Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O agrilar hamilelik belirtisimi uf ya bende hic bsey yok ne leke ne regl ins sende hamilesindr kuzm
Lekelendim cnm ya devami gelecek galiba
Canım leken nasıl bende de öğlen geldi kahvemsi ama çok çok az birkaç damla diyebilirim seninki nasıldı bende bekliyorum adet mi gelecek yoksa başka birşey mi allahım hayırlısını versin ya

Hosbuldum tesekur ederim ama ne bilyim iste cok istegm icin ve 9 aydir deniyoruz o yuzden sabirsizlik var canim burda yasayanlar oldugu icin fikir sahibi olmak istedim canim ❤❤
Canım bende 2 yıllık evliyim ilk yıl istemedik son 1 yıldır deniyoruz işte hayırlı zamanda inşallah test yap adet olmazsan bende bekliyroum 1-2 gün daha

Merhabalar arkadaşlar ben adetim 4 gün geçti ve göğsümde hassasiyet sol kasigimda ağrı var idrara çok çıkıyorum diye test aldım ikinci çizgi silik çıktı hastanede kan verdim değer düşük dendi net birşey söylemediler bu ağrıyla ne yapacağım

Cnm hayırlı olsun demekki gebeliğe hazırlanıyor henüz erken o yüzden olabilir ağrıyı dert etme umarım en erken zamanda geçer Bizi de haberdar et . Değerin kaç peki

Canım leken nasıl bende de öğlen geldi kahvemsi ama çok çok az birkaç damla diyebilirim seninki nasıldı bende bekliyorum adet mi gelecek yoksa başka birşey mi allahım hayırlısını versin ya
Adet cnm büyük ihtimalle devami gelmeye başladı çünkü ve agrim var baya ağrı kesici içtim o yüzden

Ay inşallah hadi bakalım mutlaka bize de haber ver moral olur ❤ Benim de bugün iki defa leke geldi sabah akşam bakalım bekliyorum adet gelmezse 1-2 güne bende yaparım
Verrrim tabi canim ama cokta umitlenemiyprum gecen ay 15 gun gcti snra adet oldum o zamn o kadar umitliydimki hayal kirikligina ugradim ve insan ole olunca uzuluyor..

Cnm ne yaptın yarın test yapıyor Musun bende küçücük kahve bir leke geldi öğlen, Allah’ım inşallah devamı gelmez ve adet öncesi leke değildir
Canım test yapmama gerek yok çünkü bu ay soğan kürü yaptım 8 gün boyunca soğan kürü yapaların çoğunda adet gecikmesi oluyormuş yani buradaki bi başlıkta gördüm yapanların coğu hep adetim gecikti kürle mi alakalı diye sormuş muhtemelen benimde soğan küründen dolayı gecikiyor o yüzden hiç gidip test alasım yapasım yok hamile olduğumu düşünmüyorum bakalım ne zaman adet olacağımm moralim çok bozuldu pişman oldum kürü yaptığıma ocaktan sonra 3 aydır ne güzel günü gününe oluyordum kaşındım.. Bundan sonra tövbe bir daha kafama göre kür mür yapmam başım ağrıyor üzüntüden...

Canım üzülme olmuş bir kere inş faydası olur ama gerçekten Kafana göre birşet yapma vücutta ne tepki verir bilinmez herkes farklı . Ben sadece nar suyu içiyorum rahim inceliği olduğu için 1 ay olunca bırakıcam ama kürleri bende düşünüp düşünüp vazgeçiyorum ne olur be olmaz inş hayırlısı olsun

Adet cnm büyük ihtimalle devami gelmeye başladı çünkü ve agrim var baya ağrı kesici içtim o yüzden
Hadi ya olsun kuzum zamanı var demekki herşeyin bende sabırsızlıkla bekliyorum adet gelecek mi diye akıntımın rengi kafa karıştırıcı

Amaan aman yapma sakın bir şey... Bak ben dertsiz başıma dert aldım aptal gibi .... Doktora gideceğim 1-2 güne gelmezse hormonlarımın içine ettim galiba...

Amaan aman yapma sakın bir şey... Bak ben dertsiz başıma dert aldım aptal gibi .... Doktora gideceğim 1-2 güne gelmezse hormonlarımın içine ettim galiba...
Üzme kendini ya Allah’ın izniyle birşey yoktur umarım dikkat et kuzum ve mutlaka git tabi dr a gecikme de normal değil gebe olmayınca misal benim ilk defa 4. Günüm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…