- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
- Konu Sahibi kelebeksev
-
Hamiş olabilirsin cnm ama benim geç döllenme oldu kanda ve idrarda çıkmadı geç öğrendim telaş etme test yap cnm umarım herşey istediğin gibi olur ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Varsa tam 4 haftalik oluyo cnm beklliykrum tatlm
geç döllenmede olsa kaç gündür belirtiler var sonuçta. yine de çıkmama ihtimali var mi ki?
Cnm adet belirtisiyle aynı gibi ateş ve terleme bende 2 gün falan olmuştu 3 aya yakın yüz üstü uyudum ben yeni şuan 18 haftalık ve yan yatıyorum mecburen cnmayrıca cnm seninki geç döllenmeyle ilgili daha erken normal seyirde heyecan yapma daha 1 ay olmuş adet üzerinden ilaç falan içme sakın dr versede içme bana vermişti çünkü içmedim ...
Kelebeksev merhaba, hakkında hayırlısı olsun insallah. Bi kaç gundur forumları okuyup durduğum için biraz bilgi sahibi oldumdediğin gibi yerleşme olabilir, en guzeli hemen kan testi yaptır.
Benim de bat ım 30 mart. Daha çok var ama karnımda şişkinlik, batma, çekilme hissi, hafif böbreklerime ve belime vuran ağrı var. Bi de hafif bir uyuklama:18: seninkilerle benziyo gibi biraz
migren ilacı içmiştim. Düşmelerinde en büyük sebepmiş. Bir makalede ya hep ya hiç diyor adet günü geçene kadar ilaçlarda ya düşer yada dururmuş duruyorsa birşey olmazmış sağlık açısından fakat adet günü geçtiği zaman sinyaldir ilaç içilmemesi gerektiği yazıyordu hatırladığım kadarıyla...
Ya arkadaşlar ben yüzüstü şekilde uyuyabiliyorum eğer hamileysem bir zararı olur mu şuanlık? :44:
Üzülme cnm inşallah öyle bişey olmaz . Dr bana adet olmadığım için adet düzenleyici yazmıştı o yüzden dedim sıkıntı olmaz umarım
Canim olmaz brn hamile iken uyudugumu hatirliorum dr a sormustim vucut nasil istiyosa oyle uyumana yoneltirmis bisry olmaz demisti korkma
Üzülme sakın cnm ben kızken de böyle şeyler olabiliyodu stresten yolculuktan vs. Benim yılda 2 kez değişirdi adet tarihlerim çok evham yapıyosun cnmbunlar normal şeyler test yapınca mutlaka yaz tmmı merakta bırakma bizi...
Bir idrarı yapayım da emin olunca gitmek istiyorum. Valla genelde hamile bayanlar adet olmadan on gün önce kadar bel ağrısı falan çektiklerini söylemişler seninkiyle uyumlu gözüküyor inşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun
Canım inşallah dediğin gibidir, sendeki belirtileri de yaşamış burda okuduğum bi çok kişi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bu arada her ihtimale karşı folik asite başlayabilirsin cnm, İlk zamanlar kullanılması çok önemliymiş.
Ben 2 ay kadar once başlamıştım kullanmaya, bu ay ilk kez denedik
Benim bacaklarımda da hafif ve yaygın bi ağrı var. Güçsüzlük hissi var.
Sen de bole bişiler de var mı?
Normalde bu saatlerde uykum gelmez ama saat 10.00 dan beri gozlerim kapandı kapancak gibi:)
Hepsi psikolojik olabilir tabi bunların:18:
sankı ben 2 sene oncekı hamılelık belırtılerımı yazmışım gıbı okudum..
bu kadar belırtı bı anda oluverir mı?
psıkolojık hamılelık bu kadar kendını gelıştırmıs mıdır?
yoksa gerçek bı hamılelık mı bu?
hepsının cevabı bı kan testıne bakar..
inşallah canım. Folik asiti eczaneden direk alabiliyor muyuz? Valla canm ben bebeği henüz düşünmediğim için benimkinin psikolojik olmadığına inanıyorum ama sen de aşırı bir istek varsa ona yoruyor olabilirsin. Kasıkta özellikle sol kasığımda batma acı vardı bi yarım saat önce kemiklerimde ağrı acıma oldu çok değil ama yine kasık etrafında...
Benim kasıklarımda mı tam anlayamıyorum, biraz daha yukarıda da olabilir. Karnımda sürekli kendini hissettiren bi rahatsızlık hissi var, hiç bole bişi yaşamamıştım.
Cnm folik asidi eczaneden direk alabilirsin. Bendeki folbiol du. En fazla 5 tl falandır. Hamile olmasan bile kullanmanda bi sakınca yok, vücudunun depoları dolmuş olur. Bebeklerin beyin ve omirilik gelişimlerini etkiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?