Hamile miyim yardım???

geç döllenmede olsa kaç gündür belirtiler var sonuçta. yine de çıkmama ihtimali var mi ki?

Ya arkadaşlar ben yüzüstü şekilde uyuyabiliyorum eğer hamileysem bir zararı olur mu şuanlık? :44:

Kelebeksev merhaba, hakkında hayırlısı olsun insallah. Bi kaç gundur forumları okuyup durduğum için biraz bilgi sahibi oldum dediğin gibi yerleşme olabilir, en guzeli hemen kan testi yaptır.
Benim de bat ım 30 mart. Daha çok var ama karnımda şişkinlik, batma, çekilme hissi, hafif böbreklerime ve belime vuran ağrı var. Bi de hafif bir uyuklama:18: seninkilerle benziyo gibi biraz

geç döllenmede olsa kaç gündür belirtiler var sonuçta. yine de çıkmama ihtimali var mi ki?

Cnm adet belirtisiyle aynı gibi ateş ve terleme bende 2 gün falan olmuştu 3 aya yakın yüz üstü uyudum ben yeni şuan 18 haftalık ve yan yatıyorum mecburen cnm ayrıca cnm seninki geç döllenmeyle ilgili daha erken normal seyirde heyecan yapma daha 1 ay olmuş adet üzerinden ilaç falan içme sakın dr versede içme bana vermişti çünkü içmedim ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

migren ilacı içmiştim. Düşmelerinde en büyük sebepmiş. Bir makalede ya hep ya hiç diyor adet günü geçene kadar ilaçlarda ya düşer yada dururmuş duruyorsa birşey olmazmış sağlık açısından fakat adet günü geçtiği zaman sinyaldir ilaç içilmemesi gerektiği yazıyordu hatırladığım kadarıyla...

Bir idrarı yapayım da emin olunca gitmek istiyorum. Valla genelde hamile bayanlar adet olmadan on gün önce kadar bel ağrısı falan çektiklerini söylemişler seninkiyle uyumlu gözüküyor inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun

Üzülme cnm inşallah öyle bişey olmaz . Dr bana adet olmadığım için adet düzenleyici yazmıştı o yüzden dedim sıkıntı olmaz umarım

Ya arkadaşlar ben yüzüstü şekilde uyuyabiliyorum eğer hamileysem bir zararı olur mu şuanlık? :44:

Canim olmaz brn hamile iken uyudugumu hatirliorum dr a sormustim vucut nasil istiyosa oyle uyumana yoneltirmis bisry olmaz demisti korkma

Hayırlısı biran önce öğrensem de rahatlasam. Bebek yoksa bir rahatsızlığım var demek olur bu çünkü kaç gündür sol kasığımda batma, acı var...

Üzülme sakın cnm ben kızken de böyle şeyler olabiliyodu stresten yolculuktan vs. Benim yılda 2 kez değişirdi adet tarihlerim çok evham yapıyosun cnmbunlar normal şeyler test yapınca mutlaka yaz tmmı merakta bırakma bizi...

Canim olmaz brn hamile iken uyudugumu hatirliorum dr a sormustim vucut nasil istiyosa oyle uyumana yoneltirmis bisry olmaz demisti korkma

yüzüstü uyumaya alıştım başka şekilde uyuyamıyorum zoraki yorgun düşüp uyusam da hop yüzüstü dönmüş oluyorum. Holter bağlandığında bile ailem başımda nöbet tutmuştu yüzüstü dönüpte makineye baskı uygulamayayım diye. Radyoda duyduğum şuan netten bakıp toparladığım yazıyı duyduğum zaman bile yüzüstü yatmaktan kendimi alıkoyamamıştım

yaîş İbni Tıhfe el-Gıfârî radıyallahu anhümâ, babam bana şöyle dedi, diyerek nakletmiştir:

Bir ara ben mescitte yüzükoyun yatmıştım. Baktım ki bir adam beni ayağıyla kımıldatıyor ve:

