Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de doktora şaka mı yapıyorsunuz dedim ilk pozitif dediğinde. Kızlar valla olmaz demeyin içime asla kaçırmamıştı yüzde yüz eminiz yani. Bu da demek oluyo ki gerçekten zevk suyu muhabbeti tehlikeliymiş. Gebelik düşünmeyenler ben ettim siz etmeyin dikkatli olun hiç ihmale gelmiyoSen şaka yapıyorsun ama gun asiri beraber olmussunuz yaa hemde yumurtlamada ihtimal 0 ken artmis
Yani yoo o kadar örneği var ki :)) arkadaşım 2.yi doğurdu en son her seferinde de zamanında çıktı ehe diyordu hayırlı olsunKızlar regl gecikmesinin 3. günündeyim ve kan verdim bekliyorum. Olur da sonuç pozitif olursa zevk suyundan hamile kalmanın yegane örneği olucam şans dileyin
Siz neden her yazdığıma karşıt görüşle geliyosunuz aynı şeyden bahsetmemize rağmen TeşekkürlerYani yoo o kadar örneği var ki :)) arkadaşım 2.yi doğurdu en son her seferinde de zamanında çıktı ehe diyordu hayırlı olsun
döngünün 8. gününden itibaren birliktelik isterler zaten hamilelik için. 8-10-12-14-16 diye gider bu döngünün gününe göre doktor aralık verir. senin tam denk gelmiş. ne güzel senin yerinde olmak için kimler neleri verirdi.Normalde döngüm 29-30 gün arası. Ama 2 aydır çok dengesiz ve uzatmalı ilerliyor o yüzden bilmiyorum maalesef. Döngümün 8-9-10-11. günleri birlikte olduk ve sitedeki bu konuyla ilgili yazılanları okudukça da psikolojim bozuldu açıkçası. Bu siteye kalsa ben hemen yarın doğuruyorum
Karşıt görüşte değilim, sizin hamilelik hormonlarınız erken başlamış alınganlığa :)) nadir bi şey değil dedim, bizim yıldızımız uyuşmadıSiz neden her yazdığıma karşıt görüşle geliyosunuz aynı şeyden bahsetmemize rağmen Teşekkürler
Allah isteyenlere nasip etsin ne diyeyim. Şoku atlaymaya çalışıyorum haladöngünün 8. gününden itibaren birliktelik isterler zaten hamilelik için. 8-10-12-14-16 diye gider bu döngünün gününe göre doktor aralık verir. senin tam denk gelmiş. ne güzel senin yerinde olmak için kimler neleri verirdi.
Evde test yapmış mıydınız ve sonuç ne olmuştu acaba? Bu arada hayırlı olsunBeta 280 hamileyim… zevk suyuyla hamile kalmanın kanlı canlı örneği olucam demiştim. Şoktayım
Evet daha bu sabah ilk idrarla kaset test yapmıştım ve negatifti. Ama sık idrara çıkma olsun sol kasık ağrısı bel ağrısı olsun belirtilerim çok fazla olduğu için güvenemedim sonra kan testi verdim. PozitiftiEvde test yapmış mıydınız ve sonuç ne olmuştu acaba? Bu arada hayırlı olsun
Hayır reglim 3 gün geciktiği için gitmiştim kan testi vermeye zatenen korktuğum şey hem içe boşalma olmamış hem test negatif çıkmış. Bir de sorum regl olmuş muydunuz.
ben 2 kere regl oldum herhalde risk ortadan kalkıyor. gerçi hamileyken regl olan kadınlar da varmış, benimki yoğundu ama normal regl gibiydi.. içim bir türlü rahatlamıyorHayır reglim 3 gün geciktiği için gitmiştim kan testi vermeye zaten
Ya bu zevk suyu olayı çok çok düşük bir ihtimal bence. Muhtemelen birlikteliklerinizden birinde içeri kaçtı geri çekilirken. Boşalmadan hemen öncesi geri çekildiyse kaçabilir yani. Hayırlısı olsun devam ettirecek misiniz gebeliği?Beta 280 hamileyim… zevk suyuyla hamile kalmanın kanlı canlı örneği olucam demiştim. Şoktayım
Hemen öncesinde geri çekilmemişti işte arada zaman vardı ama düşük de olsa bi ihtimal gelip buluyor işte Hayır devam ettirmeyi düşünmüyorum eşimle ortak kararımızYa bu zevk suyu olayı çok çok düşük bir ihtimal bence. Muhtemelen birlikteliklerinizden birinde içeri kaçtı geri çekilirken. Boşalmadan hemen öncesi geri çekildiyse kaçabilir yani. Hayırlısı olsun devam ettirecek misiniz gebeliği?
Regl olduklarını sananlar yerleşme kanaması yaşamıştır. Sizin herhangi bir riskiniz yokben 2 kere regl oldum herhalde risk ortadan kalkıyor. gerçi hamileyken regl olan kadınlar da varmış, benimki yoğundu ama normal regl gibiydi.. içim bir türlü rahatlamıyor
belki farketmeden içeri boşalma olmuştur=(Hemen öncesinde geri çekilmemişti işte arada zaman vardı ama düşük de olsa bi ihtimal gelip buluyor işte Hayır devam ettirmeyi düşünmüyorum eşimle ortak kararımız
teşekkür ederim, biraz da olsa rahatladım. şüphelenmemin sebebiyse bir haraket/spor/yürüyüş yaptığımda kasığım kasılıyor.. umarım kist vb yokturRegl olduklarını sananlar yerleşme kanaması yaşamıştır. Sizin herhangi bir riskiniz yok
Siz bi kadın doğuma gidin isterseniz ağrılarınız içinteşekkür ederim, biraz da olsa rahatladım. şüphelenmemin sebebiyse bir haraket/spor/yürüyüş yaptığımda kasığım kasılıyor.. umarım kist vb yoktur
urolojiye gitmiştim ama birşey çıkmamıştı. kadın doğuma gitmem gerekir mi, ayrı bir şey söyler mi..Siz bi kadın doğuma gidin isterseniz ağrılarınız için