- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.501
- 48
- 32
Amin canım inşallahHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Ben de uyguliycam. Iki gune. Faydasi çok. Hayirlisi canimAmin ins birde ben bu ay adet bittikten sonra 1 hafta soğan kürü uyguladıkları m bıraktım bakalım hayırlı elişi herkesicin![]()
Evet 2.cizgi var ama sen yine adet gününe bekle o zamanda yap hayırlısı olsun senin içinEki Görüntüle 2757841 Eki Görüntüle 2757842 Eki Görüntüle 2757844 Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Erken gebelil testi yaptım hafif bir bulanıklık vardı. Kaseti açtım 2 çizgi var gibi ama kaseti açmadan bir şey görünmüyordu pek. Pozitif mi demek yoksa negatif mi ? Yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canm. Hayırlısıyla inş birkeç güne tekrarlıcam testi. adet tarihime 10 gün var daha.Evet 2.cizgi var ama sen yine adet gününe bekle o zamanda yap hayırlısı olsun senin için![]()
Canm bu kadar cabuk belirti vermez imkani yok daha rahime yerlesmemistir bile ki belirtiler olsn. Akinti nasil bir akinti sefhaf sünen cinsten ise yumurtlama dönemin gecikmis olabilirSon adet tarihim 25 Aralık yumurtlama günüm 7 Ocak ilişkiye girdim korunmuym çocuk istiyruz dört gözle 24 Ocak bekliyrum ocağın 6sndan beri akintim var ilişkiye giriyruz bugün ise bacaklrım çok sızlıyor ağrıyor karnimda adet sancısı gibi ağrılar var kasıklarım ağrıyor acaba bu ay hamile kalır mıyım Ocak 21de evlilik yıl dönmü Ogün test yapsam sonuç kesin çıkar mı sürpriz yapmak istiym acaba döllenme ymurtlma oldumu
Şikayet Et
Positif canm kaseti acip bakinca görünüyorsa var birsey demektir. Cercevelerden net görünmeyebiliOr. Bat nezaman?Eki Görüntüle 2757841 Eki Görüntüle 2757842 Eki Görüntüle 2757844 Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Erken gebelil testi yaptım hafif bir bulanıklık vardı. Kaseti açtım 2 çizgi var gibi ama kaseti açmadan bir şey görünmüyordu pek. Pozitif mi demek yoksa negatif mi ? Yorumlarınızı bekliyorum
İdrarımı yaparken beyaz parça akintilar geliyor gün içinde ise şeffaf cıvık yapışkan sulu akıntı geliyor kasıklarım ağrıyor vajinama doğru ağrı veriyor otururken bile ağrıyorCanm bu kadar cabuk belirti vermez imkani yok daha rahime yerlesmemistir bile ki belirtiler olsn. Akinti nasil bir akinti sefhaf sünen cinsten ise yumurtlama dönemin gecikmis olabilir
Benim de bat a göre 22 Ocak da test yapılır diyot geçen aralık 25 de adet oldum oldum bakalım ins vardır bu haberi bekleyenler içinTeşekkür ederim canm. Hayırlısıyla inş birkeç güne tekrarlıcam testi. adet tarihime 10 gün var daha.
Evet zaten erken gebelik testi aldım adete 4 5 gün önceden yapılıyor tamda 21 Ocak sabah yapacagim ins çıkarTam yildonumunuzde test yapin, olursa ikinize de cok guzel bir net yanit olur. :) olumlu da olsa, olumsuz da olsa birbirinizle paylasirsiniz. Uzuntuler azalir, mutluluklar cogalir :)
Fazla heycanlanamak istemyiorun kan testine kadarPositif canm kaseti acip bakinca görünüyorsa var birsey demektir. Cercevelerden net görünmeyebiliOr. Bat nezaman?
Eşime yaptım suprrizi hamileyim geç oldu burda cevap vermek ama belirtiler yumurtladigim içinmişTam yildonumunuzde test yapin, olursa ikinize de cok guzel bir net yanit olur. :) olumlu da olsa, olumsuz da olsa birbirinizle paylasirsiniz. Uzuntuler azalir, mutluluklar cogalir :)