Canim şu an yumurtlama haftasindasin. Belirtiler eski aylardan farkli da olsa yine de bebegin tutunmasi gerçekleşmemiş henuz. Yani bedenin hamilelik belirtisi veremez. Her aykinden farkli ola bilir. Bu normal da ola bilir. Mesela benim her adet oncesi gogsum agrir bir ay agrimadi ama hamilelik yok, sirt agrim hiç olmazdi ama bir ay yumurtlamadan adete kadar ağridi yine hamilelik yok. Bazi aylar farkli koku, farkli haller ve saire gibi yaşadim. Kafandan at şu an belirtiyi yoksa bedenin senle oyun oynar ve belirtileri bir bir yaşarsin. InsaAllah evlilik yildonumuzune guzel bir hediye olur Allahdan. Duamiz bu. Sadece kafani rahat tut. Belirti arama. Burda ben belirti yaşadim ama adet oldum diyen o kadar insan varki. Uzmek hayal kirikligin olsun diye demiyorum. Lutfen yalniş anlama. Ben de bu zorlu surecin içindeyim. Bu aylarda beni yipratan şeyler her ay sonunu buyuk belirtilerle ve buyuk umutlarla beklemek oldu. O yuzden de hayal kirikligim da bir o kadar fazla oldu ve bu sureçten galiba çok erken yoruldum.