Ayy ikinci cizgi görünüyor. Bence hemen pazertesi kan verin.Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
EvetKızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Adet tarihiniz geçtimi?Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Tup bebek transferi bugün 9.gun transfer sonrası bende merakla bekliyorumAdet tarihiniz geçtimi?
Hımm anladım test pozitif kan verki içinde rahat olsunTup bebek transferi bugün 9.gun transfer sonrası bende merakla bekliyorum
Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Bence var canım , gözün aydın sağlıkla gelsinKızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Çok teşekkür ediyorum inşallahHayırlı olsun canım
Allah razı olsun inşallah bende bugün kan verecektim ama korktum negatif çıkarsa ilaclari kullanmak içimden gelmez diye sonuçta test günüme daha 3 gün var o yüzden idrar da baktım en azından negatif ciksada idrarda hemen belli olmayabilir şeklinde kendimi avutacaktim testte silik çıkınca pek emin olamadim yorumlarınız çok değerli bu yüzden mutlu oldumTebriklerhamilesiniz, sağlıkla tamamlayın inşallah.
Dün adetime dört gün kala test yaptım ve aynen bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı. Hemen gidip kan verdim beta 41,5 çıktı.
Siz de ilk müsait zamanda kandan baktırın
İnşallah Allah sizinkinide sağlıkla kucaginiza almak nasip eylesinBence var canım , gözün aydın sağlıkla gelsinbende regle 4 gün kala yapmıştım böyle silik çıkmıştı
Allah razı olsun inşallah bende bugün kan verecektim ama korktum negatif çıkarsa ilaclari kullanmak içimden gelmez diye sonuçta test günüme daha 3 gün var o yüzden idrar da baktım en azından negatif ciksada idrarda hemen belli olmayabilir şeklinde kendimi avutacaktim testte silik çıkınca pek emin olamadim yorumlarınız çok değerli bu yüzden mutlu oldum
Bende tüp bebekle hamileyim. 8 ve 9. Günler de yaptığım testler böyleydi. Tebrikler canım hayırlı olsunKızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız
Bende tüp bebekle hamileyim. 8 ve 9. Günler de yaptığım testler böyleydi. Tebrikler canım hayırlı olsun
İnşallah
Sizin kuzuyuda Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip eylesinBende tüp bebekle hamileyim. 8 ve 9. Günler de yaptığım testler böyleydi. Tebrikler canım hayırlı olsun
Aminn canım cümlemizeSizin kuzuyuda Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?