Adetim 3 gün geçti ve her zaman ki gibi değildiSilik bir çizgi var ama neden adet biter bitmez gebelik testi yaptınız ? İlk kez duyuyorum, gebelikten nasıl şüphelendiniz hemen?
Yani yerleşme kanamasından mı şüpheleniyorsunuz? Olabilir, kan testi yaptırın.Adetim 3 gün geçti ve her zaman ki gibi değildi
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kanda çıktı idrarda sonra işte gittiYani yerleşme kanamasından mı şüpheleniyorsunuz? Olabilir, kan testi yaptırın.
Inşallah hamilesinizdir canim umudunu kaybetme belli olmaz ki bende senin durumundayimKızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce
Bunlar bende de vardı 3 günüm geçti ve adet oldumBunkar gebelik belirtisi midir peki
Ne gibi belirtilerin var canım bide testin fotosunu atarmisinMrb iyi geceler kızlar yine test yaptım ve hayalet çizgi cikti
Canım nasıl oldu adetin kaç gün sürdü yoğunluğu nasıldıMrb iyi geceler kızlar yine test yaptım ve hayalet çizgi cikti
Iyi geceler resim atsana bakalm bnde de ikinci çizgi var ama silik mi hayalet mi bilemedimMrb iyi geceler kızlar yine test yaptım ve hayalet çizgi cikti
Anladım.Benim ki resmen hayalet gibi telefon gösterirse atacam
Yaa anladmpek belli olmuyor ama telefonum bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?