Hamile miyim yardım???

kelebeksev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
134
5
68
Merhaba arkadaşlar geçen aydan bu yana eşim korunmayı bıraktı henüz çocuk düşünmediğimiz için içime boşalmamaya çalışıyordu. Şu son üç dört gündür sabah başlayan mide bulantım sol kasıkta batma acı ve seyirme, gaz, şişkinlik,sık idrara çıkma, su içmeme rağmen idrarda koyuluk, hafif kabızlık, ara sıra kokulara karşı hassasiyet var geceleri ateş basıyor vücudum alev alıyor sanki. Normalde erken uyuyamam uyku tutmaz ama geçen gün uyuyakalmışım. Bir iki kere başım döndü. Mememde mavi damarlar var. Geçen ayın 5 inde adet oldum yine aynı ay 18 inde adet oldum. Bu ayında 10 unda adet oldum ama normalde 5 gün süren adetim bu sefer 3 gün kadar sürdü kahverengiydi adet değil de yerleşme kanaması mıydı? Bütün bu belirtiler hamileliği işaret eder mi? Ne zaman test yapmalıyım?

Canım en güzeli doktora gitmek diyorum ecz bi test al pozitifse hamilesin negatifse her ihtimale karşı bide kan testi yaptır bakalım. Sistite de benziyor özellikle koyu idrar konusu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabilirsin cnm hamile kesin emin olmak istiyosan kan tahliili yaptir yerlesme olabilircnm ins gebesindir istiosan yarin yap cikar cnm

Son düzenleme:
Olabilirsin cnm hamile kesin emin olmak istiyosan kan tahliili yaptir yerlesme olabilircnm ins gebesindir istiosan yarin yap cikar cnm

Teşekkür ederim bakalım hemen kan testi yaptırmak istemiyorum önce bir kendim öğreneyim idrarla öyle gideceğim inşallah

Büyük ihtimalle yarın alacağım. Bu gün belirtilerde azalma var bildiğim kadarıyla sitsitte sık idrara çıkılıyor bende o kadar sık değil bu gün tahmini iki yada üç kere gittim

Cnm gece ateşlenme oluyormu yada terleme ben de olmuştu diğer belirtiler normal adet belirtileri gibi biraz bekle derim ben :)

Cnm gece ateşlenme oluyormu yada terleme ben de olmuştu diğer belirtiler normal adet belirtileri gibi biraz bekle derim ben :)

Evet canım acayip derece geceleri terliyorum onu geçtim gece uyumuyor olsam da ateş basıyor badiyle duruyorum tüm vücudum alev alıyor sanki. Canım benim adetimde bunlar olmuyor çok rahat geçiyor benim adetim gelmeden önceki bir veya ikinci günü hafif kasık değil karın ağrım oluyor ordan anlıyorum geleceğini

Hamiş olabilirsin cnm ama benim geç döllenme oldu kanda ve idrarda çıkmadı geç öğrendim telaş etme test yap cnm umarım herşey istediğin gibi olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…