- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 31
O kadar katlanirm ya sadece k.dogmda calisrken hastalar cok yakinirdi aklmda o kaldi ondan korkuyorum.bekardm bide o zamanlar cok etklnmistm ama basma geldi
Bende olamadm wala 6 gün olacak yarın.gogslerm hic olmadığı kadar büyüdü akntim falan var ama bilmiorm ya umutlanmak istemiyorum.regl zamani kuruluk olmasi gerekmiyor mu?olsun bir çoğu hsg nin mucizesine inanıyor inşallah tedaviye bile gerek kalmaz hala adet olmadım bu arada acayip bir durum hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında
Canum bende de kuruluk var hiç bir ıslaklık yok anlamadım bu sabahla 3. Günüm olacak yalnız nerden çıktı diyeceksin ama sol kasığımda böyle hafif bir şişlik topaklanma var bunun gebelikle alakası olabilir mi bir arkadaşım kasışım şiş bak demişti ilk öğrendiğinde aklımda kalmış ?Bende olamadm wala 6 gün olacak yarın.gogslerm hic olmadığı kadar büyüdü akntim falan var ama bilmiorm ya umutlanmak istemiyorum.regl zamani kuruluk olmasi gerekmiyor mu?
Islaklık yumurtama döneminde olur ama, sennin 6 gün olmuş kuzum test yapsana sen çıkar inşallah varsa birşeyBende olamadm wala 6 gün olacak yarın.gogslerm hic olmadığı kadar büyüdü akntim falan var ama bilmiorm ya umutlanmak istemiyorum.regl zamani kuruluk olmasi gerekmiyor mu?
Canım napıyorsun durum neBende olamadm wala 6 gün olacak yarın.gogslerm hic olmadığı kadar büyüdü akntim falan var ama bilmiorm ya umutlanmak istemiyorum.regl zamani kuruluk olmasi gerekmiyor mu?
Wala 3. Gün gece yaptm negatif çıktı o yüzden beklemek istiyorm.gogislerm cok agriyo yaCanım napıyorsun durum ne
Şuan kaçıncı günündesin benim de 3. Günüm pazartiyi beklemeyi düşünüyorum. İnş olur yine dene bence erken çünkü. Benim de göğüs ucum ağrıyor başka hiç bir belirti yık he bir de sol kaşığımda ufak bir şişlik var çoook az bir de sızı bilmiyorym vallaWala 3. Gün gece yaptm negatif çıktı o yüzden beklemek istiyorm.gogislerm cok agriyo ya
Biraz daha bekle dikkat et sonra evde test yap benceArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
6.gunum cnm hic adet olacak gbi deglm yaa bosa umutlanmak istemiyorumŞuan kaçıncı günündesin benim de 3. Günüm pazartiyi beklemeyi düşünüyorum. İnş olur yine dene bence erken çünkü. Benim de göğüs ucum ağrıyor başka hiç bir belirti yık he bir de sol kaşığımda ufak bir şişlik var çoook az bir de sızı bilmiyorym valla
Benim de 4. Günüm aynen bende öyle göğüs ucum hala acıyor onun dışında aşırı gaz problemim vardı kaç gündür bugun rahatım gibi başka da bir durum yok. Sende durumlar nasıl ve akıntın var mı bende hiç yok6.gunum cnm hic adet olacak gbi deglm yaa bosa umutlanmak istemiyorum
Çok değil ama var cnm.sabaha kadar adet olcakmisim gbi agri cektim yaBenim de 4. Günüm aynen bende öyle göğüs ucum hala acıyor onun dışında aşırı gaz problemim vardı kaç gündür bugun rahatım gibi başka da bir durum yok. Sende durumlar nasıl ve akıntın var mı bende hiç yok
Hadi ya ay inşallah hamilesindir yaÇok değil ama var cnm.sabaha kadar adet olcakmisim gbi agri cektim ya
Cnm hoşgeldin adetin bayağı gecikmiş benim de 4. Günüm ovülasyonu yakaladıysan olabilir tabi beden olmasın ama en iyisi yarın test yap belirtiler adetten de olabilir gebelikten de. Bizde de bazı belirtiler var ama hangisinden bilemiyoruz işteMeraba hanimlar
Bn 9 aylik evliyim cocuk istiypruz adetim 5 gun gecti son 3 gundur gogus agrim var gogus ucun arda kasiniyor birde adet olacakmisim gibi agrim olyor adet gunum gelmeden once midem hafif hafof bulaniyrdu mide yanmam cok oldu simdide bas agrisi var belim agryr sizce hamilemiyim eger adet olmazsam yarin test alip yapcam ama bir sormak istedim simdiden tesekur ederim
O agrilar hamilelik belirtisimiHadi ya ay inşallah hamilesindir yaaz önce kahverengi leke geldi küçücük neyden bilmiyorum adet mi olacağım acaba
Hosbuldum tesekur ederim ama ne bilyim iste cok istegm icin ve 9 aydir deniyoruz o yuzden sabirsizlik var canim burda yasayanlar oldugu icin fikir sahibi olmak istedim canim ❤❤Cnm hoşgeldin adetin bayağı gecikmiş benim de 4. Günüm ovülasyonu yakaladıysan olabilir tabi beden olmasın ama en iyisi yarın test yap belirtiler adetten de olabilir gebelikten de. Bizde de bazı belirtiler var ama hangisinden bilemiyoruz işte❤
9 ay ideal bir süre hiç test yaptırdınız mı eşinle sen hormon eşin sperm?Hosbuldum tesekur ederim ama ne bilyim iste cok istegm icin ve 9 aydir deniyoruz o yuzden sabirsizlik var canim burda yasayanlar oldugu icin fikir sahibi olmak istedim canim ❤❤
Evet hastaneye gittik canim temiz sonuclar cok sukur9 ay ideal bir süre hiç test yaptırdınız mı eşinle sen hormon eşin sperm?
Lekelendim cnm ya devami gelecek galibaO agrilar hamilelik belirtisimiuf ya bende hic bsey yok ne leke ne regl ins sende hamilesindr kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?