sansini sabah ilk idrarla dene derim zaten varsa normal gebelik testindede cok ince cizgi ilede cikar..baktin cikmadi adet gunune kadar bekle sonrasi tekrar edersinjz testinizi..hayirlisi olsunKızlar benimde reglim 26 27 ağustos sizce yarın test yapsam varsa çıkar mı
Bide hangi erken gebelik testleriyle öğrendiniz bu konuda hiç bilgim yok bizde 2 aydır istiyoruz bebek ve simdi 3 4 gün var reglime ara ara regli sancısı geliyo hamile olunca yine bu sancılar hissediliyo mu acaba yardımcı olursanız mutlu olurum
Çok teşekkür ederim canım peki sancılar hakkında bilgin varmı hevesim kaciyo sancım gelincesansini sabah ilk idrarla dene derim zaten varsa normal gebelik testindede cok ince cizgi ilede cikar..baktin cikmadi adet gunune kadar bekle sonrasi tekrar edersinjz testinizi..hayirlisi olsun
Hiç normal hamile kalamadim malesefKızlar benimde reglim 26 27 ağustos sizce yarın test yapsam varsa çıkar mı
Bide hangi erken gebelik testleriyle öğrendiniz bu konuda hiç bilgim yok bizde 2 aydır istiyoruz bebek ve simdi 3 4 gün var reglime ara ara regli sancısı geliyo hamile olunca yine bu sancılar hissediliyo mu acaba yardımcı olursanız mutlu olurum
herkesin bunyesi farkli tabiki ayrica her hamilelikde farkli yasaniyor emin ol..bikac hamilelik deneyim oldugu icinÇok teşekkür ederim canım peki sancılar hakkında bilgin varmı hevesim kaciyo sancım gelince
2.ci çizgi çıkmış bu test pozitif canım hayırlısı olsun :)Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Galiba bu sancılar kişiden kişiye değişiyor bazisinda hamileyken de oluyor bazisinda da olmuyor bu yüzden sen ona takılma inşallah Allah gönlüne göre verir hamilesindirÇok teşekkür ederim canım peki sancılar hakkında bilgin varmı hevesim kaciyo sancım gelince
İnşallah2.ci çizgi çıkmış bu test pozitif canım hayırlısı olsun :)
En iyisi beklemek galiba canım yaa hiç test yapmadım bide günüm gelmedi zaten daha 1 gün daha bitti kaldı 3 gün Rabbim insallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin sana bana ve isteyen herkese ❤Hiç normal hamile kalamadim malesefben bebetime diye bir marka ile yaptım ama internette çok güvenilir değil şeklinde söylentiler dolaşıyor.dilersen başka bir marka bak canim
Çok haklısın canım inan bana bende başkasına böyle diyodum varsa zaten vardır sabır diye ama kendim olunca geçmez oldu son günler yaa Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bide vajinusmus geçirdim 1 sene yeni daha şükürler olsun ki ama esim çok istiyo onun heyecanı beni bu kadar tetikleyen galiba en iyisi günümü bekleyim Rabbim nasip ettiyse vardır zaten ❤ teşekkür ederim ilgin için duâ et olur mu ❤herkesin bunyesi farkli tabiki ayrica her hamilelikde farkli yasaniyor emin ol..bikac hamilelik deneyim oldugu icinbirbirine benzemedi kesinlikle..
ayrica kendini dinlemeyi birakman senin ici iyi ..zaten yoksa adetini olacaksin baska seylerle mesgul olman bu sureci gecirmek icin en dogrusu..
evet cok zor anliyorum gayet seni ,fakat elden bisey gelmez ki..olacakk hersekilde oluyormevlam en guzelini versin sana ..
bak en iyisi testi tekrar etmek yada direk kan testi vermek..insallahh Rabbim gonlundekini verir
Çok haklısın canım inan bana bende başkasına böyle diyodum varsa zaten vardır sabır diye ama kendim olunca geçmez oldu son günler yaa Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bide vajinusmus geçirdim 1 sene yeni daha şükürler olsun ki ama esim çok istiyo onun heyecanı beni bu kadar tetikleyen galiba en iyisi günümü bekleyim Rabbim nasip ettiyse vardır zaten ❤ teşekkür ederim ilgin için duâ et olur mu ❤
3 gün geçmiş canım kan verdinmiKızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Evet kızlar verdim çok şükür pozitif çıktı cuma günü kontrole gideceğim inşallah doktor belki keseyi görebiliriz dedi3 gün geçmiş canım kan verdinmi
Ayy hadi hayırlı olsun canimEvet kızlar verdim çok şükür pozitif çıktı cuma günü kontrole gideceğim inşallah doktor belki keseyi görebiliriz dedi
Bende bugün hamile oldugumu ogrendimEvet kızlar verdim çok şükür pozitif çıktı cuma günü kontrole gideceğim inşallah doktor belki keseyi görebiliriz dedi
sansini sabah ilk idrarla dene derim zaten varsa normal gebelik testindede cok ince cizgi ilede cikar..baktin cikmadi adet gunune kadar bekle sonrasi tekrar edersinjz testinizi..hayirlisi olsun
Canım test yaptinmi sendeEn iyisi beklemek galiba canım yaa hiç test yapmadım bide günüm gelmedi zaten daha 1 gün daha bitti kaldı 3 gün Rabbim insallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin sana bana ve isteyen herkese ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?