18 ay olduAy inşallah ya .❤ Evet istiyorum 1 sene oldu dr takibine bu ay başladım aksi gibi bu ay yumurtlama olmamış dedi işte :)) bugun adet olmam lazımdı olmadım hiç olacakmış gibi belirti de yok bakalım olsaydı hsg için randevu alacaktım bekliyrlym sen ne kadardır bekliyorsun cnm
Benim adete 5 6 gün var. Gögüslerımin yanlarında ağrı bide beyaz akıntım var acaba varmıdır bişe. Siz beyaz akıntı dıyınce ümitlendım şu an.Cnm benim belirtilerim adetimin gecmesi goguslerimin hafif dolgunlasmasi asiri üşume adet olcakmisim gibi agri ve beyaz akintiydi yani neden olmasin
Sorma ufaktan sardım şimdi böyle forumlara filan18 ay olduhsgden korkuyorum ben ama bu gidisle çektirmem gerekicek galibaya ne zormuş hamile kalmak.ins seninde olur cnm bir sene ve üzeri insanda daha kötü psikoloji oluşturuyor
Allahım bir an önce nasip etsin 2 yıllık evliyim bende ilk yıl istemedik erken diye şimdi 1 yıldır deniyoruz. Bu arada hsg den hiç korkma araştırdım şişli ecomar da çektiren herkes ağrısız şipşak çektirmiş 1 dk da . Orası ağrısız bir yöntem geliştirmiş ve hızlıymış İstanbul’da işen tabi ben orda çektireceğim . Koşa bir not daha hsg den sonra hamile kalma ihtimali çok artıyormuş hafif tıkalı bölgeleri açtığı için18 ay olduhsgden korkuyorum ben ama bu gidisle çektirmem gerekicek galibaya ne zormuş hamile kalmak.ins seninde olur cnm bir sene ve üzeri insanda daha kötü psikoloji oluşturuyor
Ankaradaym cnm ben.wala bir kac ay daha bekleyip gidicem galiba mecbur. Bu ay da olmadinise ovilasyon testi alcam oda olmazsa dr gtcem. Bende iki yillik evliym bu arada cnmAllahım bir an önce nasip etsin 2 yıllık evliyim bende ilk yıl istemedik erken diye şimdi 1 yıldır deniyoruz. Bu arada hsg den hiç korkma araştırdım şişli ecomar da çektiren herkes ağrısız şipşak çektirmiş 1 dk da . Orası ağrısız bir yöntem geliştirmiş ve hızlıymış İstanbul’da işen tabi ben orda çektireceğim . Koşa bir not daha hsg den sonra hamile kalma ihtimali çok artıyormuş hafif tıkalı bölgeleri açtığı için ❤
Ya aynıyız desene inşallah aynı zamanda ve en erken zamanda kalırızAnkaradaym cnm ben.wala bir kac ay daha bekleyip gidicem galiba mecbur. Bu ay da olmadinise ovilasyon testi alcam oda olmazsa dr gtcem. Bende iki yillik evliym bu arada cnm ♥
Sen bilirsin tabi ama bence bekleme derim 18 ay olmuş zaten demekki desteğe ihtiyaç var veya zamanı dğeik işte bahanesi ams testlerden geç eşin de sen de ufacık bit problem vardır belki engel tedaviyle hmeen düzelir gitmeden bilemiyor insanAnkaradaym cnm ben.wala bir kac ay daha bekleyip gidicem galiba mecbur. Bu ay da olmadinise ovilasyon testi alcam oda olmazsa dr gtcem. Bende iki yillik evliym bu arada cnm ♥
Amin cnmm inşallah rabbim gönlümüze göre versinYa aynıyız desene inşallah aynı zamanda ve en erken zamanda kalırız ❤ Biz şimdi yumurtlamadıysak ne mzsn adet gerçekleşir acaba ? Çalışmalara devam et yine de adet ıkana kadar .. haberleşelim
Esimde bişey cikmadi cnm gitti o sonuclari iyi çıktı.bende vardi sknti.bir kac aya daha ihtiyacım var galiba bu durmu kabullenebilmek için deSen bilirsin tabi ama bence bekleme derim 18 ay olmuş zaten demekki desteğe ihtiyaç var veya zamanı dğeik işte bahanesi ams testlerden geç eşin de sen de ufacık bit problem vardır belki engel tedaviyle hmeen düzelir gitmeden bilemiyor insan
Gecikmen oluoyrdu yani ? Benim olmazdı ama bilmiyorym ya kafamıza takıyoruz buralarda geziyoruz stres oluyoruz işte sonra düzen de bozuluyorAmin cnmm inşallah rabbim gönlümüze göre versinbilmiyorum ki ya bundan önce benm 15 gün falan geçerdi söktürücü ot içiyodum.tmm cnm haberleselm
Özele gittim cnm devlet baya bir oyalıyor ya randevu vs . Bir de vana yakın ozel var iyi oldu . Ozel değilse sıkıntın ne?Esimde bişey cikmadi cnm gitti o sonuclari iyi çıktı.bende vardi sknti.bir kac aya daha ihtiyacım var galiba bu durmu kabullenebilmek için desen devletemi gittin özel hastaneye mi?
