Merhaba hanımlar normalde adete 3 gün var bugün test yaptım ilk idrar da değil biraz önce yaptım hemen 2. Çizgi çıktı sonra bu şekilde dağıldı test mi bozuk yoksa hamile miyim
Büyük ihtimalle test bozuktur bence yarın ilk idrarla başka bir test daha yapın
test bozuk sanırım, sabah tekrar deneyin :)Merhaba hanımlar normalde adete 3 gün var bugün test yaptım ilk idrar da değil biraz önce yaptım hemen 2. Çizgi çıktı sonra bu şekilde dağıldı test mi bozuk yoksa hamile miyim Eki Görüntüle 3098990
Bozuk gibi canım yarın tekrar yap bence deMerhaba hanımlar normalde adete 3 gün var bugün test yaptım ilk idrar da değil biraz önce yaptım hemen 2. Çizgi çıktı sonra bu şekilde dağıldı test mi bozuk yoksa hamile miyim Eki Görüntüle 3098990
Teşekkür ederim yarın sabah kan vermeye gidicem bakalım varsa kesin çıkar zaten artıkHerkes test bozuk demis ama bence idrarı test kutucuguna olması gerekenden fazla damlattiginiz için dağılmış da olabilir. Yani benim düşüncem bu test pozitif, eğer fazla idrar damlattiysaniz dağılmış gozukuyor
Kan testi verdiniz miTeşekkür ederim yarın sabah kan vermeye gidicem bakalım varsa kesin çıkar zaten artık
Yok vermedim daha 21i adet günüm eğer olmazsa öyle kan vermeyi düşünüyorumKan testi verdiniz mi
Bana hamilelik var gibi geldiYok vermedim daha 21i adet günüm eğer olmazsa öyle kan vermeyi düşünüyorum
aynen oyleHerkes test bozuk demis ama bence idrarı test kutucuguna olması gerekenden fazla damlattiginiz için dağılmış da olabilir. Yani benim düşüncem bu test pozitif, eğer fazla idrar damlattiysaniz dağılmış gozukuyor
Bence bu test pozitifse ve bozuk da değilse eğer adetinize 13 15 gun yoktur diye düşünüyorum, tabi adet döngünüz 33 34 günde 1 ise ve erken yumurtladiysaniz ancak o zaman olabilir. Hayırlısı olsunAdetime 13 15 gun var sizce hamile miyim??
25 gunde 1 adet oluyorum ben ana bazen ayda 2 kez cogul yumurtluyorum cok kez doktorla tespit ettik bunu 3 aya 1 kontrole gidiyorum 1 yasind oglum var ellerinizden oper.Bence bu test pozitifse ve bozuk da değilse eğer adetinize 13 15 gun yoktur diye düşünüyorum, tabi adet döngünüz 33 34 günde 1 ise ve erken yumurtladiysaniz ancak o zaman olabilir. Hayırlısı olsun
İnşallah vardır bugün adet günüm hala gelen bişey yok kasıklarımda ve belimde ağrı var ama bugün olmazsam yarın kan vermeye gideceğimBana hamilelik var gibi geldi
Bence varİnşallah vardır bugün adet günüm hala gelen bişey yok kasıklarımda ve belimde ağrı var ama bugün olmazsam yarın kan vermeye gideceğim
Yok canım malesef gece adet oldum bu ay da hüsranBence varkan testi yaptirin ben de merak ettim
Hayirlisu olsun ins diger aya olur hamilelikYok canım malesef gece adet oldum bu ay da hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?