- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Senayilmaz12
-
1- ele boşalmada hamile kalma ihtimali % 40Nerden eminsiniz bu kadar bilginiz fazla sanırım
Çok bilgilisiniz ama sanırım o yüzden çok rahatladım benValla 20 ye giricem 1 ay sonra bilmiyorum sen kaç yaşındasın ama korkma sen dediğimi yap ada çayı iç gebe de olsan düşürür
Çok haklısınız adet söktürmem için ne kullanayım hamile olmam inşallah inşallahStres yaptığın için adetin gecikecek bu gidişle. Hamile değilsin korkma.
19 yaşındayım yani ihtimal olarak zor mu hamile kalmamBilmiyorum Vallah artık bu arada kaç yaşındasın bekle biraz başka çaren yok
Canım çok zor19 yaşındayım yani ihtimal olarak zor mu hamile kalmam
Ya madem korkursun neden yaptın ki birde sen daha çok küçüksün neden kendine yazık ediyorsunuz be iki güzel lafa kaniyorsunuz sana akıl olsun inşallah ders alirsin19 yaşındayım yani ihtimal olarak zor mu hamile kalmam
Çörekotu söktürür derler. İdrar testi yap için rahat etsin.Çok haklısınız adet söktürmem için ne kullanayım hamile olmam inşallah inşallah
Sena dalga mı geciosun bilmiorum ama 19 yaşında sevişmeyi bilen bi genç için anlamsız deil mı bu soru? Ele bosalmayla bele bosalmayla hamile kalınır mı bi düşün? Simdi bebegin nasil olustugunu anlatamicam Sana israrla hamile deilsin denilio anlıyorum baya korkmuşsun iyi de olmuş ama bi kendine gel bi kere de ben soyliyeyim korkma bu şekilde hamile kalmazsın ok?19 yaşındayım yani ihtimal olarak zor mu hamile kalmam
Ele boşalmada o kadar yüksek mi1- ele boşalmada hamile kalma ihtimali % 40
2- bele boşalmada % 30
3-analda %30
Toplam %100. Ordan eminim. Eşimin amcasının gelinin yengesi jinekolog.
Yok haklısınız zaten ama ben zevk suyu ihtimalinden korkuyorum hep herkes öyle korkuttuSena dalga mı geciosun bilmiorum ama 19 yaşında sevişmeyi bilen bi genç için anlamsız deil mı bu soru? Ele bosalmayla bele bosalmayla hamile kalınır mı bi düşün? Simdi bebegin nasil olustugunu anlatamicam Sana israrla hamile deilsin denilio anlıyorum baya korkmuşsun iyi de olmuş ama bi kendine gel bi kere de ben soyliyeyim korkma bu şekilde hamile kalmazsın ok?
Bide hani boşalmadan baya once ucundan sperm sızar mı penisi ucundan hani dedim ya 31 çekip tekrar durdurdum geliyordu tam dersi sonra devam ettik 5 dakika sonra boşaldı bu sorun yaratmaz demiCanım çok zor
Canım zevk suyu bile olsa belinden hamile kalınır mıYok haklısınız zaten ama ben zevk suyu ihtimalinden korkuyorum hep herkes öyle korkuttu
Canım senin vajinana girdi mi penisi ?Bide hani boşalmadan baya once ucundan sperm sızar mı penisi ucundan hani dedim ya 31 çekip tekrar durdurdum geliyordu tam dersi sonra devam ettik 5 dakika sonra boşaldı bu sorun yaratmaz demi
Ay ne güldüm canım yaaCahilim diyosun ama işi yapmaya gelince benden daha bilgilisinherkes yok diyor
kork korkda akıllanırsın belki
Ama sürterken zevk suyu değişmiştir vajinamaCanım zevk suyu bile olsa belinden hamile kalınır mısakin ol
İçine girmedi sürtünme olduCanım senin vajinana girdi mi penisi ?
Ay ne güldüm canım yaabenden daha bilgilisin
İlk ilişkide test yaptım 7 dakika falan durdu negatif sonra attımCanım zevk suyu bile olsa belinden hamile kalınır mısakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?