“Bu, Allah’ın kızgınlığına sebep olan bir yatış tarzıdır” diyor. Bir de ne göreyim, o Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem değil mi! (Ebû Dâvûd, Edeb 95. Ayrıca bk. Tirmizî, Edeb 21)

Adet düzensizliğini kafaya takmadım hiç ayak uydurdum tabi doktora gitmeyi de ihmal etmedim. Evhamım bu ay ki değişikliklerden kaynaklanıyor
Tamam canım yapar yapmaz yazarım inşallah

Canım inşallah dediğin gibidir, sendeki belirtileri de yaşamış burda okuduğum bi çok kişi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bu arada her ihtimale karşı folik asite başlayabilirsin cnm, İlk zamanlar kullanılması çok önemliymiş.
Ben 2 ay kadar once başlamıştım kullanmaya, bu ay ilk kez denedik
Benim bacaklarımda da hafif ve yaygın bi ağrı var. Güçsüzlük hissi var.
Sen de bole bişiler de var mı?
Normalde bu saatlerde uykum gelmez ama saat 10.00 dan beri gozlerim kapandı kapancak gibi:)
Hepsi psikolojik olabilir tabi bunların:18:

sankı ben 2 sene oncekı hamılelık belırtılerımı yazmışım gıbı okudum..

bu kadar belırtı bı anda oluverir mı?

psıkolojık hamılelık bu kadar kendını gelıştırmıs mıdır?

yoksa gerçek bı hamılelık mı bu?

hepsının cevabı bı kan testıne bakar..

inşallah canım. Folik asiti eczaneden direk alabiliyor muyuz? Valla canm ben bebeği henüz düşünmediğim için benimkinin psikolojik olmadığına inanıyorum ama sen de aşırı bir istek varsa ona yoruyor olabilirsin. Kasıkta özellikle sol kasığımda batma acı vardı bi yarım saat önce kemiklerimde ağrı acıma oldu çok değil ama yine kasık etrafında...

Canım eğer 10 unda gelen lekelenmeyse 1 aylık hamilelikte bu belirtilerin oluşmuş olması normal değil midir? psikolojik hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü bebek isteği veya çalışması yoktu belirtiler karşısında bu ihtimali düşünmeye başladım. Hamilelik dışında belki bir hastalığın belirtileri de olabilir. Bu ikisini düşünüyorum...

Benim kasıklarımda mı tam anlayamıyorum, biraz daha yukarıda da olabilir. Karnımda sürekli kendini hissettiren bi rahatsızlık hissi var, hiç bole bişi yaşamamıştım.
Cnm folik asidi eczaneden direk alabilirsin. Bendeki folbiol du. En fazla 5 tl falandır. Hamile olmasan bile kullanmanda bi sakınca yok, vücudunun depoları dolmuş olur. Bebeklerin beyin ve omirilik gelişimlerini etkiliyormuş.

Karınsa bilemem ama genelinde söylenen kasıkta olan batma acı tarzında. Tamam canım teşekkür ederim Allah gönlüne göre hayırlısını versin misal

belirtiler kişiden kişiye hatta kız-erkek çocukta dahi değişir.mesela benim iki oğlumda da aşerme bulantı hiç olmadı diyebilirim.ama kızımda 4.aya kadar 8 kilo vermiştim bulantıdan.halk arasında üstüne görme diye tabir edilen durumu yaşıyor olabilirsin genellikle geç döllenmede oluşuyormuş bu durum ve genellikle bu durumda bebek kız oluyormuş ki bizzat yaşadım ben :))
okuyunca hamile olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana
ama pskolojikte olabilir,korunmayı bıraktık yazmışsın ya,bilinçaltında böyle bir baskı oluşmuş olabilir yani
tatlım yarın hemen evde yapılan testlerden al
sabah bir şeyler yemeden ilk wc de yap testi,hemen sonuç verir
yanlız alırken 2 tane al bazen bozuk çıkabiliyor testler.

hadi hayırlısı diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…