• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle demekki.nasilki? Ben ovilasyon testi alcam artk bide onu dencem
Dene cnm onla iyi sonuç alan çok duydum çünkü yumurtlamanı tespit etmiş oluyorsun yalnız tavsiyem çoklu al çünkü belli olmuyor yumurtlama günü 4-5 tanesi yetmez bence adetten hemen sonra başla . Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler var saati su alınmaması vs onları da araştır oyle başla derim yanıltmasın. Akıntım bildiğin kahverengi çamur rengi gibi yani sabah bir iki damla az önce de Peçeteye geldi yine çamur gibi az birşey ve azıcık sümüksü tarzda çok afedersin 🙈 o yüzden anlamadım adet öncesi bir leke mi yoksa yerleşmeyle alakası olur mu . Bir de şöyle birşet var o lekeden sonra kasık ağrısı vs kalmadı bende

Dene cnm onla iyi sonuç alan çok duydum çünkü yumurtlamanı tespit etmiş oluyorsun yalnız tavsiyem çoklu al çünkü belli olmuyor yumurtlama günü 4-5 tanesi yetmez bence adetten hemen sonra başla . Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler var saati su alınmaması vs onları da araştır oyle başla derim yanıltmasın. Akıntım bildiğin kahverengi çamur rengi gibi yani sabah bir iki damla az önce de Peçeteye geldi yine çamur gibi az birşey ve azıcık sümüksü tarzda çok afedersin 🙈 o yüzden anlamadım adet öncesi bir leke mi yoksa yerleşmeyle alakası olur mu . Bir de şöyle birşet var o lekeden sonra kasık ağrısı vs kalmadı bende
Kiz hamilemisinki sen ya bana oyle geldi.benm de cok agrm vardi yeni bakabildm k.bakma cnm

Amaan aman yapma sakın bir şey... Bak ben dertsiz başıma dert aldım aptal gibi .... Doktora gideceğim 1-2 güne gelmezse hormonlarımın içine ettim galiba...
Cnm soğan kürü ben 6 ay kullandim.sidddetle tavsiye ederim benm kistlerimi tedavi etti.adet olamıyorum dr ilac verdi 5 ay kullandm hic bisi olmadi gecmedi kistlerm zar zor iki ayda bir adet goruyordum.sogani ogrendm basladm herşeyi soktu atti wala

Peki gebe kalabildinmi cnm ya nasi kullanılıyor anlatabilrmisin

Bende aldim
Denedim sitedekiler kadar duzenli yapmadim ama pik yaptigi gunu ve catladigi gunu yakaladim sanirim umarim hamile kalirim da ise yaramis olur..
Bu arada ovu doneminde akinti oluyor birde regl agrisi gibi agri oluyo oylede anliyosun biraz ben adetimin 19. Gununde testte pik i gordum 30-31 ginde 1 oluyorum

Bende aldim
Denedim sitedekiler kadar duzenli yapmadim ama pik yaptigi gunu ve catladigi gunu yakaladim sanirim umarim hamile kalirim da ise yaramis olur..
Bu arada ovu doneminde akinti oluyor birde regl agrisi gibi agri oluyo oylede anliyosun biraz ben adetimin 19. Gununde testte pik i gordum 30-31 ginde 1 oluyorum
Cnm bende akintima ve hafif kask ağrıma göre anliodm ama hamile kalamadm bir türlü her ay adetm farkli günlerde oluyo bide ondan yakalayamadm sanırım

Bende aldim
KuZum değilim bugun dr a gittim sanırım bu ay yumurtlama olmamış ondan haftaya hsg çektiricem inş

KuZum değilim bugun dr a gittim sanırım bu ay yumurtlama olmamış ondan haftaya hsg çektiricem inş
Kiz hamilemisinki sen ya bana oyle geldi.benm de cok agrm vardi yeni bakabildm k.bakma cnm
Yok kuzum değilim ya saba yazarken yanlışlıkla başkasına yazdım bugun dr a gittim haftaya hsg çektiricem inşallah . Ovülasyon testinde kaç tane var bende bu ay deneyim diyorum bilmiyorym hayırlısı

Yok kuzum değilim ya saba yazarken yanlışlıkla başkasına yazdım bugun dr a gittim haftaya hsg çektiricem inşallah . Ovülasyon testinde kaç tane var bende bu ay deneyim diyorum bilmiyorym hayırlısı
Alla alla ya kadn olmak ne kadar zor hamilelik beklerken sonuca bak yumurtlamamak ne ya 🙄 hsg çektirince banada haber ver iyi olur ins

Kuzm ben laboquick marka yi n11den 53 tlye aldm kargo dahil

Alla alla ya kadn olmak ne kadar zor hamilelik beklerken sonuca bak yumurtlamamak ne ya 🙄 hsg çektirince banada haber ver iyi olur ins
İnşallah canım ya sorma valla zaten dr dedi li sana yumurtlama için ilaç ve çatlatma yapmamız lazom ama önce hsg ve sperm testi deid biz de hormon sperm yaptık bir hsg kaldı o da temize çıkarsa inşallaj başlarım önümüzdekine adette sanırım ilaca 🙏 bir arada sen gibi birkaç kişiyle haberleştiriyorum ama İnan burda böyle çok kişi olunca kafam çok karışıyor konuştuklarımızı kimin ne sorunu vardı kim hangi aşamada unutuyorum karışıyor İnan ki istersen birkaç arkadaşla özelden grup yapmak istiyorum tabi istersen arada girip konuşuruz birlikte takip ederiz dersen ?

Merhaba arkadaslar bnm adetime 7 gun var kasiklarimda kisa sureli batma oluyor ozellikle sol tarafimda ama göğüste şişlik falan yok yada bn anlamiyorum sadece iki gundur belimde sag tarafta ozellikle bi agri var akıntı anlaminda henüz bisey yok ates basması da yok bacaklarim adet olcakmisim gibi agryo ihtimal varmidir sizce

Cnm soğan kürü ben 6 ay kullandim.sidddetle tavsiye ederim benm kistlerimi tedavi etti.adet olamıyorum dr ilac verdi 5 ay kullandm hic bisi olmadi gecmedi kistlerm zar zor iki ayda bir adet goruyordum.sogani ogrendm basladm herşeyi soktu atti wala
Adet gecikmesi yaotı bende yada hormonal bir şeydi bilmiyorum ama risk alamam bir daha sanırım..

Back