Hamile miyim ? :S Help help !!

ne kadar hazırsınız yargılamaya .. sadece fikrinizi almak istedim. hamileliği istemiyor değilim. Fikir verin yargılamayın hemen ahlak dışı bi olay yok ortada !!!!

ne kadar hazırsınız yargılamaya .. sadece fikrinizi almak istedim. hamileliği istemiyor değilim. Fikir verin yargılamayın hemen ahlak dışı bi olay yok ortada !!!!

ahlak dışı olay var mı dedim?
kendi içinde durumunu bir çöz zırt pırtta ertesi gün hapı alma ya da al ya banane dil pabuç

Amma yargılamışsınız yani kızı. Millet çatacak yer mi arıyor nedir? Bi fikri olan evet der hayir der yoksa yazmaz, niye sorulmayan kısmına cevap veririz ki... hamile olup olmadığını tahmin etmek çok çok zor.
Erken gebelik testleri var. Onlardan yap eğer kan testiyle uğraşmak istemiyorsan . Ama en garantisi kan testi.

İçin rahat olsun canım. genellikle regliden hemen sonrası hamilelik ihtimalleri daha yüksek. regliye yakın dönemler daha az ve zaten ella alarak bu ihtimali ortadan kaldırmışsın. 25 inde yasadığın korunmasız ilişkiye yüzde 1 ihtimal dahi vermiyorum kısaca hamile değilsin ella hapının yaptığı bir gecikme yaşıyorsun yakında regli olursun:)

yargılamak değil ki . kendinizle çelişiyorsunuz hem çocuk düşünmüyoruz deyip hemde korunmamak ne oluyor anlayamadım

cevap yazayım
biz nereden bilelim bunu ?

Ben regl ime 3 gun kala hamile kaldim

Ben regl ime 3 gun kala hamile kaldim
Regli günlerimizin kısalığı ve uzunluğuna göre yumurtlama adet ortası adete yakın yada öncesi olabiliyor haklısın canım bende regli bitiminde hamile kaldım:) fakat bu arkadaşımız 3 gün öncesi ella kullandığı için hormonlarını alt üst etti buna istinaden ihtimal değeri vermiyorum kendi fikrimce

Bana da oyle geldi gecikme yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…