• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CDDCA853-11D4-4756-AEF4-D9CA1F8A8090.webp
BFA5A579-9F35-461D-B640-E7FD8969D5D2.webp
9A807679-4326-4E42-ADC7-20135E79E98A.webp
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Erken gebelil testi yaptım hafif bir bulanıklık vardı. Kaseti açtım 2 çizgi var gibi ama kaseti açmadan bir şey görünmüyordu pek. Pozitif mi demek yoksa negatif mi ? Yorumlarınızı bekliyorum

Son adet tarihim 25 Aralık yumurtlama günüm 7 Ocak ilişkiye girdim korunmuym çocuk istiyruz dört gözle 24 Ocak bekliyrum ocağın 6sndan beri akintim var ilişkiye giriyruz bugün ise bacaklrım çok sızlıyor ağrıyor karnimda adet sancısı gibi ağrılar var kasıklarım ağrıyor acaba bu ay hamile kalır mıyım Ocak 21de evlilik yıl dönmü Ogün test yapsam sonuç kesin çıkar mı sürpriz yapmak istiym acaba döllenme ymurtlma oldumu🤔
Şikayet Et
Canm bu kadar cabuk belirti vermez imkani yok daha rahime yerlesmemistir bile ki belirtiler olsn. Akinti nasil bir akinti sefhaf sünen cinsten ise yumurtlama dönemin gecikmis olabilir

Eki Görüntüle 2757841 Eki Görüntüle 2757842 Eki Görüntüle 2757844 Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Erken gebelil testi yaptım hafif bir bulanıklık vardı. Kaseti açtım 2 çizgi var gibi ama kaseti açmadan bir şey görünmüyordu pek. Pozitif mi demek yoksa negatif mi ? Yorumlarınızı bekliyorum
Positif canm kaseti acip bakinca görünüyorsa var birsey demektir. Cercevelerden net görünmeyebiliOr. Bat nezaman?

Canm bu kadar cabuk belirti vermez imkani yok daha rahime yerlesmemistir bile ki belirtiler olsn. Akinti nasil bir akinti sefhaf sünen cinsten ise yumurtlama dönemin gecikmis olabilir
İdrarımı yaparken beyaz parça akintilar geliyor gün içinde ise şeffaf cıvık yapışkan sulu akıntı geliyor kasıklarım ağrıyor vajinama doğru ağrı veriyor otururken bile ağrıyor

Teşekkür ederim canm. Hayırlısıyla inş birkeç güne tekrarlıcam testi. adet tarihime 10 gün var daha.
Benim de bat a göre 22 Ocak da test yapılır diyot geçen aralık 25 de adet oldum oldum bakalım ins vardır bu haberi bekleyenler için 🙏🙏

Tam yildonumunuzde test yapin, olursa ikinize de cok guzel bir net yanit olur. :) olumlu da olsa, olumsuz da olsa birbirinizle paylasirsiniz. Uzuntuler azalir, mutluluklar cogalir :)

Yumurtanın canlı kalması 24 saat, spermin canlı kalması 72 saattir. Bir sonraki adeti hangi gün olacaksanız geriye doğru sayın 14 gün. O gün yumurtlama gününüz. Bu bilgiler ışığında değerlendirin. Kadın sadece ayda 1 gün canlı yumurta taşır. Onun öncesinde ilişkiye girip canlı kalan sperm varsa hamile kalabilirsiniz. Hesabı bir sonraki adet gününüzü tespit ederek yaparsanız daha sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz.

Tam yildonumunuzde test yapin, olursa ikinize de cok guzel bir net yanit olur. :) olumlu da olsa, olumsuz da olsa birbirinizle paylasirsiniz. Uzuntuler azalir, mutluluklar cogalir :)
Evet zaten erken gebelik testi aldım adete 4 5 gün önceden yapılıyor tamda 21 Ocak sabah yapacagim ins çıkar 🙏☺️ sonucu yazarım sizlere de

Eşime yaptım suprrizi hamileyim geç oldu burda cevap vermek ama belirtiler yumurtladigim içinmiş 😍☺️

Back
X