Hamile miyim yardım???

Hayırlısı. Bıraktık derken (affedersiniz) eşim prezervatif kullanıyordu ilk zamanlar genellikle sonradan geri çekilerek korumaya çalıştı riskli yani. Nasıl bozuk çıkıyor mesela ilkinde negatif çıkıp ikincide pozitif çıkması gibi mi? :44:

anlıyorum canım evet o riskli bir durum :)

hayır yani test çizgisinde de kırmızılık oluşmayabiliyor
yani diyelimki sonuç negatif tek çizgi oluşması gerekiyor ya,bazen o da olmuyor çünkü test bozuk oluyor.sen her ihtimale karşın 2 tane al

anladım teşekkür ederim ilk defa testlerle haşır neşir olacağım o yüzden ne demek istediğinizi önce anlamamıştım

merabalar bnm en son adet tarihim 22 subattı bu ayda dün adet olmam gerekiodu olmadm carsamba gnü test yapmştm ikinci cizgi acık pembe digrine gre daha silik yani dünde yaptım yne aynı cıktı ne dşnsem bilmiorum ya hala adette olmadm ama pazartesi kahverengi lekelenmm oldu çok az adet olcam sandm sonra kesildi birden :44:

Kesin demesemde hamilesin canim git kan testi yaptir resmiyete doktur hayirli olsun simdiden....bende en son 2 martta oldum ovulasyon donemini kullandim bacak agrilarim var adetimw on gun bar hafif gogus hassasiyeti be yorgunluk ama ne zaman teat yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Vucut nasil yatmaya ihtiyacin varsa oyle donermis cnm ins hamilesindir bende ikinciye baslayacagm haziranda

Canım kan testi yaptır bi doğruluğunu bilmiyorum da 3 günlük olsa bile çıktığını duymuştum kanda inşallah hamilesindir hayırlısıyla...

adetlerin düzenli mi? geçen ay iki kez adet oldum diyorsun.
ben yerleşme kanaması yaşadım, ilişkiden sonraki 3. gündü. ve pembemsi bi akıntı şeklindeydi.
adet günümde bekleyemeyip test yapmıştım, silik çıkmıştı, ertesi gün yaptım net çıktı.
sonra emin olmak için kan tahlili yaptırmıştım, o da pozitifti.

hangi günler ilişkiye girdiğini biliyorsan, tahmin yürütmek daha kolay olur.
ancak, bulantılar 4. haftadan önce başlamaz. diger belirtiler de hamilelik belirtisi olabilir.
ama en net bilgiyi kan tahliliyle alırsın. hemen aile hekimine git, hamile olduğundan şüphelendiğini söyle
hemen yapıp sonucu verirler.
ya da yakındaki bi klinik de olur.. hakkında hayırlısı olsun.

şu sıralar düzenli değil dediğim gibi geçen ay iki sefer oldum. Hatırlamıyorum Büyük ihtimalle ilişkiden sonraki günlerde kanamam geldi 3 günlük olanı. Bu gün test alıp dayanabilirsem pazar sabahı testi yapacağım. 10 unda gelen yerleşme kanıysa geçen hafta 18 inde adet oldum o zaman bu belirtilerin olması normal midir? amin inşallah. Peki sen adetine kaç gün kala test yaptın?

saol cnm bn adetten bi gn once yaptım silik cıktı normalde idrar testlernde adet geckmeden cıkmıo bnmkı erken döllenme galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…