Hamile miyim

Aynen artik elim hep uyurken bile istemsiz karnimda bebegimi koruyorum guya:)annelik zormus biz olmadan psikolojik yadiyoruz

10 günüm var salı günü ilk kez çatlatma iğnesi oldum artık sonuç bekliyorum ama ne uyku var ne bişey. Olmazsa stresten olmayacak

bizim daha ilk deneme yumurtlama takip testi yaptim olur giibi geliyo.esim de ilk ay daha fazla umitlenmeyelim bence diyo.ama vucudum var burda bebek diyo. napcazboyle biz.

Cnm belli olmaz ama benim vücudum onu bir senedir diyo. Her ay bütün belirtileri yaşıyorum. Şimdi ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi yine bebek var diyo :) hakkımızda hayırlısı

Merhaba araniza yeni katiliyorum ağridan uyuyamiyorum iki gundur adet agrisi gibi agri cekiyorum ama adette degilim bugünde normalde adet olmam gerekiyor;tecrubeli arkadaslardan oneride bulunmasini rica ediyorum
Canım ya test yspmadıysn bi iki gün da mı bklesn zaten büyük ihtimal idrr testinde dha çıkmaz kanda bktırman lazım

Iyi geceler B'nde seninle aynı Dertteyim şuan belimin ve göğüslerim ağrısından uyuyamıyorum ilk kez böyle oluyor ve adetime 2 gün var
Kimsenin üzülmesini hevesini kırmk isdemem ama bn böle şeyleri cok yasadım özellik le gecen ay yüzde yüz hamileyimdir dedik idrarda olan tortulara kadR vardı adetim de 9 gün geç gldi ilk dfA biraz psikolojik oluyo hmn test yaptrmk da iyi bişy deil dha cok üzülüyoruz snrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…