- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Senayilmaz12
Sağlıkla doğurun. Tebrikler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle stres yaparsan 9 ay da gecikir biraz sakin ol bu gün yarın gelir ama istersen ada çayı içebilirsin adetini sökerAllah sizden razı olsun çok sağolun ilk defa iyi yaklaştınız nana bu bana ders oldu allahım iyiki de oldu ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması gerekiyordu olmadım gevijirse kafayı yerim
Yok yok kesinlikle tövbe ettim ayrıldım kendimi tutmayı başarabilirim xekirge bir zıplar iki zıplar bir dahakine şanslı olmam ama inşallah hamile değilimdir adetim bugun olmadı kendime zara veirbem korkudanŞimdi hamile değilsen içinde ki o korku gidecek yine yapacaksın ama
Çok sağolun çook Allah ne isterseniz gerçekleştitşrsin okudunuz dimi bu şekilde zor mu yani hamile kalmamSen böyle stres yaparsan 9 ay da gecikir biraz sakin ol bu gün yarın gelir ama istersen ada çayı içebilirsin adetini söker
Lütfen dalga geçmeden açıklar mısınız nen cahilim bu konuda bünyem de çok düştü pskilojik açıdan lütfen bana yardım edin hamile kalır mıyımSağlıkla doğurun. Tebrikler.
sakin ol biraz değilsindir gecen de yazdın gene aynisin yaptın tam mi ilişki yaşadın yani içeriye boşalma oldu mu şimdi iyi mi oldu seninle her şeyi yaşadı ve ayrıldıHaklısınız bugun ayrıldım zaten bende böyke biriyle olmam bile hata ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması lazımdı olmadım hamile miyim diye kafayı yiycem
Merak etme olmazsın belinde yumurta mı var ki döllensin bir daha yapma adetin gecikirse sıkıntıdan gecikirYok yok kesinlikle tövbe ettim ayrıldım kendimi tutmayı başarabilirim xekirge bir zıplar iki zıplar bir dahakine şanslı olmam ama inşallah hamile değilimdir adetim bugun olmadı kendime zara veirbem korkudan
Yok ben ayrıldım sürtünme ilişkisi oldu boşalma birinde belime birinde kendi kendine oldu açıkca anlattım en baştasakin ol biraz değilsindir gecen de yazdın gene aynisin yaptın tam mi ilişki yaşadın yani içeriye boşalma oldu mu şimdi iyi mi oldu seninle her şeyi yaşadı ve ayrıldı
Canım İM KAN SIZ gebe kalmazsın ama dediğim gibi ada çayı iç adetini sökerÇok sağolun çook Allah ne isterseniz gerçekleştitşrsin okudunuz dimi bu şekilde zor mu yani hamile kalmam
Ne demek kalır mıyım? Hamilesiniz net.Lütfen dalga geçmeden açıklar mısınız nen cahilim bu konuda bünyem de çok düştü pskilojik açıdan lütfen bana yardım edin hamile kalır mıyım
Nerden eminsiniz bu kadar bilginiz fazla sanırımNe demek kalır mıyım? Hamilesiniz net.
Benden büyüksünüz sanırım çok yardımcı oldunuz çok sağolun ama birisi kesin hamilesin yazmış korkuyorum illaki ablaCanım İM KAN SIZ gebe kalmazsın ama dediğim gibi ada çayı iç adetini söker
Yazık korkutmayın zaten çok korkmuş belliNe demek kalır mıyım? Hamilesiniz net.
Tamam hamile değilsininiz merak etmeyin kendinize zarar vermeyin hamile kalınsa ben çok tan hamile kalırdım 1yillk evliyim hala kalamadım hamile kalmak için uğraşıyorumYok ben ayrıldım sürtünme ilişkisi oldu boşalma birinde belime birinde kendi kendine oldu açıkca anlattım en başta
Kesinlikle ağlıyorum şu an korkudan açıkca anlattım olayı yardımcı olanlar olsun lütfen bu şekilde olur mu yani açıkca olay burda yazılı abla yaniYazık korkutmayın zaten çok korkmuş belli
Valla 20 ye giricem 1 ay sonra bilmiyorum sen kaç yaşındasın ama korkma sen dediğimi yap ada çayı iç gebe de olsan düşürürBenden büyüksünüz sanırım çok yardımcı oldunuz çok sağolun ama birisi kesin hamilesin yazmış korkuyorum illaki abla
Ama bazı insanlarsa çok kolay olıyormuş zevk suyundan bileTamam hamile değilsininiz merak etmeyin kendinize zarar vermeyin hamile kalınsa ben çok tan hamile kalırdım 1yillk evliyim hala kalamadım hamile kalmak için uğraşıyorum
Yardımcı oldugunu için çok sağolun lütfen en baştaki açıklamamı uzunca okur musunuz bir şeu olur muTamam hamile değilsininiz merak etmeyin kendinize zarar vermeyin hamile kalınsa ben çok tan hamile kalırdım 1yillk evliyim hala kalamadım hamile kalmak için uğraşıyorum
Bilmiyorum Vallah artık bu arada kaç yaşındasın bekle biraz başka çaren yokAma bazı insanlarsa çok kolay olıyormuş zevk suyundan bile