- 20 Ocak 2010
- 45.315
- 154.342
- 43
- Konu Sahibi ezgiiiilerceee
Kazara olması için korunman lazım :)bende kazara hamıle kalmak istiyorummmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazara olması için korunman lazım :)bende kazara hamıle kalmak istiyorummmmmmm
ne kadar hazırsınız yargılamaya .. sadece fikrinizi almak istedim. hamileliği istemiyor değilim. Fikir verin yargılamayın hemen ahlak dışı bi olay yok ortada !!!!1 senelik evlisin ellayı falan da biliyosun demek ki tecrübesiz ya da zır cahil değilsin, bu devirde zaten cahil kalmak ancak tercih olabilir
basitçe anlatayım çocuk istemiyorsan çeşitli yöntemlerle korunursun, hap spiral, aylık iğne kondom vs
çocuk istiyorsan ise korunmazsın
ertesi gün hapı korunduğun ama gene de emin olamadığın durumlarda senede en fazla 2 kez kullanabileceğin bir hap
eyvallah :)Allah bilir.
Takvimle 3 cocugum olduama takvim yöntemiyle korunma diye bişey var mış bilen var mı onu ?
ne yapalım olmadı korunuruz artık ,Kazara olması için korunman lazım :)
ne kadar hazırsınız yargılamaya .. sadece fikrinizi almak istedim. hamileliği istemiyor değilim. Fikir verin yargılamayın hemen ahlak dışı bi olay yok ortada !!!!
lütfen siz yazmayın benim konuma ..ahlak dışı olay var mı dedim?
kendi içinde durumunu bir çöz zırt pırtta ertesi gün hapı alma ya da al ya banane dil pabuç
Gebelik testi almaya cesaret edemiyorum.
yargılamak değil ki . kendinizle çelişiyorsunuz hem çocuk düşünmüyoruz deyip hemde korunmamak ne oluyor anlayamadımne kadar hazırsınız yargılamaya .. sadece fikrinizi almak istedim. hamileliği istemiyor değilim. Fikir verin yargılamayın hemen ahlak dışı bi olay yok ortada !!!!
cevap yazayımMerhaba Kızlarrr ,
Sizlere bu platformda çok konuşulan ve benim de başıma gelen bir sorundan bahsedeceğim lütfen cevap yazın
1 yıllık evliyim. Geçen ay regl şubat 3 ünde başlamıştı. Yine geçen ay yani şubatın 22 sinde korunmasız ilişkimiz oldu, ertesi gün Ella hapı kullandım. 25 inde tekrar korunmasız ilişkimiz oldu. Zaralı olur diye bu sefer hap almadım. Yumurtlama dönemide çoktan geçtiği için olmaz diye düşündüm... Ama bu gün ayın 13 ü hala regl olmadım.. Hiç bir belirti de yok... Ama hamilelik belirtisi de yok... Gebelik testi almaya cesaret edemiyorum.
Sizce haimle miyim ???
Nolur cevap yazın help help ! !
niye ısrarla korunmasız ilişki?
Ben regl ime 3 gun kala hamile kaldimİçin rahat olsun canım. genellikle regliden hemen sonrası hamilelik ihtimalleri daha yüksek. regliye yakın dönemler daha az ve zaten ella alarak bu ihtimali ortadan kaldırmışsın. 25 inde yasadığın korunmasız ilişkiye yüzde 1 ihtimal dahi vermiyorum kısaca hamile değilsin ella hapının yaptığı bir gecikme yaşıyorsun yakında regli olursun:)
bunu cidden soruyor musun neden değilim diyeneden değilim sence ?
Regli günlerimizin kısalığı ve uzunluğuna göre yumurtlama adet ortası adete yakın yada öncesi olabiliyor haklısın canım bende regli bitiminde hamile kaldım:) fakat bu arkadaşımız 3 gün öncesi ella kullandığı için hormonlarını alt üst etti buna istinaden ihtimal değeri vermiyorum kendi fikrimceBen regl ime 3 gun kala hamile kaldim
Bana da oyle geldi gecikme yapiyorRegli günlerimizin kısalığı ve uzunluğuna göre yumurtlama adet ortası adete yakın yada öncesi olabiliyor haklısın canım bende regli bitiminde hamile kaldım:) fakat bu arkadaşımız 3 gün öncesi ella kullandığı için hormonlarını alt üst etti buna istinaden ihtimal değeri vermiyorum kendi fikrimce