- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.074
- Konu Sahibi ezgiiiilerceee
Biz nerden bilelim senin hamile olup olmadığını.
Ayrıca marketlerden prezervatif almak zor değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar neden bir suçlu aranıyor? Her erkek prazervatif kullanmak istiyor diye bir kural yok ki . kimisi kadının korunması taraftarı ve bir anlık gelişen bir istek ve erkeğin kendini tutamama durumu da olabilir. Bu gibi olaylara karşı ella hapı üretilmiştir. Tabiki korunma yöntemi olarak kullanılmamalı öncesi önlemler alınmalı fakat istisnai ilişkiler ve kazalara karşı üretilen bir hap bu pişman olmuş ve alınmış olumsuzluklara karşı. Prazervatif kullandığı halde hamile kalanlar var yapmayın lütfen...Biz nerden bilelim senin hamile olup olmadığını.
Yoo yargılamak için söylemedim ki.Arkadaşlar neden bir suçlu aranıyor? Her erkek prazervatif kullanmak istiyor diye bir kural yok ki . kimisi kadının korunması taraftarı ve bir anlık gelişen bir istek ve erkeğin kendini tutamama durumu da olabilir. Bu gibi olaylara karşı ella hapı üretilmiştir. Tabiki korunma yöntemi olarak kullanılmamalı öncesi önlemler alınmalı fakat istisnai ilişkiler ve kazalara karşı üretilen bir hap bu pişman olmuş ve alınmış olumsuzluklara karşı. Prazervatif kullandığı halde hamile kalanlar var yapmayın lütfen...
İlk söylediğinize kesinlikle hak veriyorum hiçbirimiz deneyimlesek dahi bunu bilemeyiz. İkinci söylediğiniz prezarvatif durumu sanki yargılar gibi oldu. Yoksa onda da haklısınız korunursun ama buna ragmen hamile kalırsın başka.Y
Yoo yargılamak için söylemedim ki.
Konu sahibi gidip bir test almak yerine gelmiş bize soruyor saçma değil mi gerçekten nerden bilebiliriz .
Ve evet tekrarlıyorum prezervatif almak zor değil iki gün üst üste korunmasız ilişki de bile bile lades demek değil mi ?
O zaman neden korunmayıp risk aldınız??Ben ve eşim çocukları çok seviyoruz. Tabiki olmasını istiyorum fakat; şu an yeni işe girdim, en az 1 yıl sonra diye düşünüyordum
Onu kullanmayı istemiyor erkekler diye sonra istenmeyen gebelikler oluyor, bu adamların zevkinden daha mı önemsiz bir konu? İstemiyorsa kadın alacak tedbirini. Ella hap korunmasız ilişkiye girip girip kullanılsın diye üretilmemiş, korunma olduğu halde istemeyen kazalara karşı üretilmiş ki buna rağmen hamile kalanlarda var.Arkadaşlar neden bir suçlu aranıyor? Her erkek prazervatif kullanmak istiyor diye bir kural yok ki . kimisi kadının korunması taraftarı ve bir anlık gelişen bir istek ve erkeğin kendini tutamama durumu da olabilir. Bu gibi olaylara karşı ella hapı üretilmiştir. Tabiki korunma yöntemi olarak kullanılmamalı öncesi önlemler alınmalı fakat istisnai ilişkiler ve kazalara karşı üretilen bir hap bu pişman olmuş ve alınmış olumsuzluklara karşı. Prazervatif kullandığı halde hamile kalanlar var yapmayın lütfen...
Onu kullanmayı istemiyor erkekler diye sonra istenmeyen gebelikler oluyor, bu adamların zevkinden daha mı önemsiz bir konu? İstemiyorsa kadın alacak tedbirini. Ella hap korunmasız ilişkiye girip girip kullanılsın diye üretilmemiş, korunma olduğu halde istemeyen kazalara karşı üretilmiş ki buna rağmen hamile kalanlarda var.
İstemeyen tedbirini alacak bu kadar. Aldığı halde hamile kalabiliyorsa da nasip diyecek.
Aynen öyle bana da iyi gelmiyor ilaç iğne. Keyfini süreceklerse biraz zahmete katlanacaklar.Kullanmak istemiyorum deme lüksü yok bi kere, mesela ben rahatsızım asla hap ya da hormonel içerikli bişey kullanamam ya eşim korunacak ya da tüplerimi bağlatcam, rahatsız olmasam da kabul etmezdim böyle bir şımarıklığı
o kullan at bi ürünü kullanmak istemiyor diye ben doğurgan olduğum sürece basacam hormonu vücuduma yok yaaa
Onu kullanmayı istemiyor erkekler diye sonra istenmeyen gebelikler oluyor, bu adamların zevkinden daha mı önemsiz bir konu? İstemiyorsa kadın alacak tedbirini. Ella hap korunmasız ilişkiye girip girip kullanılsın diye üretilmemiş, korunma olduğu halde istemeyen kazalara karşı üretilmiş ki buna rağmen hamile kalanlarda var.
İstemeyen tedbirini alacak bu kadar. Aldığı halde hamile kalabiliyorsa da nasip neden kadınlar korunsun erkek korunmazsaya getirldi olay. Kadın zatem ella hapını alarak vücuduna ve hormonlarına büyük zararlar veriyor. Ki ella hapı kesinlikle içerdeki spermi döllemeyi önlüyor doktorlar yüzde 98 etkili yüzde ikiside istiğfar etme sonucu hamile kalanlardır diyorlar. Eski korunma haplarından daha fazla güclü olduğu icin tek satılmaktadır. Konu bu değil konu arkadaşımızın ella alıp ikinci defa aynı şeyi yapmış olması. Ve hamile kalabilir bunda ne sorun var istemedigini söylemiyor evliyim ve olursa nasip doğururum sadece zamanlama icin beklenmedik bir dönem diye vurgulamıs.