- Konu Sahibi ezgiiiilerceee
Ama 1 hata 2 hata 3. Hata diyemiyorum biraz dikkataslında eşim öyle biri değildir. Ama sen de çok sertsin
Değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 1 hata 2 hata 3. Hata diyemiyorum biraz dikkataslında eşim öyle biri değildir. Ama sen de çok sertsin
haklısın ama biz çocuk istemiyor değiliz, ben erken olduğunu düşünüp telaşlanıyorum sadece ve soru olarak sordum çok tepki aldımAma 1 hata 2 hata 3. Hata diyemiyorum biraz dikkat
Değil mi
ya güülyorum kusura bakmayın :) merak etmeyin para konusunda sıkıntımız yok .. Konuyu neden buraya çektiniz anlamadım kaosu seviyorsunuz galibaBu kadar çok ella hapı kullanırsanız zaten çocuk sahibi olma oranınız düşer. Bir paket kondom elladan daha ucuz yahu. Paranıza acıyın bari.
arkadaşım neden ella kullanıp vucuduna zarar veriyorsun hamile kalmak istiyorsan bir zaman belirlersiniz planlı programlı yetişkinler gibi çocuk sahibi olursunhaklısın ama biz çocuk istemiyor değiliz, ben erken olduğunu düşünüp telaşlanıyorum sadece ve soru olarak sordum çok tepki aldım
Bilmem neden acabaHelp yardım et demek neden bu kadar takıldımız buna
sen evli misin merak ettimarkadaşım neden ella kullanıp vucuduna zarar veriyorsun hamile kalmak istiyorsan bir zaman belirlersiniz planlı programlı yetişkinler gibi çocuk sahibi olursun
İlk cümlemi es geçmişsiniz ama.. doğurganlığınıza zarar verdiğini de yazmıştım oysaki..ya güülyorum kusura bakmayın :) merak etmeyin para konusunda sıkıntımız yok .. Konuyu neden buraya çektiniz anlamadım kaosu seviyorsunuz galiba
2. cümle o kadar acı ki, ilk cümlenin öğütünü, düşünceliğini, doğruluğunu örtüyor :;(İlk cümlemi es geçmişsiniz ama.. doğurganlığınıza zarar verdiğini de yazmıştım oysaki..
İyi de bunda alınacak bir şey yokki. Kırdıysam özür dilerim ama gerçekten hem size hem paranıza yazık. Para pul mühim değil ama henüz çocuk sahibi olmamışken bu kadar kısa arayla ella kullanmak size gerçekten zarar verir..2. cümle o kadar acı ki, ilk cümlenin öğütünü, düşünceliğini, doğruluğunu örtüyor :;(
Ha bu arada ben 2. Kez ella aldınız diye okumuşum. Tamamen benim hatam afedersiniz.2. cümle o kadar acı ki, ilk cümlenin öğütünü, düşünceliğini, doğruluğunu örtüyor :;(
tabiki barıştık :) ben hiç kin tutan biri değilim. evet bi hata yaptık ama benden kaynaklı değil sadece sizlerden fikir istedim.İyi de bunda alınacak bir şey yokki. Kırdıysam özür dilerim ama gerçekten hem size hem paranıza yazık. Para pul mühim değil ama henüz çocuk sahibi olmamışken bu kadar kısa arayla ella kullanmak size gerçekten zarar verir..
Barıştık mı
Hamile olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşımın reglsini 15 gün geciktirmişti ella. Öyle bir durum yaşıyorsun sanırım ama test yap için rahat etsin.tabiki barıştık :) ben hiç kin tutan biri değilim. evet bi hata yaptık ama benden kaynaklı değil sadece sizlerden fikir istedim.
sadece 1 tane hap almıştım bu arada
yok yeni açtım konuyu akşam test yapıp söylerim :)12 aayfanın sonunda
Ben gibi konuyu yeni okuyanların bana verdiği yetkiye dayanarak soruyorum..
Hamile miymişsin?
öyle yapıyım artık o kadar stres yaşadım ki belki ondan olmuyordur. Bi de şey düşündüm hamile olsam illa belirti olur dedim yine yanlış mı düşündüm ?Hamile olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşımın reglsini 15 gün geciktirmişti ella. Öyle bir durum yaşıyorsun sanırım ama test yap için rahat etsin.
umarım canım ... istemiyor değilim sadece hazır hissetmiyorum kendimi.. bi kere 45 gün geciktiğini duymuştumBence değilsindir o hap tüm hormon dengesini mahvediyor çünkü
%65 evetMerhaba Kızlarrr ,
Sizlere bu platformda çok konuşulan ve benim de başıma gelen bir sorundan bahsedeceğim lütfen cevap yazın
1 yıllık evliyim. Geçen ay regl şubat 3 ünde başlamıştı. Yine geçen ay yani şubatın 22 sinde korunmasız ilişkimiz oldu, ertesi gün Ella hapı kullandım. 25 inde tekrar korunmasız ilişkimiz oldu. Zaralı olur diye bu sefer hap almadım. Yumurtlama dönemide çoktan geçtiği için olmaz diye düşündüm... Ama bu gün ayın 13 ü hala regl olmadım.. Hiç bir belirti de yok... Ama hamilelik belirtisi de yok... Gebelik testi almaya cesaret edemiyorum.
Sizce haimle miyim ???
Nolur cevap yazın help help ! !
Valla ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadığım için bilmiyorum. İki gebeliğimde de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşamıştım. Sen yap testini için rahatlar. Stres de etkiler haklısın.öyle yapıyım artık o kadar stres yaşadım ki belki ondan olmuyordur. Bi de şey düşündüm hamile olsam illa belirti olur dedim yine yanlış mı düşündüm ?