Hamile miyim ? :S Help help !!

haklısın ama biz çocuk istemiyor değiliz, ben erken olduğunu düşünüp telaşlanıyorum sadece ve soru olarak sordum çok tepki aldım :KK43:
arkadaşım neden ella kullanıp vucuduna zarar veriyorsun hamile kalmak istiyorsan bir zaman belirlersiniz planlı programlı yetişkinler gibi çocuk sahibi olursun

2. cümle o kadar acı ki, ilk cümlenin öğütünü, düşünceliğini, doğruluğunu örtüyor :;(
İyi de bunda alınacak bir şey yokki. Kırdıysam özür dilerim ama gerçekten hem size hem paranıza yazık. Para pul mühim değil ama henüz çocuk sahibi olmamışken bu kadar kısa arayla ella kullanmak size gerçekten zarar verir..

Barıştık mı :p

İyi de bunda alınacak bir şey yokki. Kırdıysam özür dilerim ama gerçekten hem size hem paranıza yazık. Para pul mühim değil ama henüz çocuk sahibi olmamışken bu kadar kısa arayla ella kullanmak size gerçekten zarar verir..

Barıştık mı :p
tabiki barıştık :) ben hiç kin tutan biri değilim. evet bi hata yaptık ama benden kaynaklı değil sadece sizlerden fikir istedim.
sadece 1 tane hap almıştım bu arada :KK43:

tabiki barıştık :) ben hiç kin tutan biri değilim. evet bi hata yaptık ama benden kaynaklı değil sadece sizlerden fikir istedim.
sadece 1 tane hap almıştım bu arada :KK43:
Hamile olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşımın reglsini 15 gün geciktirmişti ella. Öyle bir durum yaşıyorsun sanırım ama test yap için rahat etsin.

Hamile olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaşımın reglsini 15 gün geciktirmişti ella. Öyle bir durum yaşıyorsun sanırım ama test yap için rahat etsin.
öyle yapıyım artık o kadar stres yaşadım ki belki ondan olmuyordur. Bi de şey düşündüm hamile olsam illa belirti olur dedim :KK43: yine yanlış mı düşündüm ?

Merhaba Kızlarrr ,
Sizlere bu platformda çok konuşulan ve benim de başıma gelen bir sorundan bahsedeceğim lütfen cevap yazın
1 yıllık evliyim. Geçen ay regl şubat 3 ünde başlamıştı. Yine geçen ay yani şubatın 22 sinde korunmasız ilişkimiz oldu, ertesi gün Ella hapı kullandım. 25 inde tekrar korunmasız ilişkimiz oldu. Zaralı olur diye bu sefer hap almadım. Yumurtlama dönemide çoktan geçtiği için olmaz diye düşündüm... Ama bu gün ayın 13 ü hala regl olmadım.. Hiç bir belirti de yok... Ama hamilelik belirtisi de yok... Gebelik testi almaya cesaret edemiyorum.
Sizce haimle miyim ???
Nolur cevap yazın help help ! !
%65 evet

öyle yapıyım artık o kadar stres yaşadım ki belki ondan olmuyordur. Bi de şey düşündüm hamile olsam illa belirti olur dedim :KK43: yine yanlış mı düşündüm ?
Valla ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadığım için bilmiyorum. İki gebeliğimde de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı yaşamıştım. Sen yap testini için rahatlar. Stres de etkiler haklısın.

X