- 2 Ocak 2020
- 52
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Senayilmaz12
-
Çok pişman oldum yemin ederim herkes üzerime geldi bir daha asla olmayacak ama hamilelik riski var mıdır diye içim içimi yiyorAy madem bu kadarini yapiyosunuz bari normal doğru düzgün yapın, gerçek olduğunu da sanmıyorum zaten.
Yemin ederim o kadar kötü şeıler yazdı ki herkes ağlamaktan gözlerim şişti yani çok pişman oldum bu bana bir ders oldu biride demedi sakinleş bu şekilde hamile kalmaz ya da kalınır diye çok korkuyorum çok nolur yardımcı olun
Sen böyle hamile kal ben kadınlığımdan utanırım gerçekten
Tövbe yarabbı neden sevgiliyle ilişki yapma ihtiyacı duyulur anlamıyorum gerçekten sevgililik ilişki demek değil aşk demek sevgi demek kendinizi tutamıyor musunuz ya ayıp gunah vallah yazıkÇok pişman oldum yemin ederim herkes üzerime geldi bir daha asla olmayacak ama hamilelik riski var mıdır diye içim içimi yiyor
Ama test negatif olunca yine yapmışsın, olsun diye uğraşıyorsun sankiÇok pişman oldum yemin ederim herkes üzerime geldi bir daha asla olmayacak ama hamilelik riski var mıdır diye içim içimi yiyor
Çok haklısınız deli gibi pişman oldum büyük bir ders oldu bu bana allahtan ama korkuyorum hamile kalmaktanTövbe yarabbı neden sevgiliyle ilişki yapma ihtiyacı duyulur anlamıyorum gerçekten sevgililik ilişki demek değil aşk demek sevgi demek kendinizi tutamıyor musunuz ya ayıp gunah vallah yazık
Valla güzelim bu şekilde hamile kalmazsınYemin ederim o kadar kötü şeıler yazdı ki herkes ağlamaktan gözlerim şişti yani çok pişman oldum bu bana bir ders oldu biride demedi sakinleş bu şekilde hamile kalmaz ya da kalınır diye çok korkuyorum çok nolur yardımcı olun
Evet işte aklım başıma yeni geldi cahillik yaptım yemin ederim ama olur mu diye korkuyorumAma test negatif olunca yine yapmışsın, olsun diye uğraşıyorsun sanki
Allah sizden razı olsun çok sağolun ilk defa iyi yaklaştınız nana bu bana ders oldu allahım iyiki de oldu ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması gerekiyordu olmadım gevijirse kafayı yerimValla güzelim bu şekilde hamile kalmazsınbu imkansız yani strese girme kasma kendini. Bat ne zaman
Bebeğim bak öyle kolay hamile kalınmaz ama kişiden kişiye de değişir tabi ama bu sana ders olsun bir daha zevkin kolesiÇok haklısınız deli gibi pişman oldum büyük bir ders oldu bu bana allahtan ama korkuyorum hamile kalmaktan
Şimdi hamile değilsen içinde ki o korku gidecek yine yapacaksın amaEvet işte aklım başıma yeni geldi cahillik yaptım yemin ederim ama olur mu diye korkuyorum
Haklısınız bugun ayrıldım zaten bende böyke biriyle olmam bile hata ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması lazımdı olmadım hamile miyim diye kafayı yiycemBebeğim bak öyle kolay hamile kalınmaz ama kişiden kişiye de değişir tabi ama bu sana ders olsun bir daha zevkin kolesi
Olma sana tavsiyem bu seninle ilişkiye girer yarın seni bir mendil gibi atar erkeklere güven olmaz
Hayat senin hayatın, kınamayı da doğru bulmuyorum. Isteyen muhafazakar yaşar isteyen başka şekilde. Ama bu konuda hamileliği kesin bir engelleme yolu yok, o yüzden kesin olmaz desek de mutlaka bir istisnai örnek çıkıp bizi yanıltıyor. çıplak bir temas varsa olacağı varsa oluyor. Iyi düşün, risk alıyorsun, sonuçlarına katlanamayacaksan hiç bulaşma böyle şeylere. Yazık çektiğin strese.Yemin ederim o kadar kötü şeıler yazdı ki herkes ağlamaktan gözlerim şişti yani çok pişman oldum bu bana bir ders oldu biride demedi sakinleş bu şekilde hamile kalmaz ya da kalınır diye çok korkuyorum çok nolur yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?