• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yardım???

arkadaşlar hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım sormam gereken bişiy var. ben 3 yıldır evliyim eşimle tam bir birlikteliğim olmadı henüz artık etraftan bebek ne zaman geliyor sesleri yükseliyor ve bnde artık çok istiyorum ve şöyle bişiy denedim yumurtlama dönemimde(16-26 mart) tarihleri arasında eşimle iki günde bir denemeye çalıştım ve tabiki olmadı ama eşim tam vajinamın içine boşaldı dışarıya hiç bir şey akmadı herşey içime kaçtı bacaklarımı yatağın başına 1 saat diktim ve sabah duşa girdim ve 1 haftadan beri mütiş ağrılarım var sanki adet olucam gibi belim kopuyo midem bulanıyo acaba hamilemiyim lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar,
Reglim düzenli olarak her ayın 4ünde gelir çoğu zaman ağrısız sızısızdır. 2-3 gündür kasıklarımda ağrı, göğüslerimde hassasiyet, halsizlik, akındı, çok nadir baş dönmesi ve kabızlıkla uğraşıyorum. Reglime daha vakit olduğu için test yapmam bi anlam ifade etmicek. Bekleyecğim mecburen ama çok sabırsızım. Fikrinizi almak istiyorum, hamile olabilir miyim?

Back