Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktı umutlanmalı mıyım teşekkürlerArtimed ilk 5 dakikada sonuç veriyor canım hemen çıktıysa vardır
Artimed, days dctr hic iyi yorum yapmiyolar cogu kisiye yalanci pozitiflik vermis gecikme varsa kan verinkızlar acillll . 3 gün lekelenme yaşadım adet doğru düzgün olmam. Pcos var . Lekelenmeden sonra bugün 4. Günü . Artı med test yapar yapmaz hemen çıktı . Sizce inanmalı mıyım ?
Canım artımed bana geçen aylarda yalancı pozitif verdi. Başka marka ile dene derim bende.kızlar acillll . 3 gün lekelenme yaşadım adet doğru düzgün olmam. Pcos var . Lekelenmeden sonra bugün 4. Günü . Artı med test yapar yapmaz hemen çıktı . Sizce inanmalı mıyım ?
Evet canım hemrn çıktıysa vardırHemen çıktı umutlanmalı mıyım teşekkürler. 1 dakika bile sürmemiştir çıkması
Ben ardimetlr öğrendim sadece beş dskijadan sonra kuruma çizgisi cikartiyotCanım artımed bana geçen aylarda yalancı pozitif verdi. Başka marka ile dene derim bende.
Canım benim hemen ikinci çizgi çıkmasına rağmen yalancı pozitifti. Aynı gün gittim kaç verdim negatif çıktı.Ben ardimetlr öğrendim sadece beş dskijadan sonra kuruma çizgisi cikartiyot
Canım benim hemen ikinci çizgi çıkmasına rağmen yalancı pozitifti. Aynı gün gittim kaç verdim negatif çıktı.
Sonra regli oldum zaten
Pazartesi başka markanınkini alırım artık .Canım benim hemen ikinci çizgi çıkmasına rağmen yalancı pozitifti. Aynı gün gittim kaç verdim negatif çıktı.
Sonra regli oldum zaten.![]()
Canım başka bi testle tekrarla artimed bana bu kadar büyük yalancı pozitif çıkarmıştı.Allah hepinizden razı olsun pazartesi kan veririm inşallah
Canım başka bi testle tekrarla artimed bana bu kadar büyük yalancı pozitif çıkarmıştı.
O zaman bilmiyordum artimedin yalancı pozitif çıkardığını canım. Buralarda okuyarak öğrendim çok denk geldim. Geçen ay artimed aldım eczanede başka yoktu mecburiyetten kuruma çizgisi bile çıkarmadı. Bilemiyoruz yani her zaman yalancı pozitif çıkarır diye bişey yok. Pazartesi al dene hayırlı güzel seni mutlu eden sonuçların olsun inşallahYa nasip diyelim . Pazartesi başka marka test alıp yaparım o halde hepinize teşekkür ederim
![]()
Aminnncanımmm dualarınızı eksik etmeyinO zaman bilmiyordum artimedin yalancı pozitif çıkardığını canım. Buralarda okuyarak öğrendim çok denk geldim. Geçen ay artimed aldım eczanede başka yoktu mecburiyetten kuruma çizgisi bile çıkarmadı. Bilemiyoruz yani her zaman yalancı pozitif çıkarır diye bişey yok. Pazartesi al dene hayırlı güzel seni mutlu eden sonuçların olsun inşallah