• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

İçine girmedi sürtünme oldu
O zaman hiç korkma spermler öyle hemen gidemiyor içine boşalsa bile yumurtaya ulaşması 12 24 saat arası sürüyor o zamana kadar da sürtünmeyle bulaşan sperm yaşamaz 😊 sen dediğimi yap ada çayı iç yoksa kekik demle iç adetini söker

O zaman hiç korkma spermler öyle hemen gidemiyor içine boşalsa bile yumurtaya ulaşması 12 24 saat arası sürüyor o zamana kadar da sürtünmeyle bulaşan sperm yaşamaz 😊 sen dediğimi yap ada çayı iç yoksa kekik demle iç adetini söker
Kekik yapıyorum 4 gündür falan aslında

Merhabalar lütfen soruna cevap verin erkek arkadaşımla ilişkiye girdik kondom vardı ama ne olur ne olmaz diye ertesi gün hapı aldım 6 saat sonra . aradan bir kaç gün geçtikten sonra tekrar bi ilişkiye girdik yine kondom vardı boşalma kondoma geldi ama bi ara benim altımda birşey yoktu onda baksır vardı o şekilde bi sürtme oldu zevk suyu bana gelmişmidir gelsede birşey olurmu o günde tam yumurtlama günümdü.
Merhabalar olayı detaylı anlatmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun sevgilimle yumurtlama döneminde sürtünme ilişkisi yaşadık çıplaktık ve sonrasında belime boşaldı 15 gün sonra test yaptım negatif sonrasında ise anal yolla sex yaptık soktu çıkarttı 31 çekti geliyordu durdurdum dedi sonrasında tekrar soktu biraz sürdü ve çıkarttı kendi eline boşaldı bu şekilde hamile kalır mıyım yardımcı olursanız çok mutlu olurum,k

Arkadaşlar sevgilimle ilişkiye girdik kondom vardı boşalma kondoma geldi bana değil bundan eminim çünkü kondomu defalarca inceledim yırtık vs yoktu içime boşalma olmadı ama onda baxsır vardı bende birşey yoktu o şekilde sürtme oldu bi süre sizcs birşey olurmu

Back