Hamile miyim ? :S Help help !!

hem hamile kalmak istemiyosun hem korunmuyosun, sonrada gel burda help help :deli: bu nasıl bi saçmalık. bu cahillik ve sorumsuzlukla inşallah hamile değilsindir:işsiz:

neden kadınlar korunsun erkek korunmazsaya getirldi olay. Kadın zatem ella hapını alarak vücuduna ve hormonlarına büyük zararlar veriyor. Ki ella hapı kesinlikle içerdeki spermi döllemeyi önlüyor doktorlar yüzde 98 etkili yüzde ikiside istiğfar etme sonucu hamile kalanlardır diyorlar. Eski korunma haplarından daha fazla güclü olduğu icin tek satılmaktadır. Konu bu değil konu arkadaşımızın ella alıp ikinci defa aynı şeyi yapmış olması. Ve hamile kalabilir bunda ne sorun var istemedigini söylemiyor evliyim ve olursa nasip doğururum sadece zamanlama icin beklenmedik bir dönem diye vurgulamıs.
Bana göre konu tam olarak bu. Farklı bakıyoruz olaya.

Bana göre konu tam olarak bu. Farklı bakıyoruz olaya.
Bir kadın vücuduna aşırı hormon yüklüyor bunun zararını bildiği icin ikincide almıyor ama aynı seyi yine yapıyor. Bu sizcede erkeğe prim vermek ve sonrası çocuk hayallerine veda etmek değilmidir konu nasıl bu değil konu tam da bu.. eğer yargılama yapılacaksa kendimize verdiğimiz zararın bilincinde olmamamıza vermeliyiz. Neden o almadı neden sen yapmadına değil. Bilinçlendirmek farkında olmak sonuçları göze almakla ilgili

Bir kadın vücuduna aşırı hormon yüklüyor bunun zararını bildiği icin ikincide almıyor ama aynı seyi yine yapıyor. Bu sizcede erkeğe prim vermek ve sonrası çocuk hayallerine veda etmek değilmidir konu nasıl bu değil konu tam da bu.. eğer yargılama yapılacaksa kendimize verdiğimiz zararın bilincinde olmamamıza vermeliyiz. Neden o almadı neden sen yapmadına değil. Bilinçlendirmek farkında olmak sonuçları göze almakla ilgili
E yapmasın bizde bunu diyoruz. Vermesin bu primi, kendi aklı yok mu? Bizde adam korunsun diyoruz. Neyi tartışıyoruz burda?

E yapmadın bizde bunu diyoruz. Vermesin bu primi, kendi aklı yok mu? Bizde adam korunsun diyoruz. Neyi tartışıyoruz burda?
Anlaşamadık sanirim:)) bende diyorum ki her iki tarafta suçlu eğer suclu ararsak ama konu kadın bunu biliyor erkek korunmuyor. O hormonu veriyor vücuduna ve ardından adam yine aynisini yapiyor ve kadının düsündüğü hamilemiyim oluyor. Bu primi kendisi 3 gün arayla verirse erkek zaten prezarvatif kullanmak istemez demek istiyorum. Erkeği ne kadar kendimize verdiğimiz zarar hakkında bilinçlendirirsek o zaman anlayabilirler diyorum. Burada kadinin esi yada kendisi neden korunmuyor degil esine korunma yöntemi olarak aldigi ilacin ileride buyuk sorunlara yol actigini ve cocuk olma ihtimalinin dusecegini anlatmasi ile ilgili. Malesef cogu erkek ilaci eczanede satilan masum birsey saniyor ki cogu kadinda öyle bu konuda bir insan karşisindakine farkindaligini göstermedikce aynisi hep olacaktir

Amma yargılamışsınız yani kızı. Millet çatacak yer mi arıyor nedir? Bi fikri olan evet der hayir der yoksa yazmaz, niye sorulmayan kısmına cevap veririz ki... hamile olup olmadığını tahmin etmek çok çok zor.
Erken gebelik testleri var. Onlardan yap eğer kan testiyle uğraşmak istemiyorsan . Ama en garantisi kan testi.
çok teşekkür ederim canımm :)

Anlaşamadık sanirim:)) bende diyorum ki her iki tarafta suçlu eğer suclu ararsak ama konu kadın bunu biliyor erkek korunmuyor. O hormonu veriyor vücuduna ve ardından adam yine aynisini yapiyor ve kadının düsündüğü hamilemiyim oluyor. Bu primi kendisi 3 gün arayla verirse erkek zaten prezarvatif kullanmak istemez demek istiyorum. Erkeği ne kadar kendimize verdiğimiz zarar hakkında bilinçlendirirsek o zaman anlayabilirler diyorum. Burada kadinin esi yada kendisi neden korunmuyor degil esine korunma yöntemi olarak aldigi ilacin ileride buyuk sorunlara yol actigini ve cocuk olma ihtimalinin dusecegini anlatmasi ile ilgili.
Aynı şeyi söylüyoruz :KK51:

Kadının vucudunda olan bir gelişme olduğu için kadın daha çok farkında ve bilinçli olmalı
Yani ülkede erkek profili belli
Risk almayın diyorum kadın olarak hatta beceremiyorsanız ilişkiye bile girmeyin

Anlaşamadık sanirim:)) bende diyorum ki her iki tarafta suçlu eğer suclu ararsak ama konu kadın bunu biliyor erkek korunmuyor. O hormonu veriyor vücuduna ve ardından adam yine aynisini yapiyor ve kadının düsündüğü hamilemiyim oluyor. Bu primi kendisi 3 gün arayla verirse erkek zaten prezarvatif kullanmak istemez demek istiyorum. Erkeği ne kadar kendimize verdiğimiz zarar hakkında bilinçlendirirsek o zaman anlayabilirler diyorum. Burada kadinin esi yada kendisi neden korunmuyor degil esine korunma yöntemi olarak aldigi ilacin ileride buyuk sorunlara yol actigini ve cocuk olma ihtimalinin dusecegini anlatmasi ile ilgili. Malesef cogu erkek ilaci eczanede satilan masum birsey saniyor ki cogu kadinda öyle bu konuda bir insan karşisindakine farkindaligini göstermedikce aynisi hep olacaktir
haklısın :KK43:

X