Bunlar genelde gebelik ile iliskili oluyormerhaba kızlar bende yeniyim:) bende hamilelik bekleyenlerdenim regl günüme 5 gün var ilişkinin üzerinden 10-11 gün geçti yaklaşık 1 hafta önce karın ve kasık ağrım çok fazlaydı sıvı akıntım vardı şuan çok afedersiniz süt kesiği beyaz ve yoğun akıntım var gögüslerimde ise ağırlık var uç kısımlarında dokununca sadece ağrı var bel ve sırt ağrım çok fazla bu arada benim regl belirtilerim olmazdı bu akıntılar ilk oluyor böyle belirtiler yaşayıp hamile olanlar varmı? Yardımcı olabilir misiniz:) İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Amnnn inşallah :)) Herkese nasip etsin inşallah :))Bunlar genelde gebelik ile iliskili oluyorRabbim gonlunden geceni nasip etsin
merhaba şişlik gaz bendede şuan çok fazla belirtiler arasındaymış inşallah hamile oluruz bizde:)))Meraba benimde reglime 2gün var akıntım yoktu şimdi sarımsı sümüksü yapışkan uzayan akıntım geliyor ama yoğun değil bide ishal göğüste şişlik ve 2 gündürde gaz var acaba hamileleik belirtisi olablirmi
Bende salı günü olucam daha 4 gün var sabah kaset test yaptım ama birsry çıkmadı ya çok erken yada gebe degilimKızlar yarın test yapsam çıkar mi varsa
benimde üç gün var kaset test erken gebelik mi oluyor çok tecrübeli değilim deBende salı günü olucam daha 4 gün var sabah kaset test yaptım ama birsry çıkmadı ya çok erken yada gebe degilim
Yok canım erken gebelik başka. İstersen bi tane erken gebelik al yap. Adet gününde veya 1 hafta kadar sonra da kaset test yapbenimde üç gün var kaset test erken gebelik mi oluyor çok tecrübeli değilim de
Erken gebelik erken öğrenmeni sağlıyor. Kaset test için adeti beklemen lazımbenimde üç gün var kaset test erken gebelik mi oluyor çok tecrübeli değilim de
Teşekkür ederimmYok canım erken gebelik başka. İstersen bi tane erken gebelik al yap. Adet gününde veya 1 hafta kadar sonra da kaset test yap
Sonuç nedirMeraba benimde reglime 2gün var akıntım yoktu şimdi sarımsı sümüksü yapışkan uzayan akıntım geliyor ama yoğun değil bide ishal göğüste şişlik ve 2 gündürde gaz var acaba hamileleik belirtisi olablirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?