Hamile miyim ? :S Help help !!

hem hamile kalmak istemiyosun hem korunmuyosun, sonrada gel burda help help bu nasıl bi saçmalık. bu cahillik ve sorumsuzlukla inşallah hamile değilsindir

Bana göre konu tam olarak bu. Farklı bakıyoruz olaya.

Bana göre konu tam olarak bu. Farklı bakıyoruz olaya.
Bir kadın vücuduna aşırı hormon yüklüyor bunun zararını bildiği icin ikincide almıyor ama aynı seyi yine yapıyor. Bu sizcede erkeğe prim vermek ve sonrası çocuk hayallerine veda etmek değilmidir konu nasıl bu değil konu tam da bu.. eğer yargılama yapılacaksa kendimize verdiğimiz zararın bilincinde olmamamıza vermeliyiz. Neden o almadı neden sen yapmadına değil. Bilinçlendirmek farkında olmak sonuçları göze almakla ilgili

E yapmasın bizde bunu diyoruz. Vermesin bu primi, kendi aklı yok mu? Bizde adam korunsun diyoruz. Neyi tartışıyoruz burda?

E yapmadın bizde bunu diyoruz. Vermesin bu primi, kendi aklı yok mu? Bizde adam korunsun diyoruz. Neyi tartışıyoruz burda?
Anlaşamadık sanirim:)) bende diyorum ki her iki tarafta suçlu eğer suclu ararsak ama konu kadın bunu biliyor erkek korunmuyor. O hormonu veriyor vücuduna ve ardından adam yine aynisini yapiyor ve kadının düsündüğü hamilemiyim oluyor. Bu primi kendisi 3 gün arayla verirse erkek zaten prezarvatif kullanmak istemez demek istiyorum. Erkeği ne kadar kendimize verdiğimiz zarar hakkında bilinçlendirirsek o zaman anlayabilirler diyorum. Burada kadinin esi yada kendisi neden korunmuyor degil esine korunma yöntemi olarak aldigi ilacin ileride buyuk sorunlara yol actigini ve cocuk olma ihtimalinin dusecegini anlatmasi ile ilgili. Malesef cogu erkek ilaci eczanede satilan masum birsey saniyor ki cogu kadinda öyle bu konuda bir insan karşisindakine farkindaligini göstermedikce aynisi hep olacaktir

çok teşekkür ederim canımm :)

Aynı şeyi söylüyoruz

Kadının vucudunda olan bir gelişme olduğu için kadın daha çok farkında ve bilinçli olmalı
Yani ülkede erkek profili belli
Risk almayın diyorum kadın olarak hatta beceremiyorsanız ilişkiye bile girmeyin

haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…