Ella’yı ben de bir kere kullanmak zorunda kalmıştım. Korunduğumuz halde korkmuştuk. Bende de 1 hafta gecikme yapmıştı ama adetim hiç düzenli değildi en düzenli hali 35 günde bir olduğum şeklindeydi. Yani normalde bir hafta geç oluyordum, iki hafta gecikmiş sayabiliriz sanırım beni de. Ben o yüzden regl olmadığınızı düşünüyorum. Kimyasal gebelik ihtimali de olabilir. Kimyasal gebelikte doğum kontrol hapı veya ertesi gün hapı da kullansanız döllenme oluyor, testlerde pozitif çıkıyor ancak rahim yeterince kalınlaşmadığı için zigot gelişmeden vücuttan atılıyor. Şu an için pozitif çıksa bile kesin hamilesiniz demek olduğunu düşünmüyorum. Dış gebelikle ilgili çok bilgim yok ama kimyasal gebeliği kendim yaşadım. Erkek arkadaşım kesinlikle prezervatif kullanmayı sevmiyor açıkçası ben de hiç hoşlanmıyorum prezervatiften. Ella’yı bir kez kullanıp zararlarını bizzat görünce dikkatli olmamız yetmez ben bir de doğum kontrol hapına başlayayım dedim, kimyasal gebeliği de doğum kontrol hapına ilk başladığım dönemde yaşadım. 22 aydır da başka vukuat olmadan endişesiz bir cinsel hayatımız oldu.