım degerım 4 cıvarıydı, yukselmedi, kanamayla değer düştü.
1 kere de düşük oldu onlarda da yıne sılıktı. kanamayla sonlandı.
dr.a gıtmesem belkide anlayamayacaktım ne olduğunu.
neyse onumuze bakıcaz artık :)

ben bu sekilde kimyasal gebelık yasadım ama, hepsının de bozuk olması tesaduf muymus?ilginç.
gercı benım degerım 4 cıvarıydı, yukselmedi, kanamayla değer düştü.
1 kere de düşük oldu onlarda da yıne sılıktı. kanamayla sonlandı.
dr.a gıtmesem belkide anlayamayacaktım ne olduğunu.
neyse onumuze bakıcaz artık :)
Kan testi ver canım kafan rahat etsin zaten gebeysende ona göre dikkat edersin kendine inş hamilesindir mutlu haberlerini alırız

tamam canım, ben geceden uykusuzum esım gelene kadar yatıcam sımdı, sonucu yazarım. teşekkür ederim, hoscakal :KK66:

bana mı yazdınız mesajı? gecmıs yorumları okuyamadım da dırekt uzerıme alındım :)
sabaha karsı bır tane daha yaptım yıne cıft cıktı ama 2 saat sonra kayboldu cızgı ve tabıkı benım gozume hıc uyku grmedı, birazdan kan testıne gıdecegım sanırım, netten bakıyorum civarımda nereler yakın dıye :)
çok teşekkür ederim umarım oyledır....
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir canım :)

Kizlar merhaba bugun iki test yaptim ikiside pozitif cikti sonra heyecandan dayanamadim doktora fittim 30 gunluk hamileymisim insallah sizin guzel haberlerinizide duyariz
Çok sevindim bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizimde başımıza inşallah

Kizlar merhaba bugun iki test yaptim ikiside pozitif cikti sonra heyecandan dayanamadim doktora fittim 30 gunluk hamileymisim insallah sizin guzel haberlerinizide duyariz
Çok sevindim canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inş darısı isteyen herkezin başına :))

gece dr.a gittik kan verdim, sonucu cıkmıs, dr.la degıl danısmadaki kişi söyledi sonucumu, gebelik yok dedı oyle yazıyormus.
sonra degerımı sordum 9.127 3-4 haftalık yazıyor dedı.
dr.la gorusemedıgımden halıyle konustugum kısı de test sonucunda ne goruyorsa onu soyledı.
ama ben muallakta kaldım.
gebelık var mı yok mu? meraktan catlıyorum, dr.un dogumdan cıkmasını beklıyorum merakla :)
neden bu degerler varken gebelık yok yazar ki?

kızlarrr selam...hamılelık ıhtımalım war ama süreklı basım agrıyor.hapsız onune gecemıorum.ne yapmalıyım.majezık yada dolorex ıcıorum.majezık bır tane kesıyor dolorex ıkı tane anca.ne onerırsınız.hamılelıkte werılen ılaclar agrıyı kesıyor mu?deneyımlerınızı yazmanızı rica edıorum....

kızlarrr selam...hamılelık ıhtımalım war ama süreklı basım agrıyor.hapsız onune gecemıorum.ne yapmalıyım.majezık yada dolorex ıcıorum.majezık bır tane kesıyor dolorex ıkı tane anca.ne onerırsınız.hamılelıkte werılen ılaclar agrıyı kesıyor mu?deneyımlerınızı yazmanızı rica edıorum....

Tam emin değilim fakat, gebelik ihtimalim oldugu zamanlarda ılac kullanmamaya ozen gosterıyorum, çok basınız agrıyorsa kahve vs. en azından bır deneyın derım. ya da netten dogal agrı kesıcı neler var onlara bakın derım.Benim de basım agrıdıkca sert kahve ıcıyorum,ilaç almaktan ıyıdır :)
Sonra zarar vermesin :KK66:

X