- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
- Konu Sahibi kelebeksev
-
belirtiler kişiden kişiye hatta kız-erkek çocukta dahi değişir.mesela benim iki oğlumda da aşerme bulantı hiç olmadı diyebilirim.ama kızımda 4.aya kadar 8 kilo vermiştim bulantıdan.halk arasında üstüne görme diye tabir edilen durumu yaşıyor olabilirsin genellikle geç döllenmede oluşuyormuş bu durum ve genellikle bu durumda bebek kız oluyormuş ki bizzat yaşadım ben :))
okuyunca hamile olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana
ama pskolojikte olabilir,korunmayı bıraktık yazmışsın ya,bilinçaltında böyle bir baskı oluşmuş olabilir yani
tatlım yarın hemen evde yapılan testlerden al
sabah bir şeyler yemeden ilk wc de yap testi,hemen sonuç verir
yanlız alırken 2 tane al bazen bozuk çıkabiliyor testler.
hadi hayırlısı diyelim :)
Hayırlısı. Bıraktık derken (affedersiniz) eşim prezervatif kullanıyordu ilk zamanlar genellikle sonradan geri çekilerek korumaya çalıştı riskli yani. Nasıl bozuk çıkıyor mesela ilkinde negatif çıkıp ikincide pozitif çıkması gibi mi? :44:
anlıyorum canım evet o riskli bir durum :)
hayır yani test çizgisinde de kırmızılık oluşmayabiliyor
yani diyelimki sonuç negatif tek çizgi oluşması gerekiyor ya,bazen o da olmuyor çünkü test bozuk oluyor.sen her ihtimale karşın 2 tane al
anladım teşekkür ederim ilk defa testlerle haşır neşir olacağım o yüzden ne demek istediğinizi önce anlamamıştım
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin tatlım
merabalar bnm en son adet tarihim 22 subattı bu ayda dün adet olmam gerekiodu olmadm carsamba gnü test yapmştm ikinci cizgi acık pembe digrine gre daha silik yani dünde yaptım yne aynı cıktı ne dşnsem bilmiorum ya hala adette olmadm ama pazartesi kahverengi lekelenmm oldu çok az adet olcam sandm sonra kesildi birden :44:
yüzüstü uyumaya alıştım başka şekilde uyuyamıyorum zoraki yorgun düşüp uyusam da hop yüzüstü dönmüş oluyorum. Holter bağlandığında bile ailem başımda nöbet tutmuştu yüzüstü dönüpte makineye baskı uygulamayayım diye. Radyoda duyduğum şuan netten bakıp toparladığım yazıyı duyduğum zaman bile yüzüstü yatmaktan kendimi alıkoyamamıştım
yaîş İbni Tıhfe el-Gıfârî radıyallahu anhümâ, babam bana şöyle dedi, diyerek nakletmiştir:
Bir ara ben mescitte yüzükoyun yatmıştım. Baktım ki bir adam beni ayağıyla kımıldatıyor ve:
Bu, Allahın kızgınlığına sebep olan bir yatış tarzıdır diyor. Bir de ne göreyim, o Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem değil mi! (Ebû Dâvûd, Edeb 95. Ayrıca bk. Tirmizî, Edeb 21)
Vucut nasil yatmaya ihtiyacin varsa oyle donermis cnm ins hamilesindir bende ikinciye baslayacagm haziranda
Kesin demesemde hamilesin canim git kan testi yaptir resmiyete doktur hayirli olsun simdiden....bende en son 2 martta oldum ovulasyon donemini kullandim bacak agrilarim var adetimw on gun bar hafif gogus hassasiyeti be yorgunluk ama ne zaman teat yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar geçen aydan bu yana eşim korunmayı bıraktı henüz çocuk düşünmediğimiz için içime boşalmamaya çalışıyordu. Şu son üç dört gündür sabah başlayan mide bulantım sol kasıkta batma acı ve seyirme, gaz, şişkinlik,sık idrara çıkma, su içmeme rağmen idrarda koyuluk, hafif kabızlık, ara sıra kokulara karşı hassasiyet var geceleri ateş basıyor vücudum alev alıyor sanki. Normalde erken uyuyamam uyku tutmaz ama geçen gün uyuyakalmışım. Bir iki kere başım döndü. Mememde mavi damarlar var. Geçen ayın 5 inde adet oldum yine aynı ay 18 inde adet oldum. Bu ayında 10 unda adet oldum ama normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün kadar sürdü kahverengiydi adet değil de yerleşme kanaması mıydı? Bütün bu belirtiler hamileliği işaret eder mi?Ne zaman test yapmalıyım?
adetlerin düzenli mi? geçen ay iki kez adet oldum diyorsun.
ben yerleşme kanaması yaşadım, ilişkiden sonraki 3. gündü. ve pembemsi bi akıntı şeklindeydi.
adet günümde bekleyemeyip test yapmıştım, silik çıkmıştı, ertesi gün yaptım net çıktı.
sonra emin olmak için kan tahlili yaptırmıştım, o da pozitifti.
hangi günler ilişkiye girdiğini biliyorsan, tahmin yürütmek daha kolay olur.
ancak, bulantılar 4. haftadan önce başlamaz. diger belirtiler de hamilelik belirtisi olabilir.
ama en net bilgiyi kan tahliliyle alırsın. hemen aile hekimine git, hamile olduğundan şüphelendiğini söyle
hemen yapıp sonucu verirler.
ya da yakındaki bi klinik de olur.. hakkında hayırlısı olsun.
Kesin demesemde hamilesin canim git kan testi yaptir resmiyete doktur hayirli olsun simdiden....bende en son 2 martta oldum ovulasyon donemini kullandim bacak agrilarim var adetimw on gun bar hafif gogus hassasiyeti be yorgunluk ama ne zaman teat yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Hayırlısı inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın
Bnce cnm idrar yapsan cikarr cunku hassas oluyolar
inşallah bakalım bu gün alabirsem yinede pazar sabahını beklemeyi düşünüyorumm
Karınsa bilemem ama genelinde söylenen kasıkta olan batma acı tarzında. Tamam canım teşekkür ederimAllah gönlüne göre hayırlısını versin misal
Anldm cnm hayirlisi
cnm saol, Allah hepimizin gonlune göre versin inşallah
Varsa tam 4 haftalik oluyo cnm beklliykrum tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?