• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Allah sizden razı olsun çok sağolun ilk defa iyi yaklaştınız nana bu bana ders oldu allahım iyiki de oldu ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması gerekiyordu olmadım gevijirse kafayı yerim
Sen böyle stres yaparsan 9 ay da gecikir biraz sakin ol 😂 bu gün yarın gelir ama istersen ada çayı içebilirsin adetini söker

Şimdi hamile değilsen içinde ki o korku gidecek yine yapacaksın ama
Yok yok kesinlikle tövbe ettim ayrıldım kendimi tutmayı başarabilirim xekirge bir zıplar iki zıplar bir dahakine şanslı olmam ama inşallah hamile değilimdir adetim bugun olmadı kendime zara veirbem korkudan

Haklısınız bugun ayrıldım zaten bende böyke biriyle olmam bile hata ama korkudan kendime zarar vericem adetim bugun olması lazımdı olmadım hamile miyim diye kafayı yiycem :KK43:
sakin ol biraz değilsindir gecen de yazdın gene aynisin yaptın tam mi ilişki yaşadın yani içeriye boşalma oldu mu şimdi iyi mi oldu seninle her şeyi yaşadı ve ayrıldı

Yok yok kesinlikle tövbe ettim ayrıldım kendimi tutmayı başarabilirim xekirge bir zıplar iki zıplar bir dahakine şanslı olmam ama inşallah hamile değilimdir adetim bugun olmadı kendime zara veirbem korkudan
Merak etme olmazsın belinde yumurta mı var ki döllensin 🙄 bir daha yapma adetin gecikirse sıkıntıdan gecikir

sakin ol biraz değilsindir gecen de yazdın gene aynisin yaptın tam mi ilişki yaşadın yani içeriye boşalma oldu mu şimdi iyi mi oldu seninle her şeyi yaşadı ve ayrıldı
Yok ben ayrıldım sürtünme ilişkisi oldu boşalma birinde belime birinde kendi kendine oldu açıkca anlattım en başta

Yok ben ayrıldım sürtünme ilişkisi oldu boşalma birinde belime birinde kendi kendine oldu açıkca anlattım en başta
Tamam hamile değilsininiz merak etmeyin kendinize zarar vermeyin hamile kalınsa ben çok tan hamile kalırdım 1yillk evliyim hala kalamadım hamile kalmak için uğraşıyorum 😂

Benden büyüksünüz sanırım çok yardımcı oldunuz çok sağolun ama birisi kesin hamilesin yazmış korkuyorum illaki abla
Valla 20 ye giricem 1 ay sonra bilmiyorum sen kaç yaşındasın ama korkma sen dediğimi yap ada çayı iç gebe de olsan düşürür

Tamam hamile değilsininiz merak etmeyin kendinize zarar vermeyin hamile kalınsa ben çok tan hamile kalırdım 1yillk evliyim hala kalamadım hamile kalmak için uğraşıyorum 😂
Yardımcı oldugunu için çok sağolun lütfen en baştaki açıklamamı uzunca okur musunuz bir şeu olur mu

Stres yaptığın için adetin gecikecek bu gidişle. Hamile değilsin korkma.

Back