Benimki de bu şekilde 1 gün gecikmeylepek belli olmuyor ama telefonum bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bu şekilde 1 gün gecikmeylepek belli olmuyor ama telefonum bozuk
Peki sonuç neBenimki de bu şekilde 1 gün gecikmeyle![]()
Vallahi kuzum benim adetim dündü daha bugün 4 5 gibi yaptım kan vermeye gidemedim henüz belki ilk idrarla yapsam daha belli olurdu ama bilmiyorum hayırlısı olsun insallahSeninki ne oldu
Henüz sonuç yok ama bikac gün daha olmazsam kan vermeye gidicem pek günümü geçirmezdim aslında amaPeki sonuç ne
Inşallah vardır bence bi kan ver en garantisiSeninki ne oldu
Anladım canim hayırlısı olsun insallah haber verirsin gelişme olursaBenim 2dir böyle hayalet silik
canm son durum ne merak ettim bnde snle aynıyımmmBenim 2dir böyle hayalet silik
Bu ilk yaptigin testte sıvı yeterli gelmemiş gibi gözüküyor bu arada , uzerinden baya zaman geçmiş gerçi ama... İnşallah o duyguyu hakkıyla yaşarsın :)Eki Görüntüle 2567810 kızlar dün adetim bitti ve testim böyle çıktı
canım bu testler pozitif ama. sen yinede kan ver gördüğün şey adet olmayabilirAdeten 2 gün önce böyle çıkmıştı
Ayyyyy cnm keşke ama kanama çoktu bitmek bilmedi ama parça atmadım genelde hep atardm ağrılı da değildicanım bu testler pozitif ama. sen yinede kan ver gördüğün şey adet olmayabilir