Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 AğustosTebrik ederim kan testi yaparsanız daha net sonuç alırsınız. Son adet tarihiniz neydi
Sizinle aynı son adet tarihine sahip bir kişin değeri 800 lerde çıkmışİnanamıyorum bu ay o kadar beklemiyordum ki yani her ay hep bekledim ama bu ay doğurgan günlerimi takip edememiştim
Maalesef işe geldim akşam acilde yaptırabilirsem yaptırıcam yada yarın özel hastaneye gidip yaptırıcamKan testi verdiniz mi? Erken gebelik testi sonuçta değeriniz düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum
Evet onu bende gördüm çizgisi de çok belirginmiş biraz kafamı karıştırdı ama her hamilelik farklıdır herhaldeSizinle aynı son adet tarihine sahip bir kişin değeri 800 lerde çıkmış
Kesinlikle kimi erken kimisi geç döllenme olabiliyor. Önemli olan sağlık bir şekilde tutunup yaşamasıEvet onu bende gördüm çizgisi de çok belirginmiş biraz kafamı karıştırdı ama her hamilelik farklıdır herhalde
Merhaba evet verdim 127 çıktı beta hcg iki gün sonra tekrar verdim onun sonucunun çıkmasını bekliyorumNaptınız sonuc nedir kan verdinizmi?
Yaaa ne guzel cok sevindim sizin adiniza. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba evet verdim 127 çıktı beta hcg iki gün sonra tekrar verdim onun sonucunun çıkmasını bekliyorum
Çok teşekkür ederimm aminnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinYaaa ne guzel cok sevindim sizin adiniza. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah:)Merhaba evet verdim 127 çıktı beta hcg iki gün sonra tekrar verdim onun sonucunun çıkmasını bekliyorum
Merhaba belirtiniz varmıydıEki Görüntüle 3475514
reglime 3-4 gün var prodoctor erken gebelik testi doğru mudur sizde görüyor musunuz dün iş çıkışı birden test yapmak istedim tek çizgiydi çokta beklemedim bir dakika bakıp bıraktım bir saat sonra silik çizgi gördüm şimdi ilk idrarla yaptım başında bekledim çizgi belirdi
Merhaba kasık ve göğüs ağrım vardıMerhaba belirtiniz varmıydı
Kasık ağrısı tam alt bölgede solda oluyor benim ama dik duramıyorum o kadar ağrıyor bıcak saplanmış gibi oluyor ve 4 gün önce girdim ilişkiyeMerhaba kasık ve göğüs ağrım vardı
Korunmayı bıraktıktan sonra çok ağır kasık ağrıları yaşadım hep hamileyim sandım bu seferki o kadar şiddetli değildi daha çok regl ağrısı gibiydi vücutta ağrıların birsürü sebebi var insan neye yoracağını bilemiyor bende çok okudum burada belki yerleşme ağrısıdır belki hamileliktir belki döllenmedir ama umarım kötü birşey değildirKasık ağrısı tam alt bölgede solda oluyor benim ama dik duramıyorum o kadar ağrıyor bıcak saplanmış gibi oluyor ve 4 gün önce girdim ilişkiye
Tabi ki inşallah normalde ağrımaz ve ben doktora gittim 2 hafta önce tertemiz tahmin yumutyalıkların dedi ona göre ilişkiye girdim ve şimdi ara ara ağrıyor adetine 10 gün varKorunmayı bıraktıktan sonra çok ağır kasık ağrıları yaşadım hep hamileyim sandım bu seferki o kadar şiddetli değildi daha çok regl ağrısı gibiydi vücutta ağrıların birsürü sebebi var insan neye yoracağını bilemiyor bende çok okudum burada belki yerleşme ağrısıdır belki hamileliktir belki döllenmedir ama umarım kötü birşey değildir
Bahsettiğiniz tarih yumurtlama dönemine denk geliyor gibi anladım belki yumurtlama ağrısıdır bu tarz dönemlerde de ağrı olurmuşTabi ki inşallah normalde ağrımaz ve ben doktora gittim 2 hafta önce tertemiz tahmin yumutyalıkların dedi ona göre ilişkiye girdim ve şimdi ara ara ağrıyor adetine 10 gün var