Amin cnm aminnGecikmen oluoyrdu yani ? Benim olmazdı ama bilmiyorym ya kafamıza takıyoruz buralarda geziyoruz stres oluyoruz işte sonra düzen de bozuluyorallahım hayırlı zamanda şu sabahım hürmetine Ramazan hürmetine nasip etsin ❤
Hangi hastaneye peki belki ankarda subesi vardır bende giderim.wala bana hiç sknti yok dediler hormonlarn normal olur falan dediler ama 6 ay oldu bida gitmedim.smdi gitsem hsg isticek ondan korktm.ama gidicem iki ay sonra falanÖzele gittim cnm devlet baya bir oyalıyor ya randevu vs . Bir de vana yakın ozel var iyi oldu . Ozel değilse sıkıntın ne?
Ne diyeyim valla inşallah hamile değilsek oluruz bir an önce ben hsg yaptırsam iyi olacak . Bu arada bitkisel tedavi gördüm dedin dimi ne gördün? Ay sabah da oldu seni tutmuyorum inşallah uyku tutmadı beni sahurdan sonraAmin cnm aminnevet oluyordu gecikme ve kuru kuru agri cekiodm ya cok zordu wala
Aynen yatcm smdi şabah yazarm devaminiNe diyeyim valla inşallah hamile değilsek oluruz bir an önce ben hsg yaptırsam iyi olacak . Bu arada bitkisel tedavi gördüm dedin dimi ne gördün? Ay sabah da oldu seni tutmuyorum inşallah uyku tutmadı beni sahurdan sonra
Yok kuzum orda yoktur çünkü İstanbul’da 3 şubesi var sadece aman aman övülecek bir yer değil ama dr iyi şimdilik bir sıkıntım yok . Evet önce yumurta takibi yapar sonra hsg ister bence hiç erteleme çünkü hsg bile başlı başına tedavi işlevi görüyor . Biraz bi araştırma yap kafana yatan yere git imkanın varsa özele git ama öyle para için herşeyi denettiren hemen ilaçlar yazan bir yer olmasın bak benim dr önce bu testleri yaptır sonra tedavi dedi hemen ilaca saldırmadı saplsın önce üzüldüm ama haklı buldumHangi hastaneye peki belki ankarda subesi vardır bende giderim.wala bana hiç sknti yok dediler hormonlarn normal olur falan dediler ama 6 ay oldu bida gitmedim.smdi gitsem hsg isticek ondan korktm.ama gidicem iki ay sonra falan
Tamam canım allah rahatlık versin görüşürüz inşallahAynen yatcm smdi şabah yazarm devaminiaslan pençesi sari kantaron gbi bissuru seyi karıştırıp ictim cokda memnun kaldim agrisiz regl olyyorum artk
Hilal bende cnm memnun oldum.bugn baslcam biraz araştırmaya hgs biliyorum kadın dogum da çalıştım daha önce.ama hangi hastane daha iyi ona bakmam lazm dr arastrmam lazm birazYok kuzum orda yoktur çünkü İstanbul’da 3 şubesi var sadece aman aman övülecek bir yer değil ama dr iyi şimdilik bir sıkıntım yok . Evet önce yumurta takibi yapar sonra hsg ister bence hiç erteleme çünkü hsg bile başlı başına tedavi işlevi görüyor . Biraz bi araştırma yap kafana yatan yere git imkanın varsa özele git ama öyle para için herşeyi denettiren hemen ilaçlar yazan bir yer olmasın bak benim dr önce bu testleri yaptır sonra tedavi dedi hemen ilaca saldırmadı saplsın önce üzüldüm ama haklı buldum
Aynen öyle canım araştır c kollu bir alet mi ne varmış onu kullanan yerler de ağrı sizi olnuyormyş hatta dediğim yerde anestezi bile yok bu sebeple , çok korkarım dersen anestezili yerler var ama bence hiç gerek yok 1-2 dk anca sürüyormuşHilal bende cnm memnun oldum.bugn baslcam biraz araştırmaya hgs biliyorum kadın dogum da çalıştım daha önce.ama hangi hastane daha iyi ona bakmam lazm dr arastrmam lazm biraz
O kadar katlanirm ya sadece k.dogmda calisrken hastalar cok yakinirdi aklmda o kaldi ondan korkuyorum.bekardm bide o zamanlar cok etklnmistm ama basma geldiAynen öyle canım araştır c kollu bir alet mi ne varmış onu kullanan yerler de ağrı sizi olnuyormyş hatta dediğim yerde anestezi bile yok bu sebeple , çok korkarım dersen anestezili yerler var ama bence hiç gerek yok 1-2 dk anca sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?