haha benim de biri uzerime bicakla saldiriyodu hamileyim dur yapma duye bagiriyodum.Rüyalarimda ben hep test yapiyorum bu sabah hep pozitif cikti insallah tersine donmez
ben de yeni oldum bu gece ayni durumdan.konusunca rahatliyo insan gercektenBende aynı hatta yeni üye oldum buraya elimde telefon her fırsat bulduğumda okuyorum hamilelik belirtileri yok bilmem ne durduramıyorum kendimi. Bi ara paranoyak oldum sandım.
Evet aynen öyle Allah isteyen herkeze nasip etsin inş. Ben yatıyorum :) yarın erken dersim var. İnş mutlu haberler alırız :) iyi gecelerben de yeni oldum bu gece ayni durumdan.konusunca rahatliyo insan gercekten
iyi geceler.insallah...haber bekliyorym..Evet aynen öyle Allah isteyen herkeze nasip etsin inş. Ben yatıyorum :) yarın erken dersim var. İnş mutlu haberler alırız :) iyi geceler
ne kdar var adetineAllah isteyen herkese versin beklemek çok zor
Çok teşekkür ederim inş öyledir içimi rahatlattın az da olsa kafayı yedirtiyor insana bu heyecan :)Canım bence bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır hamile olabilirsin ki inş. Ölesindir
Canım ya test yspmadıysn bi iki gün da mı bklesn zaten büyük ihtimal idrr testinde dha çıkmaz kanda bktırman lazımMerhaba araniza yeni katiliyorum ağridan uyuyamiyorum iki gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum ama adette degilim bugünde normalde adet olmam gerekiyor;tecrubeli arkadaslardan oneride bulunmasini rica ediyorum
Kimsenin üzülmesini hevesini kırmk isdemem ama bn böle şeyleri cok yasadım özellik le gecen ay yüzde yüz hamileyimdir dedik idrarda olan tortulara kadR vardı adetim de 9 gün geç gldi ilk dfA biraz psikolojik oluyo hmn test yaptrmk da iyi bişy deil dha cok üzülüyoruz snrasındaIyi geceler B'nde seninle aynı Dertteyim şuan belimin ve göğüslerim ağrısından uyuyamıyorum ilk kez böyle oluyor ve adetime 2 gün var