Hamile miyim

idrarda gec cikiyo.
Erken gebelik testi yaptım. Ilk çıkmadı ama sonra silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala yaptım dün normal test yaptım negatif çıktı bugun aynı testten tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı adetime 2 gün var yarın yine erken olanlarından almayı düşünüyorum

insallah psikolojik bi agri degildir.cok agrim var bu agri psikolojik se baya benim ruh sagligim bozulmus demektir hayirlisi

ıyı geceler arkadasım tam anlayamadım uyku sersemlıgı ve yorgunluktan sanırım.
dun aksam ben de normal test yaptım ve negatıf cıktı (5 gun var) acaba hala umudum var mı? sizin kac gun kala cıft cızgı cıktı?
sizin mesaj umutlandırdı, ben bu aydan tamamen umudu kesmıstım negatıfı gorunce :)

Iyi geceler :) 5 gün kala erken gebelik testimden yaptım ilk negatifti ama testi atmadım yarım saat sonra silik çizgi çıktı 3 gün kala normal test yaptım negatif çıktı bugun yine normal test yaptım tekrar silik çizgi çıktı belli zaman sonra Israrla yapmamın nedeni belirtilerim çok değişti o yüzden. Erken gebelik testi yap 3 gün kalayı bile gösteriyormuş

anladım teşekkürler, ben normal testle yaptım bır de aksam uzerıydı yanı cok yogun bır tuvalet ıhtıyacım da yoktu, merak ıste :)
sabahı beklıyorum 1 tane daha ıcın ama umudum hıc yoktu yanı.
burada 5-6 gun kala ogrenenlerı okuyunca yapmıstım, demek onlarınki erken gebelık testıydı, benı o yanılttı.
acıklamanız ıcın tesekkurler, ogrendıgım ıyı oldu, bakalım hepimizin hakkında hayırlısı :)

Amin inş canım hayırlısı. Ama en iyisi bi kaç gün kala yapmak galiba bende bekliyemiyorum malesef o yüzden sürekli yapıyorum

Rüyalarimda ben hep test yapiyorum bu sabah hep pozitif cikti insallah tersine donmez

aynen aynen.butun gun yataktan cikamadim kahvaltidan sonra bi agirlik coktu.ama diyorum cok erken.esim cok arastirma diyo.etkileniyosun diyo ama duramiyorum ki.

aynen aynen.butun gun yataktan cikamadim kahvaltidan sonra bi agirlik coktu.ama diyorum cok erken.esim cok arastirma diyo.etkileniyosun diyo ama duramiyorum ki.
Bende aynı hatta yeni üye oldum buraya elimde telefon her fırsat bulduğumda okuyorum hamilelik belirtileri yok bilmem ne durduramıyorum kendimi. Bi ara paranoyak oldum sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…