Hamile miyim yardım???

Bana hamilesingibi geldi cnm olsun hayirlisi yarin oglene kadar eczaneler ack olr alirsan ozMan al istersen cnm

hafta sonu açık olmuyorlar diye biliyorum ben öyle değil mi? Eşim hamile değilsin diye tutturuyor pek inanmıyor başka bir şeydir o diyor hayırlısı bakalım

hafta sonu açık olmuyorlar diye biliyorum ben öyle değil mi? Eşim hamile değilsin diye tutturuyor pek inanmıyor başka bir şeydir o diyor hayırlısı bakalım

Soylediklern gebelik belirtilerne benziyo cnm allah gonlune gore versin cumartesi oglene kadar ooluyo cnm bn denk gelmisti sormustum cmtsi gunu oglene kadar acik oluyoz demslerdi

Soylediklern gebelik belirtilerne benziyo cnm allah gonlune gore versin cumartesi oglene kadar ooluyo cnm bn denk gelmisti sormustum cmtsi gunu oglene kadar acik oluyoz demslerdi

söyleyeyim bakayım bir baksın yarın amin canım haber veririm yine inşallah

ya bir de benim bu kasığımdaki batmalar çoğaldı sanki yürüdüm bu gün baya biranda bıçak saplanıyor gibi oluyor

ya bir de benim bu kasığımdaki batmalar çoğaldı sanki yürüdüm bu gün baya biranda bıçak saplanıyor gibi oluyor

Evt cnm hamile iken oluyo bndede oluyodu bkliyorm hberiini tatlim bn hMile oldugunu dusunuyom cnm

Evt cnm hamile iken oluyo bndede oluyodu bkliyorm hberiini tatlim bn hMile oldugunu dusunuyom cnm

İns psikolojik degildir tatlim o yuzden testini alip yaparsan hamilemiyim degilmiyim terddutte kalmazsin ins gebesndir ttlm

İns psikolojik degildir tatlim o yuzden testini alip yaparsan hamilemiyim degilmiyim terddutte kalmazsin ins gebesndir ttlm

psikolojik olması için bir sebep görmüyorum belki de öyledir bilemem ama gebeliği düşünmüyordum daha dediğim gibi belirtiler olunca şüphelendim alacağım canım dediğin gibi yarın açıksa alırız pazar sabahı yapar haber veririm

Kiz alir almaz yap bnde merak ettim smdi bnce de haklisin psikolojik olmasi icin sebep yok cnm olurum meraktan valla sence kardesler arasinda kac yas olmali bnm iki yasinda cocugum var bitane istiyorum

Kiz alir almaz yap bnde merak ettim smdi bnce de haklisin psikolojik olmasi icin sebep yok cnm olurum meraktan valla sence kardesler arasinda kac yas olmali bnm iki yasinda cocugum var bitane istiyorum

Canım herkes sabah saatlerinde yapılan testin daha net çıktığını söylüyor o yüzden beklemeyi düşünüyorum bakalım. İki yaş hem gebelik hem de çocuk için ideal bence kenidini hazır hissettiğin ve iki çocuğa da eşit yetişebileceğini düşünüyorsan bu iki yaşındaki çocuğun için çok fazla sıkıntı olmamış olur çünkü büyüdükçe yeni bir kardeş ondan ilginin eksileceği düşüncesini oluşturur. Kendi ihtiyaçlarını genelde kendi görebileceğini inanan anneler bebekleriyle ilgilenince tabi doğal olarak kıskanıyorlar. İki yaşındaysa sizin ilginiz tam olarak ondan çekilmeyeceği için fazla kıskançlık olmaz yalnız kardeşinin olacağını ona da belirtmeli ve bu duruma onu da alıştırmanız gerekiyor. Doğumdan sonra iki yıl içerisinde toparlandığınızı yeni bir doğuma hazır olduğunuzu düşünüyorsanız doktorunuzla görüşüp kesin bir kararla bir tane daha neden olmasın

Ne guzel konustun valla dusunuyorum bi tane daha kismetse ins sende hamilesindr ins bu arada yas kac cnm

Ne guzel konustun valla dusunuyorum bi tane daha kismetse ins sende hamilesindr ins bu arada yas kac cnm

Yani ben böyle düşünüyorum çocuklara ilgim fazladır o yüzden çocuklarla ilgili çoğu şeyi biliyorum canım bakalım hayırlısı 19 :26:

Yaptım canım negatif çıktı diğer ayın başında adetim gelmezse tekrar yapmayı düşünüyorum

Bunun bir zamanı var ve biz asla kestiremiyoruz. Rabbimin kulu sonuçta ne zaman yaratmak isterse o zaman yaratacak kulunu. Hayırlısı olsun canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…