Hamile miyim

Ayy iyi ki varsınız. Kan testiyle kesinleştireceğim yarın ama bebiş süreçlerimi bile kimseyle paylaşamıyordum. İlaç gibi geldiniz :)
Estağfurullah bir şey yapmadım. Her kadın anneliği tatsin insAllah :)

Sizce hamile miyim adetime daha var ama silik bir çizgi ile karşılaştım

Eklentiler

• 1000011631.jpg
    1000011631.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar betam 200 küsür çıktı. Çarşamba yine vereceğim. Akışına bıraktığımız bir ayda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Çok güzel maşallah hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı diğer aylardan farklı olan şeyler benimde 3 gün var adetime kasık ve göğüs ağrım var sizde oldumu acaba

Kızlar betam 200 küsür çıktı. Çarşamba yine vereceğim. Akışına bıraktığımız bir ayda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Öncelikle çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Süreçlerimiz benziyor. Özel değilse olmamasının bir sebebi var mıydı? Eşinizde veya sizde herhangi bir sorun var mıydı?

Öncelikle çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Süreçlerimiz benziyor. Özel değilse olmamasının bir sebebi var mıydı? Eşinizde veya sizde herhangi bir sorun var mıydı?
Teşekkür ederim amin hepimizin inşallah :) Sebepsiz infertiliteydi ikimiz de aylarca testler yaptırdık bir sorun çıkmadı. Amh değerim 1.4 çıkmıştı en başta ama sonra amh değerim de 2.5 çıktı. Dönemsel olarak değişiyor sanırım. Birden çok doktora gittik ama sebep yoktu

Çok güzel maşallah hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı diğer aylardan farklı olan şeyler benimde 3 gün var adetime kasık ve göğüs ağrım var sizde oldumu acaba
Adet öncesi pek belirti hissetmedim sadece adet olacağım günler bel ve kasık ağrım vardı. Bel ağrım olmaz reglde genellikle. Kasık ağrılarım sızı şeklinde hala devam ediyor acaba bu bir sorun mu diye düşünmüyor değilim

Bence adetiniz geciktiğinde tekrarlayın. Bu erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testi mi ?
Adetime daha vardı 12 gün ben kasık ağrılarımdan dolayı evde bulunan normal gebelik testi ile test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün hızlı gebelik testi ile yaptım yine silik çizgi çıktı aynı gün akşam kan testine gittim: sonuç böyle çıktı

Eklentiler

• 1000011775.jpg
    1000011775.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 44
Adetime daha vardı 12 gün ben kasık ağrılarımdan dolayı evde bulunan normal gebelik testi ile test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün hızlı gebelik testi ile yaptım yine silik çizgi çıktı aynı gün akşam kan testine gittim: sonuç böyle çıktı

Eklentiler

• 1000011631.jpg
    1000011631.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000011754.jpg
    1000011754.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 26
Bence su süreçte emin olamayız gibi belki çok başında yakalamışsındır, adete 12 gün varsa yumurtalarının döllendiği zamanda bile olabilirsin. En iyisi beklemek ve geciktiğinde beta testini tekrarlamak benim fikrim. Kasık ağrıların çok artarsa yine de doktora görünmekte fayda olabilir

Seni üzmek istemem ama aynı belirtilerle 11. Gün test yapmıştım böyle çıkmıştı ama sonuç hüsran olmuştu. Artık sütten ağzım yandı. Ağrıdan yerlerde sürünsem o kadar erken bir zamanda umutlanmam ve kendimi dinlemem
M mhti

Eklentiler

• IMG_20241008_120227.jpg
    IMG_20241008_120227.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 28
Seni üzmek istemem ama aynı belirtilerle 11. Gün test yapmıştım böyle çıkmıştı ama sonuç hüsran olmuştu. Artık sütten ağzım yandı. Ağrıdan yerlerde sürünsem o kadar erken bir zamanda umutlanmam ve kendimi dinlemem
M mhti
Doğru söylüyorsun adeti beklemek lazım çok üzüldüm çünkü Rabbim en iuisini bilir o ol demeden hiç birsey olmaz hayırlısını dilemekden başka cagre yok. Napalim vardır bir hayır

Ayy gebeliğimi ogendigim test. Evet var görünüyor bende böyle silik çizgi ile öğrendim. Kesinleştirmek adına kan verin. Sizin adınıza çok mutlu oldum
Hangı markayla ögrendınız acaba ben hangi testi alsam benim hep pozitif çıkıyor ama hiçbir şey yok hangısı almam lazım

Hangı markayla ögrendınız acaba ben hangi testi alsam benim hep pozitif çıkıyor ama hiçbir şey yok hangısı almam lazım
Ben hiç yalancı pozitif yaşamadım ilk kez duyuyorum sizden. Artı Med kullandim ve ilk kullanmamda da pozitifti

Ben hiç yalancı pozitif yaşamadım ilk kez duyuyorum sizden. Artı Med kullandim ve ilk kullanmamda da pozitifti
Bunlar benım süreklı pozitif cıkanlar gecen ay atmıstım buraya ss aldım smdı bunun gıbı kac tanesi böyleydı kimyasal da yaşamadım hıc normldı beta 1.20 bugun de aldım bakalım deneme amaclı yaptım negatıf verdı sevındım şükür yalancı çıkarmadı benım daha zaman var ya 13gün kaldı 3gün kala yapıcam tekrar

Eklentiler

• IMG_5605.png
    IMG_5605.png
    842,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5604.png
    IMG_5604.png
    580,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_5603.png
    IMG_5603.png
    899,8 KB · Görüntüleme: 16
Bunlar benım süreklı pozitif cıkanlar gecen ay atmıstım buraya ss aldım smdı bunun gıbı kac tanesi böyleydı kimyasal da yaşamadım hıc normldı beta 1.20 bugun de aldım bakalım deneme amaclı yaptım negatıf verdı sevındım şükür yalancı çıkarmadı benım daha zaman var ya 13gün kaldı 3gün kala yapıcam tekrar
Çok da belirgin vermiş ya kan testinden başka bir şeye güvenmeyeceğiz böyle giderse… Haber verin ❤️

Çok da belirgin vermiş ya kan testinden başka bir şeye güvenmeyeceğiz böyle giderse… Haber verin ❤️
Gercekten o kadar sacma ki neye göre cıkıyor hangı markaya guvencez anlamıyorum bozuk saat bile günde bir kere doğruyu gösterır dıyorız bazılarında dogru cıkıyor bana denk gelmedı sırf merakımdan bu ay da aldım acaba pozıtıf olur mı dıye daha cok benım de ekim6 yumurtlama gunundü cıkmıcagını biliyorum bı deneyelım dedım negatıf sukur dedım yanı en azından 14gün dolunca test yapınca pozitif olursa belkı umut olur dıye

X